• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Jó minőségű, modern ajtó Budapest városában!

2017.08.24.

Jó minőségű, modern ajtó Budapest városában!

Néha ha beszélgetek a nagyvárosi, magyar honunk szívében élő barátaimmal, ismerőseimmel az interneten, és mivel a szakmámat tekintve az asztalosipar területén tevékenykedem, sok esetben kikérik a véleményem egy adott termékről vagy cégről. Már többen érdeklődtek tőlem a Tisza Ajtó nevű, debreceni, de roppant jóhírű cég által ajánlott nyílászáróról, mert a hír odáig jutott.

Nem véletlenül: a Tiszta Ajtó Budapest szívében is elérhető, ugyanazon kedvező ajánlatokkal, amelyek Debrecenben már naggyá tették Őket. Jelen cikkemben az ő általuk forgalmazott nyílászárókkal foglalkozom: tehát, milyen is az általuk kínált MDF ajtó Budapest városában?

Ejtsünk viszont néhány szót arról is, miként készülnek ezek a nyílászárók! Amint már említettem, alapanyaguk az MDF, ami egy mesterségesen előállított pszeudo faanyag. Ez mit is jelent? Annyit csupán, hogy habár az alapanyag jelentős része természetes fa, azt egy műgyantával keverik össze, így áthidalva a szakadékot a jelen és múlt között.

Ezáltal kiküszöbölhető a természetes fa rengeteg olyan hibája, amelyek egyébként benne maradnának a végső produktumban, gyengítenék, vagy rontanák annak értékét. Félreértés ne essék: a természetes fa jó volt a maga idejében, kiváló anyag, évszázadokon át jól szolgálta az emberi igényeket. De a mai technológiai fejlettségünk miatt, tudunk jobbat, olcsóbbat, kevésbé környezetrombolót.

Az MDF táblásítva érkezik a gyárakba, ezekből a táblákból szabják ki a szükséges alkatrészeket a tokhoz és a nyílóhoz. Mivel mindkettő alapszerkezete – a tok esetében egésze – ebből készül, így roppant hasznos, hogy az MDF megmunkálása gyors és egyszerű folyamat. Mivel az anyag homogén, így bárhonnan szelhető és szabható, nem kell szálirányokra és esetleges hibákra, göcsökre figyelni.

Ha a szabás kész, összeállítják a részeket: a tokot teljesen, azonban a nyílót csak egy keretszerkezet formájában. Ez azért van, mert maga az nyíló nem tömör, egy keretből áll, a réseket kitöltő távtartó anyagból – ami lehet papírrács, lyukfúrt faforgács, vagy styrofoam hab, a vevő igénye szerint – valamint egy fedlapból, ami szintén MDF, de elég vastag, hogy marásminták kerülhessenek bele szükség esetén.

Ezeket a darabokat állítják össze, ezután pedig el kell dönteni a legfontosabb kérdést: milyen típus is lesz ez a termék? Többféle lehetőség van a felület elfedésére, ezek közül a vevő választ, akár a meggyőződésére, akár a pénztárcájára alapozva. A dekorfóliás termék a legolcsóbb burkolatú, és általában van raktáron is a szabványméretekben, azonban nem annyira erős, mint magasabb árkategóriás társai.

A CPL felületű termék már egész más: sokan aranyközépútként emlegetik ezt a jelzőt pedig kiérdemelte az ajtó Budapest városában is. Ár-érték aránya a fő érv mellette, ez a legnépszerűbb választás. Erős, de viszonylag olcsó. Hasonló a festett felület is, itt azonban már nem műanyag burkolatokról van szó: több réteg, jó minőségű festék fogja védeni az ajtót minden behatástól.

Ez a pár típusú beltéri ajtó Budapest környékén is ugyanezzel a technológiával készül, de cégünk mégis ad némi extrát: őszinteség, kedvező ár, és a tipikus vidéki egyszerű mégis preciz látásmód, amelyről oly híresek a cívisváros polgárai.

Ezért ha érdeklődne, ne habozzon, nézzen fel oldalunkra, kérjen árajánlatot, kérjen akár felmérést! Ez Debrecenben ingyen elérhető, azonban Budapesten egy jelképes összeghez kötött, ami sikeres üzletkötés esetén természetesen jóváíródik az végső árban. Számtalan elégedett ügyfél áll mögöttünk, és várjuk, hogy ön is közéjük tartozhasson! A Tisza Ajtó Budapest városában is áll rendelkezésére.

vissza