• Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók Kiváló Ár/Érték aránnyal

 • Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók Kiváló Ár/Érték aránnyal

 • Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók Kiváló Ár/Érték aránnyal

 • Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től...

  Beltéri ajtók Kiváló Ár/Érték aránnyal

Minőségi beltéri ajtók Budapesten és Debrecenben

Akció!!! Akció!!! Akció!!!    TISZA BELTÉRI AJTÓK ÉS MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 5 ÉVVEL EZELŐTTI VERHETETLEN ÁRAKON, DEBRECENI ÉS BUDAPESTI ÜZLETEINKBEN!!!

KÉRJE INGYENES BELTÉRI AJTÓ FELMÉRÉSÜNKET, ÁRAJÁNLATUNKAT

 

LEGÚJABB MODELJEINK BEVEZETŐ ÁRON:


Szicília tele beltéri ajtó

Szicília

Szicília H cpl beltéri ajtó

Szicília H

Szmirna cpl Intarziás tele beltéri ajtó

Szmirna

Szidón intarziás cpl beltéri ajtó

Szidón

Gordon króm csíkos cpl beltéri ajtó

GordionMilétosz 6 üveges cpl beltéri ajtó

Milétosz6

Medina üveges cpl beltéri ajtó

  Medina  

Milétosz 5 üveges cpl beltéri ajtó

Milétosz5

Mekka 5 cpl beltéri ajtó

 Mekka5  

Milétosz 4 üveges cpl beltéri ajtó

Milétosz4

Hormuz üveges cpl beltéri ajtó

Hormuz

Kána üveges cpl beltéri ajtó

Kána

Athosz cpl üveges beltéri ajtó

Athosz

Torino 3 üveges cpl beltéri ajtó

Torino 3

Ararat cpl beltéri ajtó

Ararat

Perszepolisz cpl beltéri ajtó

Perszepolisz

Assur cpl beltéri ajtó

Assur

Szúsza cpl beltéri ajtó

Szúsza

Savaria cpl beltéri ajtó

Savaria

Pompeji cpl beltéri ajtó

Pompeji


MÉG TÖBB AKCIÓS DEKOR BELTÉRI AJTÓ >>>            MÉG TÖBB AKCIÓS CPL BELTÉRI AJTÓ >>>


KÉRJE INGYENES BELTÉRI AJTÓ FELMÉRÉSÜNKET, ÁRAJÁNLATUNKAT


A Tisza Ajtó Kft. Debrecenben több mint egy évtizede gyárt és forgalmaz minőségi vákuumfóliás és festett beltéri ajtókat. Budapesti üzletünket a debreceni üzlet megalakulása után három évvel nyitottuk.

A több tíz ezer ajtó legyártása alatt a technológiánkat folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük a mai napig, hogy az általunk készített ajtók a prémium kategóriában is megállják a helyüket.

Tekintse meg hogyan készül a Tisza beltéri ajtó: 

A Tisza beltéri ajtókat megtekintheti és kipróbálhatja bemutató termeinkben, Debrecenben és Budapesten.

A Tisza Ajtó Kft. által forgalmazott termék kategóriák:


Vákuumfóliás beltéri ajtók

Juhar vákuumfóliás beltéri ajtó

Vákuumfóliás ajtó

Cseresznye mélyen üveges vákuumfóliás beltéri ajtó Debrecen

Vákuumfóliás ajtó

Calvados felül üveges vákuumfóliás beltéri ajtó

Vákuumfóliás ajtó

Ferrara tölgy üveges vákuumfóliás beltéri ajtó

Vákuumfóliás ajtó

bükk calvados vákuumfóliás beltéri ajtó Debrecen

Vákuumfóliás ajtó

Tovább>>> Még több Vákuumfóliás Tisza beltéri ajtó 


Vákuumfóliás beltéri ajtók: Ajtóink minőségi MDF alapanyagból készülnek, ami garantálja, hogy a megvásárolt ajtó évek múltán is olyan minőségében pompázik, mint amikor megvásárolta. A gyártás során több mint 110 féle marásminta, üvegbetétek, acélcsík betétek valamint a közel 50 színű 0,4 mm vastag műanyag fólia kiválasztásával ön az elképzelésének, ill. ízlésének legmegfelelőbb ajtót készíttetheti el velünk.

