• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Fehér beltéri ajtó - a kortalan elegancia

2017.07.02.

Fehér beltéri ajtó - a kortalan elegancia

A 21. században már számtalan választási lehetőséget kínálnak azok a cégek, melyek nyílászárók forgalmazásával foglalkoznak. Azonban amíg világ a világ a fehér szín – különösen a beltéri ajtó tekintetében – sohasem fog kimenni a divatból. S vajon miért is van ez így? Talán azért, mert leginkább ilyen nyílászárókkal találkozunk a mindennapi életünk során. Vessünk egy pillantást az ilyen termékeinkre!

A Tisza Ajtó Kft. természetesen azon vásárlói igényét is igyekszik kielégíteni, akik fehér beltéri ajtó megvásárlásán gondolkoznak. A cégünk által forgalmazott termékek között fehér színben is válogathat a különböző típusokból, igényei és pénztárcája szerint.

A furnér típus kiesik a választási lehetőségekből, hiszen ott a fa eredeti mintázatát hangsúlyozzuk, így vétek lenne lefesteni a lapot. Dekorfóliás, CPL, festett és vákuumfóliás termékeink azonban állnak rendelkezésre, hogy a vásárló megtalálja belőlük a számára kedvező megoldást.  

Az alacsonyabb árkategóriából válogatóknak dekorfóliás termékeinket ajánljuk, míg a szélesebb variációs lehetőséggel rendelkezők számára a CPL, festett és vákuumfóliás nyílászárók jelenthetik a megoldást. Természetesen azok sem járnak rosszul, akik dekorfóliás fehér beltéri ajtó tulajdonosai lesznek. Ez is egy minden igényt kielégítő, minőségi termék, melyet sokáig lehet bármiféle gond nélkül használni. Mindössze arról van szó, hogy ez a terméktípus nem extrém igénybevételre van tervezve.

A festett és vákuumfóliás modellek esetében egy sima, egyszínű, lakkozott felülettel találkozunk, mely fehérben is nagyon szépen mutat.  Ez a festék- vagy fóliaréteg nem fog néhány év múlva lepattogzani, mint annak idején nagyszüleinknél. Itt nem lesz szükség arra, hogy a szomszéd Karcsi bácsi kétévente átjöjjön egy doboz zománcfestékkel, és egy liter folyékony kenyér fejében lefesse a felpattogzott nyílászárókat. Nyílászáróink kiállják az idő próbáját, így Karcsi bácsi sem fog kellemetlenkedni, és a festékszagot sem kell több napon át elviselni.

Termékeink között szerepelnek üvegbetétes, és fémcsíkos modellek, hogy a hagyományos alapot egy kis modern mintával fel lehessen dobni. A vásárló saját elgondolása szerint állítja össze, mi pedig legyártjuk a terméket.

Egy dologban biztos lehet: a fehér beltéri ajtó sohasem megy ki a divatból. Ezt mi is tudjuk, ezért állandó és széles kínálattal várjuk vásárlóinkat bemutatótermünkben. 

vissza