• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Utólag beépíthető ajtó? Lehetséges!

2017.04.23.

Utólag beépíthető ajtó? Lehetséges!

Ízlelgessük csak ezt a kifejezést: utólag beépíthető ajtó. Kiindulva az első szavából már örülhetünk, ugyanis ha már van egy alapunk - természetesen lakásra kell gondolni -, vagy akkor, ha épp cserére kerül a sor, máris tudjuk milyen típusú nyílászáróra lesz szükségünk.

Ha újonnan vásárolunk beltéri ajtót, tökéletes választás lehet bármely típus - korábban már volt szó milyen termékek érhetők el nálunk, így most azok utólagos beépíthetőségéről és a cégünk adta lehetőségekről szóljunk pár szót.

Számtalan egyedi utólag beépíthető ajtót tudunk önnek elkészíteni, különböző színben, méretben, formában és díszítésben, azonban néhány leendő vásárló beleesik abba a hibába, hogy otthon, önmagának méri fel a falnyílás méreteit és az alapján adja le rendelését. Arra viszont nem gondolnak, hogy az általuk mért centiméterek nem feltétlen fogják lefedni azokat az értékeket, melyek a tényleges, végső méreteknek kellene, hogy legyenek a tökéletes gyártás érdekében.

Milyen problémák merülhetnek fel, ha szakember nélkül méri fel a nyílászáró helyét? Az egyik ilyen probléma forrása lehet maga a tok. Gyakori hiba, hogy nem azok a méretek - falnyílás, stb - kerülnek felmérésre, amik alapján pontosan elkészíthető lenne a termék. Az is előfordulhat, hogy úgy gondoljuk, hogy ajtónk megfelel a magyar szabványméretnek, hisz' ránézésre majdnem olyan, mint az összes többi. Jelenleg az alábbiak a magyar szabványok:

  • 75*210,
  • 90*210,
  • 100*210,
  • 150*210,
  • 180*210,
  • 200*210.

Meglepve láthatjuk néhol, hogy a falnyílás méreteinek köze sincs ezekhez a számokhoz. Nem kételkedem senki szemmértékében, vagy ügyességében, de úgy gondolom, hogy célszerűbb szakemberekre hagyni a méregetést. Végtére is, az a legbiztonságosabb, ha cégünk szakemberi végzik el a folyamatot, hiszen tapasztaltak, tudják, hogy mire figyeljenek. Egyedi méreteknél fontos megemlíteni, hogy 215 cm fölött, már felárat kell fizetni a termékekért.

Éppen ezért javasoljuk minden meglévő és leendő ügyfelünk számára, hogy ne bízza az ajtaját a véletlenre, már konkrét megrendelést megelőzően kérjen helyszíni felmérést a későbbi problémák elkerülése végett. Debrecenben a felmérés díjtalan, Budapesten 3000 Ft-ba kerül, ami azonban a megrendelést követően azonnal jóváíródik a végösszegben. Munkatársaink állnak rendelkezésére, ha felkeltette az érdeklődését bármelyik utólag beépíthető ajtó a kínálatunkból. Keressen minket bátran!

vissza