• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Kérdezz - felelek: A fehér beltéri ajtó

2017.10.01.

Kérdezz - felelek: A fehér beltéri ajtó

Igazi, örök darab, amely bármilyen stílusú házban megállja a helyét. Színes falak, modern bútorok? Az általunk kiválasztott berendezési tárgyak közel állnak a szívünkhöz, és ha mindenképp hozzájuk illő nyílászárót szeretnénk, a legegyszerűbb választás, ha fehér beltéri ajtót választunk.

 

Mi ennek a választásnak az előnye?

A fehér szín mindenhez passzol, így a legkézenfekvőbb ezt választani. Emellett világos színként képes beragyogni a környezetét, és mindemellett elegáns hatást is kelt.

 

Nem fog elkoszolódni?

A jelenlegi eljárásoknak köszönhetően a festék fölött található lakkréteg miatt nehezen fogja meg a kosz a felszínt. Ha mégis sikerül elérni ezt, akkor is könnyedén le lehet tisztítani mosószerekkel, és az nyílászáróban sem fog kár esni ennek hatására.

 

Szeretnék üveget az ajtóba. Meg lehet oldani?

Természetesen! Nagyon sokféle lehetőség közül lehet választani az üveglapok elhelyezését illetően. Nézzen szét a galériánkban, és válasszon tetszése szerint. Emellett lehetősége van kiválasztani azt is, hogy milyen üveglap legyen behelyezve, ugyanis erre is van lehetőség. A legnépszerűbben a savmart üvegek, melyeken szinte lehetetlen átlátni, ám a fényt tökéletesen átengedik. Emellett találhatóak katedrális üvegek is, amelyek mintázatukkal képesek elbűvölni az embereket.

 

Nem kerül túl sokba egy fehér beltéri ajtó?

Ez a termék az egyik legjobb minőséggel rendelkezik, így ebből kifolyólag az ára magasabb, mint egy dekorfóliás ajtónak. Azonban hosszú távon kifizetődő ezeket a darabokat választani, mivel nagy strapabírással rendelkeznek, és nagyon elegánsak.

 

Biztos, hogy be lehet szerelni a kész darabokat az otthonomba?

A megrendelés pillanatában még nem létezik maga a nyílászáró, csak az ezt megalkotó alapanyagok. Minden esetben meg kell adnia, milyen méretre van szüksége, ám ha nem bízik a saját mérésében, kérje bátran a segítségünket! A felmérés Debrecenben ingyenes, míg Budapesten 3000 forintba kerül, melyet megrendelés esetén beleszámítunk az árba.

 

Mikorra lesz kész?

Ez függ attól, hogy aktuálisan mennyi megrendelést kell teljesítenünk. Érdemes kapcsolatot tartania velünk, hogy megtudja, jelenleg mennyi idő, míg beszerelésre alkalmas állapotba kerül az Ön által választott fehér beltéri ajtó.

vissza