Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

Milyen egy valódi beltéri ajtók árlista?

2017.07.20.

Milyen egy valódi beltéri ajtók árlista?

A jelenlegi piacot tekintve, számtalan oldalt találhatunk, ahol beltéri ajtók áraival foglalkoznak. Azonban ahány cég és ahány oldal, annyiféle összeggel fogunk szembetalálkozni. Habár sokaknak egyértelmű lehet, de nem szabad egyből bedőlnünk minden olyan árnak, amit az interneten találunk. Hogy miért nem szabad? Mert sok esetben csak a nettó árakat közlik és megfeledkeznek az egyéb költségekről.

De akkor mit kellene tenni, hogy egy pontos beltéri ajtók árlista kerüljön elénk? Senkinek sem mondok azzal újat, hogy ahány cég, annyiféle nyílászáróval foglalkozik. Mindegyik cég szeretne a másik alá licitálni de úgy, hogy azért nyereségük is maradjon az üzlet végén.

Ezért sajnálatos módon, sokan folyamodnak olyan cselhez, mely miatt a vásárlást vagy netalán a beszerelést követően a szegény vásárló számára olyan számlát nyújtanak be, mely jóval meghaladja a megrendelő elképzeléseit. Így leginkább azt tudom önnek és mindenki másnak is tanácsolni, hogy mielőtt elfogadná bármely cég ajánlatát, kérjen személyre szabott árajánlatot, csakis bruttó ármeghatározással.

Ha nem áll rendelkezésére egy épkézláb beltéri ajtók árlista, Ön jogosan fog bizalmatlanságot érezni. Messze kerülje el az ilyen cégeket és a tőlük való vásárlást! Ezzel szemben nálunk akár online is kérhet egyedi árajánlatot, vagy akár ingyenes helyszíni felmérést is Debrecenben. Budapesten ez 3000 forintba kerül, viszont ez az összeg a megrendelést követően automatikusan jóváíródik a végösszegben.

Milyen nyílászárókkal tudunk az ön szolgálatára lenni? Örömmel mondhatom el, hogy jelenleg nagy választékban szolgálhatunk MDF típusú nyílászárókkal. Az egyedi méretektől az igazán extravagáns mintákon és színeken át minden elérhető. A mintákhoz és a színekhez külön prospektust tudunk nyújtani önnek. A festett termékeink esetében pedig a teljes RAL- színskála a rendelkezésére áll.

Beltéri ajtók mellett, műanyag nyílászárókat is készítünk megrendelésre, akár passzív házakhoz is. Amennyiben érdekli egy személyre szabott beltéri ajtók árlista az összes elérhető nyílászárónkról, keressen fel bennünket bizalommal online vagy személyesen.

vissza