• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

A CPL ajtó csendes forradalma

2017.08.20.

A CPL ajtó csendes forradalma

Mint mindig, ha újdonság jelenik meg valahol, az emberek erős szkepticizmussal kezelik azt, nem bízva a minőségében, vagy abban hogy méltó e leváltani azt, ami helyére érkezett. Ennek persze előbb vagy utóbb úgyis véget vet egy bátor vásárlói csoport, akik bizalmat szavaznak a terméknek, majd elégedettségüket mindenkivel megosztva lerombolják a falakat. Nem volt ez máshogy a CPL ajtó megjelenésnél sem.

Persze mostanra, mire már végetért a forradalom, egyértelműen sikeres, kelendő termékként látjuk ezt a beltéri ajtót. De mi lehet ennek az oka? Mi volt az, ami sikeresen meggyőzte a vásárlókat arról, hogy jól választanak?

Elsősorban mindenképpen a CPL ajtó jó ár-érték arányáról kell szót ejtenünk, ugyanis ez képviseli a fő indokot a termék népszerűségére: az árhoz képest, olyan minőségű terméket kapunk, amely messze megveri a kompetíciót, legyen szó az árban alatta álló dekor ajtóról, vagy akár az árban megegyező igazi fából készült termékekről. Egyszerűen tagadhatatlan az, amit kínál.

Más vizekre evezve elmondhatjuk, hogy egy rendkívül erős, strapabíró nyílászárót kapunk. A standard, jól bevált MDF belső szerkezetbe egy kemény papírrács kerül, amely gondoskodik a CPL ajtó tartásáról, az egészet pedig egy vastagabb MDF lap fedi le, amely elég vastag akár marásminták fogadásához is. A külső felület keménységéről egy melamin akril réteg gondoskodik ,ami ütés és kopásállóvá is teszi a terméket, amellett, hogy ez adja az esztétikai tulajdonságait.

És ha már esztétika! A lehetőségeink szinte számtalanok arra, hogy miként szabhatjuk saját ízlésünkre a terméket. Több mint hatvan szín áll rendelkezésünkre, fémcsíkot, sőt, még intarziát is kérhetünk. Ha üvegbetétre van szükségünk, az is megoldható, sőt, újabb lehetőségeket hoz: különféle üvegtípusok között válogathatunk, azt is eldönthetjük, milyen alakzatban vagy elosztásban kerüljön az üveg a lapunkba.

Aki ilyen típusú beltéri ajtót választ, egy megbízható, olcsó mégis jó minőségre ruház be. Ez a termék nem is szorul sok ajánlásra, ugyanis szinte magáért beszél. Tapasztalja meg ön is a CPL ajtó forradalmát!

vissza