Kiemelkedően fontos előnye még ajtóinknak, hogy utólag szerelhető tokkal készülnek, így az építkezés, felújítás utolsó fázisában szerelhetőek be. Vákuumfóliás ajtóink mind műszakilag mind szerkezetileg tökéletesen megfelelnek azoknak, akik hosszú távra szeretnék pénzüket befektetni egy minőségi és egyedi ajtóba.

Az ajtó 42 mm-es vastagsága, MDF alapanyaga, stylofoam anyaggal történő hőszigetelése, a kiváló minőségű 3 menetes, utólag egyénileg is könnyen állítható táskás pánt, az AGV olasz zártest, a zárfogadó, a cserélhető gumitömítés mind a vákuumfóliás ajtóink tartozéka az Önök legnagyobb elvárásainak teljes mértékben megfelelő ajtók.

Önnek nincs más dolga, mint megálmodja esztétikai szempontok szerint otthona belső harmóniáját, eljön bemutatótermünkbe és mi segítünk színben, ill. stílusban a legmegfelelőbb ajtót megtalálni.

A felület kiválasztásánál széles sínskála áll rendelkezésükre az alapoktól, mint dió, juhar, wenge, körte, bükk, tölgy, fenyő, alma, cseresznye. éger, zebránó, bambusz, mahagóni, aranytölgy, körte calvados a legexkluzívabbig, mint hófehér erezett, szálcsiszolt beige, kígyóbőr, szálcsiszolt ezüst...

Az ár és érték, mint fontos szempontok figyelembe vételével ajánljuk Tisza vákuumfóliás beltéri ajtóinkat mindazon igényes ügyfeleinknek, akiknek meghatározó a stílus az egyediség a maradandó minőség és garancia.

Vákuumfóliás beltéri ajtó rendelése esetén kollegáink szakszerűen felmérik az ajtó falnyílásait. A vákuumfóliás beltéri ajtók rendelhetőek egyedi méretben is változatlan áron. Az ajtók gyártása 4-5 hetet vesz igénybe. Ha a beltéri ajtók hamarabb kellenének kérjük jelezze azt, és előre szervezéssel az ajtókat akár 2- 2,5 hétre elkészítjük! Az ajtó elkészülte után beltéri ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik azokat (helyszíntől és mennyiségtől függően), és hosszú- hosszú éveken keresztül használhatóak a megálmodott beltéri ajtók.  Kérje ingyenes beltéri ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettséggel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: Halász Attila telefon: 06-30-278-8844 , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901

 

Festett beltéri ajtók

Festett 6 üveges fehér beltéri ajtó Debrecen

Festett fehér ajtó

Festett üvegezhető fehér beltéri ajtó Debrecen

Festett fehér ajtó

Festett fehér beltéri ajtó Akció

Festett fehér ajtó

Festett mart mintás fehér beltéri ajtó

Festett fehér ajtó

Festett üveges fehér beltéri ajtó

Festett fehér ajtó

Tovább>>> Még több Festett Tisza beltéri ajtó


Festett beltéri ajtók: Beltéri ajtóink egyik legkeresettebb modellje a mindig elegáns, minden kornak és igénynek megfelelő festett ajtó. A népszerűségéhez hűen tükröződik vissza a minőség és az ár megfelelő párosítása.

A Tisza Ajtó Kft. beltéri festett ajtóit bútor minőségű felülettel készítjük. A festés festékszóróval történik, minek során 4 rétegben kerül az ajtóra a gondos alapozás, csiszolás, festés ismétlődő folyamatával egy olyan nagy keménységű, selyemfényű, UV álló felületet kapunk, amely újrafestést soha többé a jövőben nem igényel.

Az MDF alapanyag az utólag szerelhető tok a választható marásminták, acélcsíkozás, ill. üvegezés széles tárháza kínál lehetőséget az Ön otthonába legmegfelelőbb festett ajtó kiválasztásában.

Festett beltéri ajtó rendelése esetén kollegáink szakszrűen felmérik a beépítés helyszínén az ajtó falnyílás méreteit. A festett beltéri ajtók rendelhetőek egyedi méretben is felár nélkül. Az ajtók gyártása 3-4 hetet vesz igénybe. Ha a beltéri ajtók hamarabb kellenének kérjük jelezze azt, és találunk rá megoldást! Az ajtó elkészülte után beltéri ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik azokat (helyszíntől és mennyiségtől függően), és hosszú- hosszú éveken keresztül használhatóak a megálmodott beltéri ajtók.   Kérje ingyenes beltéri ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettségel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: Halász Attila telefon: 06-30-278-8844 , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901CPL beltéri ajtók

Amerikai dió Cpl beltéri ajtó

CPL ajtó

Két intarziás Cpl beltéri ajtó

CPL ajtó

Calvados króm csíkos Cpl beltéri ajtó Debrecen

CPL ajtó

Dió Cpl beltéri ajtó Debrecen

CPL ajtó

Juhar edzett üveges Cpl beltéri ajtó

CPL ajtó

Tovább>>> Még több CPLTisza beltéri ajtó


CPL beltéri ajtók: A Tisza Ajtó Kft. prémium kategóriás CPL fóliás ajtói a mai modern kor forma- és színvilágát tükrözik.

