Praktikus megoldások előnyben: CPL ajtó

2018.12.02.

Praktikus megoldások előnyben: CPL ajtó

Mitől válik ez a termék igazán egyedivé? Mindenekelőtt a megrendelő fantáziájától, mivel rengeteg lehetőséget lehet ezen a felületen megvalósítani. Szeretné, hogy sakkmintás legyen a nyílászáró? Vagy üveget szeretne belerakni, amin megcsillan a fény? Esetleg nem is üveget, hanem fémcsíkot?

A választék nagyon széles, és a jó ízlés határain belül mindezek megvalósíthatóak a CPL ajtó segítségével.

Fólia

A CPL ajtó felszínét egy fólia borítja, amely mintázata sokféle lehet, több, mint ötven féle áll rendelkezésre a kiválasztásnál. Ha több is tetszik, lehetőség van intarziás megoldásra, ahol több fóliát tudnak egyesíteni, és azt felvinni az MDF felületre, amelyből a váz készül. A felvitelt követően a fóliára felvisznek egy speciális anyagot, amely megvédi a sérülésektől az anyagot.

Üveg

Funkcióját tekintve egyértelmű, hogy nem a legfontosabb dolog ez egy beltéri ajtó esetében, míg egy ablakot nehéz elképzelni üveg nélkül. Mégis, ha valaki megnézi, milyen lehetséges módon lehet beszerelni őket egy nyílászáróba, szinte biztos találni fog olyan variációt, ami megtetszik neki. Attól sem kell tartani, hogy a lakótársak vagy családtagok ezen át be tudnak lesni a szobába: vannak kifejezetten olyan üveglapok, amelyek amellett, hogy dekoratívak, még a kíváncsiskodó szemeknek sem engednek bepillantást a privátszférába.

Marás

Nagyon sokféle mintát lehet vinni a termék felületébe marás segítségével, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy két különálló üveg között haladjon végig elegánsan. Természetesen ez nincs kőbe vésve, üvegberakás nélkül is nagyon egyedivé tudja varázsolni egy jól kiválasztott alakzat a terméket.

Fémcsík

Az elkészítés folyamatában az egyik legutolsó dolog, ami elnyeri a helyét, amennyiben a megrendelőnek igénye van rá. Egyetlen megkötés él vele kapcsolatban: a csíkok nem keresztezhetik egymást. Ettől függetlenül többféle kombinációt is meg lehet oldani a segítségükkel, érdemes szemezgetni az ilyen típusú CPL ajtók közül is a katalógusban.

Bármely megoldást is választjuk vagy kombináljuk, biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

vissza