• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Temérdek lehetőség kedvező áron: a panel beltéri ajtó

2017.11.16.

Temérdek lehetőség kedvező áron: a panel beltéri ajtó

Egy nyílászáró cseréje nagy dilemma tud lenni. Nincs ez másképp a panelházakban sem. Szerencsére nem kell megijedni, ugyanis létezik egyszerű megoldás is, ami tökéletesen megfelel egy lakásban. A panel beltéri ajtó is lehet egyszerre szép és olcsó, sőt strapabíró is, ha úgy érezzük, szükségünk van extra védelemre.

A panellakások egyik jó tulajdonsága, hogy tökéletesen védettek a környezeti hatásoktól. Nem kell aggódnunk tehát sem víztől, sem nagy hőtől, vagy bármitől, ami károsíthatná az adott terméket. Hacsak tehát mi nem idézünk elő ilyesmit, akár egy egyszerű és olcsó megoldás is tökéletesen megfelel, és hosszú időn át tartós lesz.

Az MDF -- az anyag, amiből a legtöbb panel beltéri ajtó készül -- alapból nem igényel karbantartást úgy, mint a hagyományos fa, az ára viszont sokkal alacsonyabb annál. Valamelyest sérülékenyebb ugyan, de ez sem jelent gondot egy megfelelően laminált, vastagabb típusnál.

Ha a lakásban valóban nem tesszük ki semmi komoly hatásnak, a dekor is bőven megfelel. Ez a legkedvezőbb árú az összes közül, mert dekorfóliával van bevonva, a belseje pedig alapvetően papírrács. Hátránya, hogy külsejét nem változtathatjuk, hisz általában előre legyártott változatokat vásárolhatunk, viszont a katalógusok természetesen így is sok szép variációt kínálnak.

Ha kicsit mélyebbre nyúlunk a pénztárcánkba, már a CPL ajtótípust is megkapjuk. Ez a típus strapabíróbb és rendesen laminált, méghozzá egyenletes nyomás alatt, hogy tökéletesen illeszkedjen a felszíne. Valamivel vastagabb is, hogy még jobban bírja a hőmérsékleti viszontagságokat és a párát. Ezt teljesen saját szájízünkre szabhatjuk megrendelés előtt. Gyártási eljárása olyan dolgokat is megenged, amik más termékek esetén nem oldható meg, mint példásul az intarziás minta. Elég erős is ahhoz, hogy akár edzett üveg kerüljön bele. Belseje lehet furatolt faforgács betét is, hogy biztosan elviseljen szinte bármit.

Egy modernebb verzió a vákuumfóliás panel beltéri ajtó. Ez a szigetelés terén nyújt kicsivel többet hála styrofoam betétjének, ami egy Hungarocellhez hasonló, de erősebb anyag. Ahogy a nevéből adódik, ennek felszíne vákuumos eljárással kerül fel, de szintén sokféleképpen variálható.

Végül, de nem utolsósorban elérhetőek a festett darabok. Ezek igen nagy népszerűségnek örvendenek, különösen a fehérek, mert bármilyen külsőhöz passzolnak. Persze azoknak sem kell csüggedniük, akik több színre vágynak, és szeretnék a saját árnyalatukat kiválasztani.

A panel beltéri ajtó szempontjából tehát teljesen megfelel bármelyiket is választjuk. Ha megvan, hogy milyen, és hogy nézzen ki, még választhatunk különféle extrák közül is. A szellőzőnyílás például olyan helyeken ajánlott, ahol nincsen ablak, mint például a fürdőszoba. A hőszigetelő betét a nevéből adódóan igen hasznos lehet bárhol.

A küszöb nem alapfelszereltség ugyan, de szintkülönbség esetén nagyon ajánlott. Zárak is lehetnek többfélék, de tekintve, hogy lakáson belül vagyunk, általában elég csak egy elforgatható, kulcs nélküli változat is. A kilincs leginkább ízlés kérdése, és ezért rengetegféle közül választhatunk. A részletes lehetőségekről konzultáljon értékesítőnkkel.

Egyik lakás sem ugyanolyan, még akkor sem, ha a szobák elhelyezése az. Mindenki saját szájíze szerint rendezheti be, és ez alól a nyílászárók sem kivételek. A panel beltéri ajtó csere alkalmával még különlegesebbé válik. Ha önnek is beindította a fantáziáját, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken!

vissza