Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

Beltéri ajtó tudástár

Hogyan kerül házunkba az utólag beépíthető ajtó?

2017.11.19. Hogyan kerül házunkba az utólag beépíthető ajtó?

Kész az építkezés? Állnak a falak, tart a tető, esetleg már ki is vannak festve a helyiségek? Talán már évek óta így áll, és már volt benne másik nyílászáró, ami nem vált be? Szüksége van egy cserére, de tart attól, hogy ez mekkora erőfeszítést, és áldozatot fog követelni? Ez a cikk akkor önnek íródott, ugyanis létezik fájdalommentesen utólag beépíthető ajtó, nem valóságtól elrugaszkodott az elképzelés.

tovább

Temérdek lehetőség kedvező áron: a panel beltéri ajtó

2017.11.16. Temérdek lehetőség kedvező áron: a panel beltéri ajtó

Egy nyílászáró cseréje nagy dilemma tud lenni. Nincs ez másképp a panelházakban sem. Szerencsére nem kell megijedni, ugyanis létezik egyszerű megoldás is, ami tökéletesen megfelel egy lakásban. A panel beltéri ajtó is lehet egyszerre szép és olcsó, sőt strapabíró is, ha úgy érezzük, szükségünk van extra védelemre.

tovább

Az MDF ajtó rejtett szépsége

2017.11.12. Az MDF ajtó rejtett szépsége

Saját tapasztalatból elmondhatom, hogy a számunkra tökéletes beltéri ajtó megtalálása piszkosul nehéz feladat. Rengeteg típus van, de vajon mi alapján válasszunk? Hallgassunk az ismerősökre vagy mi magunk nézelődjünk és ami az ár-érték arányban számunkra a legkedvezőbb, azt válasszuk? Ha esetleg nem tudna dönteni, olvasson tovább és megismerkedhet az MDF ajtókkal.

tovább

Beltéri ajtók napjainkban

2017.11.09. Beltéri ajtók napjainkban

Napjainkban, a beltéri ajtók kisebb hadából választhat kedve szerint a kedves vásárló. Ez annak köszönhető, hogy minden gyártó az évek folyamán mindig jobb és jobb terméket próbált előállítani, ami megfelel nem csak a rendeltetésének, de kielégít minden további plusz igényt is kortól és nemtől függetlenül. Mégis milyen lehetőségek közül választhat jelenleg egy vásárló?

tovább

A festett ajtó napjainkban

2017.11.05. A festett ajtó napjainkban

A beltéri ajtók világában négy különböző típust különböztetünk meg: dekorfóliás, CPL, festett, és vákuumfóliás ajtókat. Mindegyik másban egyedi és megkerülhetetlen piaci szereplő, azonban bővebben most a festett típussal fogunk foglalkozni.

tovább

Megéri a dekorfóliás beltéri ajtó?

2017.11.02. Megéri a dekorfóliás beltéri ajtó?

Amikor az ember szembenéz azzal a problémával, amit egy új nyílászáró kiválasztása okoz, sok kérdés felmerül a lehetséges termékekkel kapcsolatban, mielőtt még a vásárlás véglegessé válna: megéri e a pénzt?

tovább

Erő és stabilitás, azaz CPL ajtó

2017.10.29. Erő és stabilitás, azaz CPL ajtó

Lakásunk, házunk, irodánk fontos részeit képezik a beltéri ajtók. Nemcsak a térelválasztás, hangszigetelés miatt, hanem mert mindennapi életterünkben találhatók. Kinek ne lenne fontos, hogy olyan dolgokkal vegye körül magát, amelyekkel elégedett.

tovább

Praktikus megoldás otthonába: az utólag szerelhető beltéri ajtó

2017.10.26. Praktikus megoldás otthonába: az utólag szerelhető beltéri ajtó

Az utólag szerelhető beltéri ajtó egyik remek, bár kevésbé ismert találmánya a modern építőiparnak. Lényege, hogy nem kell a terméket a falba építeni, elég a tokszerkezetet megfelelően felszerelni, amely képes megtartani az szárny súlyát. Ez új lehetőségeket nyitott, hisz sokkal egyszerűbbé és olcsóbbá tette a nyílászárókat.

tovább

Szabványméretben a dekorfóliás beltéri ajtó ideális megoldás

2017.10.22. Szabványméretben a dekorfóliás beltéri ajtó ideális megoldás

Ha nyílászáró csere esetén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a falnyílásunk megfelel a szabványméretnek, és nincsenek extrém igényeink, valamint a vételárral is számolnunk kell, az ideális megoldást a dekorfóliás beltéri ajtó jelentheti számunkra. Nem kell attól tartanunk, hogy silány minőségű terméket veszünk, amit pár év használat után ismét cserélnünk kell. A mai gyártástechnológia ezeket az aggodalmakat feleslegessé teszi.

tovább

Fürdőszoba ajtó – teli vagy üveges?

2017.10.19. Fürdőszoba ajtó – teli vagy üveges?

Amikor lakásfelújításra kerül a sor, az ún. vizes helyiségek mindig kiemelt figyelmet kapnak. A tulajdonosok nagy gonddal választják ki a csempéket, a zuhanyzót vagy fürdőkádat, valamint a fürdőszobabútort. Aztán, amikor már azt gondolják, hogy összeállt a fejükben a teljes kép, akkor jön még egy nagyon fontos kérdés: Milyen beltéri ajtó legyen a helyiségekben, illetve ezek mekkora üvegfelülettel rendelkezzenek?

tovább