• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Három közkedvelt ajtó

2017.04.30.

Három közkedvelt ajtó

Az otthona minden embernek fontos. Eszünkbe sem jut, hogy úgy menjünk el bárhova, hogy az ajtó ne lenne bezárva. De ha otthon maradunk, és vágyunk egy kis csendre, behúzzuk magunk után, hogy jelezzük vele a velünk együtt élőknek. Ahogy a hangulatunkat, úgy a személyiségünket is kifejezheti napjainkban egy beltéri ajtó.

Kedveljük a sötét vagy a világos színeket, vagy modern megjelenésre vágyjunk, az MDF anyagból készült termékek széles választéka áll rendelkezésére, hogy kielégítsék az igényeit. Többféle típus közül lehet választani, melyek funkciója és kinézete is összehangban lesz végül a megrendelő vágyaival.

A legelterjedtebb a CPL változat, amely árban a középutat képviseli, ámde olyan formázási lehetőséggel rendelkezik, amelyről társai nem is álmodhatnak. Többek között legalább hatvan féle fólia közül lehet választani, amellyel boríthatjuk az ajtó felületét, és amennyiben szeretnénk kétfélét felhasználni, arra is van lehetőség, hála az intarziás megoldásnak. Így kaphatunk kontrasztos, esetleg optikailag keskenyebb vagy vastagabb változatot.

A dekorfóliás típus a legköltséghatékonyabb megoldás, és nagy előnye, hogy ezek kész darabok, így nem kell várni a gyártási folyamat miatt. Mivel a raktárak nem rendelkeznek végtelen kapacitással, így belőlük kisebb a választék, mint a CPL-eknél. Azonban, ha gyorsan van szükségünk rá, érdemes fontolóra venni a kiválasztásukat.

Az előbbi két típustól a festett változat abban tér el, hogy a felületét festik. Ebből kifolyólag a felülete sokkal jobban fog hasonlítani a régi, fából készült nyílászárókra. A színválaszték nagyon széles, szinte bármilyen árnyalatot ki lehet keverni ezáltal.

A három különböző termék rendelkezik közös dekorációs variánsokkal, például a krómcsíkos vagy üveges megoldással. A CPL és festett változatok esetében lehetőség van mart minta kérésére is. Mindegyik igazán egyedivé tudja varázsolni otthonát, ha jól választ – és miért ne tenné? Ha kételkedik magában, forduljon bizalommal hozzánk. 

vissza