Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

Praktikus megoldások előnyben: CPL ajtó

2017.02.28.

Praktikus megoldások előnyben: CPL ajtó

Mitől válik ez a termék igazán egyedivé? Mindenekelőtt a megrendelő fantáziájától, mivel rengeteg lehetőséget lehet ezen a felületen megvalósítani. Szeretné, hogy sakkmintás legyen a nyílászáró? Vagy üveget szeretne belerakni, amin megcsillan a fény? Esetleg nem is üveget, hanem fémcsíkot?

A választék nagyon széles, és a jó ízlés határain belül mindezek megvalósíthatóak a CPL ajtó segítségével.

Fólia

A CPL ajtó felszínét egy fólia borítja, amely mintázata sokféle lehet, több, mint ötven féle áll rendelkezésre a kiválasztásnál. Ha több is tetszik, lehetőség van intarziás megoldásra, ahol több fóliát tudnak egyesíteni, és azt felvinni az MDF felületre, amelyből a váz készül. A felvitelt követően a fóliára felvisznek egy speciális anyagot, amely megvédi a sérülésektől az anyagot.

Üveg

Funkcióját tekintve egyértelmű, hogy nem a legfontosabb dolog ez egy beltéri ajtó esetében, míg egy ablakot nehéz elképzelni üveg nélkül. Mégis, ha valaki megnézi, milyen lehetséges módon lehet beszerelni őket egy nyílászáróba, szinte biztos találni fog olyan variációt, ami megtetszik neki. Attól sem kell tartani, hogy a lakótársak vagy családtagok ezen át be tudnak lesni a szobába: vannak kifejezetten olyan üveglapok, amelyek amellett, hogy dekoratívak, még a kíváncsiskodó szemeknek sem engednek bepillantást a privátszférába.

Marás

Nagyon sokféle mintát lehet vinni a termék felületébe marás segítségével, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy két különálló üveg között haladjon végig elegánsan. Természetesen ez nincs kőbe vésve, üvegberakás nélkül is nagyon egyedivé tudja varázsolni egy jól kiválasztott alakzat a terméket.

Fémcsík

Az elkészítés folyamatában az egyik legutolsó dolog, ami elnyeri a helyét, amennyiben a megrendelőnek igénye van rá. Egyetlen megkötés él vele kapcsolatban: a csíkok nem keresztezhetik egymást. Ettől függetlenül többféle kombinációt is meg lehet oldani a segítségükkel, érdemes szemezgetni az ilyen típusú CPL ajtók közül is a katalógusban.

Bármely megoldást is választjuk vagy kombináljuk, biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

vissza