Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

Beltéri ajtó tudástár

Fehér beltéri ajtó - a kortalan elegancia

2017.07.02. Fehér beltéri ajtó - a kortalan elegancia

A 21. században már számtalan választási lehetőséget kínálnak azok a cégek, melyek nyílászárók forgalmazásával foglalkoznak. Azonban amíg világ a világ a fehér szín – különösen a beltéri ajtó tekintetében – sohasem fog kimenni a divatból. S vajon miért is van ez így? Talán azért, mert leginkább ilyen nyílászárókkal találkozunk a mindennapi életünk során. Vessünk egy pillantást az ilyen termékeinkre!

tovább

Egyedi beltéri ajtók olcsón? Lehetséges!

2017.06.29. Egyedi beltéri ajtók olcsón? Lehetséges!

Mostanában sok helyen láthatjuk, mennyire előretörtek az MDF anyagból készült nyílászárók. Sok ember vásárol ilyet, és még több gondolkozik rajta, hogy így tesz, de van valami, ami a legtöbb embert eltántorítja, vagy akár ismeretlenül is elijeszti. Mind tudjuk, mi lehet ez, hiszen talán mind kerültünk már szorult helyzetbe miatta. Természetesen az árról beszélek.

tovább

Így alakulnak ki a beltéri ajtó árak

2017.06.25. Így alakulnak ki a beltéri ajtó árak

Mindennek ára van – egy széknek, egy szekrénynek, a szabadidőnek –, és ez alól nem képez kivételt a nyílászáró sem. Minél dekoratívabbat szeretnénk választani közülük, úgy kúszik egyre magasabbra az ára. Azonban azzal, hogy többet fordítunk rá anyagilag, valószínűleg sikerül beszerezni pontosan azt a nyílászárót, amelyet megálmodtunk.

tovább

Utólag szerelhető beltéri ajtók előnyei

2017.06.18. Utólag szerelhető beltéri ajtók előnyei

Először is tisztázzuk, hogy mit is értünk az utólag szerelhető beltéri ajtók alatt. Cégünk a beltéri ajtókat utólag szerelhető MDF tokkal kínálja. A tokot akár az összes munkálat befejeztével is be lehet szerelni (gondolok itt az utolsó fázisra, a festésre), ami hatalmas előnyökkel jár. Nézzük ezeket az előnyöket:

tovább

A lenyűgöző MDF ajtó

2017.06.11. A lenyűgöző MDF ajtó

Elgondolkodott valaha azon, hogy miből készülnek napjaink nyílászárói? Amennyiben még nem, de kíváncsi rá, olvasson tovább!

tovább

CPL ajtó, a vásárlók kedvence

2017.06.04. CPL ajtó, a vásárlók kedvence

Ahogy fogyasztói társadalom fejlődik, a piacok kitágulnak, és az anyagi helyzet javul, az embereknek már nem kell beérnie azzal, amit a vállalatok eléjük tesznek: a személyes választás és a személyiség abszolút előtérbe került, ez pedig fejlődésre kényszerítette a gyártókat is.

tovább

Dekor ajtó - A gyors, praktikus megoldások kora

2017.05.25. Dekor ajtó - A gyors, praktikus megoldások kora

Végre eljött az ajtócsere ideje? Nem tudja eldönteni mit is válasszon? Azt hallotta, hogy az olcsó, és az esztétikus jelzők nem férhetnek el egymás mellett, főleg ha modern termékre akar beruházni? Hihetetlennek tűnhet, de ez nem igaz! Lehetséges költséghatékonyan, mégis újszerű, szép ajtót találni! Hogyan? Ne menjen tovább! Beszélgessünk témája a dekor ajtó!

tovább

Ütheted, verheted, de tönkre nem teheted - mennyire bírja a gyűrődést a laminált ajtó?

2017.05.21. Ütheted, verheted, de tönkre nem teheted - mennyire bírja a gyűrődést a laminált ajtó?

Ha új nyílászárót vásárolunk, sokat hallhatunk arról, mennyire strapabíró, erős vagy épp stabil lehet az épp szóban forgó beltéri ajtó. Ez fontos szempont sokak számára, hiszen a házunk helyiségeit őrző lapok sok esetben nem mindennapi terheléseket kell, hogy kiálljanak, ehhez pedig erős felület és szerkezet kell. Vajon mennyire képes ellenállni a terhelésnek egy laminált ajtó?

tovább

Beltéri ajtó Budapest városában

2017.05.14. Beltéri ajtó Budapest városában

A fővárosról számtalanszor állították már, hogy minden tekintetben az ország központja. Nem csoda, hiszen kétmillió főt számláló lakosságával az ország kb. 20%-át magáénak tudhatja. A külföldi cégek is Budapestet jelölik meg először befektetési célterületnek, hiszen a többi városról, településről nem is nagyon hallanak. A vidéken lakó és dolgozó fiatalok is előszeretettel választják Budapestet új lakó- és munkahelyüknek, a jobb élet reményében.

tovább

A beltéri ajtó csere

2017.05.07. A beltéri ajtó csere

Az egyik ismerősömék tavaly újították fel a házukat. Kívül-belül szigetelés, festés, burkolás, gyönyörűen megújult a ház. Úgy gondolták, hogy a régi belső nyílászáróik tökéletesen fognak passzolni a felújított lakáshoz, de tévedtek. Ott álltak a szép otthonukban és nézték az immár ronda vénségnek tűnő ajtókat.

tovább