Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

Beltéri ajtó tudástár

Egyszerű, de nagyszerű: a beltéri ajtó

2017.09.14. Egyszerű, de nagyszerű: a beltéri ajtó

Amikor szóba kerül a beltéri ajtó, mindenki csak egy adott típusú nyílászáróra gondol, holott, ez közel sem ilyen egyszerű. Ilyenkor egy nagycsaládra kell gondolni, ami sok pici egészből áll össze. Jelen esetben ezek a dekor-, CPL-, vákumfóliás- és festett termékek. Egyformának tűnnek, holott egyáltalán nem azok. Mind más és más és mindegyikük a saját maga módján, egy igazi kincs.

tovább

Festett ajtó, házunk új dísze

2017.09.10. Festett ajtó, házunk új dísze

Eljött az ideje a beltéri ajtók cseréjének? Ha a válasz igen, akkor bizonyosan körülnézett már, melyik lehetőség lenne a legjobb. Műanyag nyílászárók? Fa? Esetleg valami, ami egyszerre modern, de mégsem annyira személytelen, mint a legtöbb modern termék? Valami, ami képes lehet arra, hogy az ön egyéni igényeit, személyiségét is megjelenítse? Ne keressen tovább, önnek festett ajtó kell.

tovább

Dekorfóliás beltéri ajtó – az egyszerű és gyors megoldás

2017.09.07. Dekorfóliás beltéri ajtó – az egyszerű és gyors megoldás

Mi is a dekorfóliás beltéri ajtó? Ahogy a nevéből is adódik, ez egy nyílászáró, amely a házaink, lakásaink helyiségeinek elválasztására szolgál. Nevét a felszínét borító anyagról kapta, amelyet egy MDF-nek nevezett anyagra visznek fel.

tovább

Az ajtó beltéri használata

2017.09.03. Az ajtó beltéri használata

Az ajtó beltéri használata esetén másmilyen funkciókat kell ellátnia a nyílászárónak, mint kültéri társainak.

tovább

Az öt leggyakoribb érv az üveges ajtó mellett

2017.08.31. Az öt leggyakoribb érv az üveges ajtó mellett

Új beltéri ajtókra vágyik? Esetleg nem tudja, pontosan milyet szeretne, és csak homályos emlékei vannak a régi, jó bejáratott darabokról? Ez a néhány sor önnek szól, ugyanis megkíséreljük összegyűjteni az öt leggyakoribb érvet, ami elhangozhat egy adott típus mellett. Ezúttal, választásunk az egyik legnépszerűbb variánsra, az üveges ajtóra esett.

tovább

Mit tud egy utólag szerelhető ajtó?

2017.08.27. Mit tud egy utólag szerelhető ajtó?

A modern asztalosiparban megváltozott sok termék fókuszpontja. Ez megnyilvánul formákban, színekben, trendekben, de legfőbbként abban, ahogy a tartósságot, strapabíróságot elképzeljük. Ezen változások egyik legjelentősebb vetülete a vásárlóbázás számára, hogy mennyire maradnak egyszerűen karbantarthatóak a nyílászáróik, szemben a régiekkel. Vessük is erre egy pillantást!

tovább

Jó minőségű, modern ajtó Budapest városában!

2017.08.24. Jó minőségű, modern ajtó Budapest városában!

Néha ha beszélgetek a nagyvárosi, magyar honunk szívében élő barátaimmal, ismerőseimmel az interneten, és mivel a szakmámat tekintve az asztalosipar területén tevékenykedem, sok esetben kikérik a véleményem egy adott termékről vagy cégről. Már többen érdeklődtek tőlem a Tisza Ajtó nevű, debreceni, de roppant jóhírű cég által ajánlott nyílászáróról, mert a hír odáig jutott.

tovább

A CPL ajtó csendes forradalma

2017.08.20. A CPL ajtó csendes forradalma

Mint mindig, ha újdonság jelenik meg valahol, az emberek erős szkepticizmussal kezelik azt, nem bízva a minőségében, vagy abban hogy méltó e leváltani azt, ami helyére érkezett. Ennek persze előbb vagy utóbb úgyis véget vet egy bátor vásárlói csoport, akik bizalmat szavaznak a terméknek, majd elégedettségüket mindenkivel megosztva lerombolják a falakat. Nem volt ez máshogy a CPL ajtó megjelenésnél sem.

tovább

A modern kor különlegessége: az MDF beltéri ajtó

2017.08.17. A modern kor különlegessége: az MDF beltéri ajtó

Látott már ön olyan nyílászárót, amely nem fából, vagy műanyagból készült? Elég csak ránézni modern bútorainkra: csupa letisztult, egyszerű forma, könnyített, agglomerált anyagok... a nyílászáróiparba is betörtek ezek az ötletek. Engedje meg, hogy bemutassam önnek a modern asztalosipar egyik legkitartóbb, legnépszerűbb vívmányát: lássuk mi az az MDF beltéri ajtó!

tovább

Kedvező árú ajtó Budapest városában

2017.08.13. Kedvező árú ajtó Budapest városában

Nyílászárót sok helyen, sok formában vásárolhatunk épülő, vagy felújítandó otthonunkba. Nem mindegy azonban, hogy milyet szeretnénk, milyen minőségben és mennyit fizetünk érte. Beltéri ajtó Budapest területén sok helyen beszerezhető, méghozzá sokféle áron. Lássuk, hogy milyen fajták közt válogathatunk a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig.

tovább