• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Mit tud egy utólag szerelhető ajtó?

2017.08.27.

Mit tud egy utólag szerelhető ajtó?

A modern asztalosiparban megváltozott sok termék fókuszpontja. Ez megnyilvánul formákban, színekben, trendekben, de legfőbbként abban, ahogy a tartósságot, strapabíróságot elképzeljük. Ezen változások egyik legjelentősebb vetülete a vásárlóbázás számára, hogy mennyire maradnak egyszerűen karbantarthatóak a nyílászáróik, szemben a régiekkel. Vessük is erre egy pillantást!

A régi, mára idejétmúlt szokás, amint azt sokan jól tudják, az volt, hogy a szerkezeteinket az örökkévalóságnak építettük: vaskos, óriási falak, masszív, nehéz, sok esetben otromba bútorok, használati tárgyak.

Csavarok és csapok helyett szegek, ragasztó és habarcs tartott össze mindent, amit csak építettük, így a tárgyak erősek lettek, azonban ma már mégsem szokás ez. Hogy miért? Ráfoghatnánk a változó időkre és a kapitalista kultúra térhódítására, azonban ez nem fedné le az igazságot.

Valójában, ha valamit fixre és robosztusra építünk, talán elérjük, hogy hosszantartó legyen, azonban ez sokszor eredményez egy egyszeri és javíthatatlan terméket számunkra. Ez különösen igaz ajtók és ablakok esetén, ugyanis a régi módszer használata miatt már a kibontásuk sem lehetséges anélkül, hogy valamiféle kárt okoznánk a szerkezetben, legyen az kicsi, vagy nagy.

Ezzel szemben, a jövő nyílászárói, mint például az új típusú MDF beltéri ajtók - amik utólag szerelhető ajtók - nem szenvednek ettől a problémától. A tok modern külön szerelvényekből összeállított szerkezete miatt, nem csupán egyszerűbb a beszerelés, de az utólagos karbantartás is sokkal könnyebbé válik. Nem hiába szeretik ezeket a vásárlók "utólag szerelhető ajtó" névvel illetni.

Mit érdemes még tudni? Nos, elmondhatjuk, hogy ezek a termékek teljes felszereltséggel érkeznek, a beszerelés pedig már a megrendeléskor egyeztetett áron és határidőben megvalósul - legalábbis cégünknél. Sok típus közül lehet válogatni, mindenki találhat az ízlésének megfelelőt, szebbnél szebb darabok várják a vásárlókat, lehetőségek tömkelegével.

De ami a legfontosabb, hogy bármikor bármi gond adódna a termékkel nem szükséges az egész szerkezetet szétbontani, drasztikus cselekedeteket végezni: a sérülések, hibák legnagyobb része mindenféle nagyobb dráma nélkül, utólag is szerelhető.

Ha szeretne több információt megtudni az utólag szerelhető ajtó témában, böngéssze weboldalunkat, vagy keressen fel minket bemutatótermeinkben, Debrecenben és Budapesten!

vissza