Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

A magányos kilincs

2017.10.08.

A magányos kilincs

Ha úgy döntünk, hogy eljött a beltéri ajtók cseréjének az ideje, valamit mindig egyértelműnek veszünk. Ez pedig nem más, mint a kilincs. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak nem jutna feltétlen eszébe vásárláskor, hogy erre is külön figyelmet illene szentelni. Annyira megszokottnak tekintjük, odamegyünk az ajtóhoz, lenyomjuk, belépünk, elengedjük, és kész. Pedig, ennek az egyszerű darabnak is igen sokféle típusa áll már rendelkezésünkre.

Legyen az egy újonnan épített ház, vagy egy éppen felújításon átesett lakás, vannak olyan részei, amiket idővel cserélni, korszerűsíteni kell. Egyik ilyen eleme otthonunknak a beltéri ajtó is, ami napjainkban nem kell, hogy csak egy szimpla ajtó szerepét töltse be.

Ahogyan a nyílászárónk megmutathatják egyéniségünket a külvilág számára, ugyanezt az érzést erősítheti meg a kilincs is, melynek széles választéka a legegyszerűbb kiviteltől a luxus darabokig elérhető. 

Különböző darabok találhatók meg cégünknél, csak hogy néhány példát említsünk: classic-, design-, modern-, project-, tupai-, mandelli ajtókilincsek. Színezetüket tekintve lehet kérni króm vagy réz színűt egyaránt, bár praktikusabbnak tartjuk a króm színezetűt.

Nemcsak esztétikai szempontból, hanem mert a rézből készült darabok ha megsérülnek, akkor oxidálódni kezdenek. Ezen darabok javítása, tisztítása mindezek után igen nehézkes. Stílusát tekintve megtalálható kínálatunk között: modern, design, klasszikus és kovácsoltvas stílusúak egyaránt.

Mielőtt elkezd széles kilincs választék kínálatunkból szemezgetni, egy dolgot mindenképpen érdemes eldönteni, mégpedig, hogy siltes, vagy rozettás típust szeretne-e. A mai divat szerint inkább a rozettás a jellemző.

Ha nem tud dönteni, hogy ön szerint melyik termék lenne az ön számára a legelőnyösebb, érdeklődjön bátran. Szakemberink várják hívását! Bármilyen kérdése lenne továbbá a nyílászáróinkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal.

Megrendelését követően, akár két héten belül szállítani tudjuk önnek termékeinket szezontól függően. A teljes elégedettség érdekében, kérjük érdeklődjön telefonon, e-mailen vagy honlapunkon keresztül.

vissza