Ajtóink sajátos technológiával készülnek a legjobb minőségű CPL fólia felhasználásával.  A CPL fóliával felületkezelt ajtók gyártásánál karc-hő és vegyszerálló melamin akril laminált lemezt készítünk, amit magas hőmérsékleten egy 5 mm vastag impregnált faerezetes papírmintás HDF-re préselünk rá. Szintén ezt a magas szilárdságú lemezt használjuk az ajtólap valamint az ajtó tokjának elkészítésénél.

CPL ajtóinkat előszeretettel rendelik szállodák, ill. lakásuk belső dekorálására sokat adó magánszemélyek is.

CPL  beltéri ajtó rendelése esetén kollegáink szakszrűen felmérik az ajtó fogadónyílását. A CPL beltéri ajtók rendelhetőek egyedi méretben is. Az ajtók gyártása 3-5 hetet vesz igénybe. Ha a beltéri ajtók hamarabb kellenének kérjük jelezze azt, és találunk rá megoldást! Az ajtó elkészülte után beltéri ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik azokat (helyszíntől és mennyiségtől függően), és hosszú - hosszú éveken keresztül használhatóak a megálmodott beltéri ajtók.  Kérje ingyenes beltéri ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettségel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: Halász Attila telefon: 06-30-278-8844 , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901Dekor beltéri ajtók

Juhar dekor beltéri ajtó

Dekor ajtó

Calvados dekor beltéri ajtó

Dekor ajtó

Dió üveges dekor beltéri ajtó Debrecen

Dekor ajtó

Calvados üveges dekor beltéri ajtó Akció

Dekor ajtó

Wenge dekor beltéri ajtó Debrecen

Dekor ajtó

Tovább>>> Még több Dekor Tisza beltéri ajtó

 

Dekor beltéri ajtók: A Dekor fóliás beltéri ajtókat a legkedvezőbb árfekvésű ajtóink között tarthatjuk számon. Letisztult vonalak, nemes egyszerűség jellemzi.

Cégünk Dekor ajtóit 7 féle színben és több üvegtípussal készíti a vásárlóink igényeinek és ízlésvilágának megfelelően, gyártjuk tele, üveges, ill. fémcsíkos kivitelben egyaránt.

A Tisza Ajtó Kft. ajánlja minőségi Dekor fóliás standard méretekben gyártott ajtóit azon ügyfeleinek, akiknek fontos a jó minőség megfizethető áron.

Dekor beltéri ajtó rendelése esetén kollegáink szakszerűen leellenőrzik az ajtó fogadónyílását. A dekor beltéri ajtók 75,90,100,140,és 160 x 210 es méretekben rendelhetőek. Az ajtók gyártása 3-5 hetet vesz igénybe. A dekor beltéri ajtó raktárkészletes termék , ami azt jelenti, hogy tele kivitelben raktárról is rendelhető . Ami azt jelenti, hogy a kívánt beltéri ajtó ha tele kialakítású megrendelés után 24 órával átvehető.  Az ajtó elkészülte után beltéri ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik azokat (helyszíntől és mennyiségtől függően), és hosszú- hosszú éveken keresztül használhatóak a megálmodott beltéri ajtók.  Kérje ingyenes beltéri ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettséggel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: Halász Attila telefon: 06-30-278-8844 , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901

 

Üveg beltéri ajtók

Edzett üveges beltéri ajtó Debrecen

Üveg ajtó

Edzett savmart üveges beltéri ajtó

Üveg ajtó

Edzett üveges csíkos beltéri ajtó

Üveg ajtó

Edzett üveges egyedi mintás beltéri ajtó Debrecen

Üveg ajtó

Edzett üveges beltéri ajtó Akció: Debrecen

Üveg ajtó

Tovább>>> Még több Edzett üveges Tisza beltéri ajtó

 

Üveg beltéri ajtók: Hő kezelt, biztonsági síküvegből gyártott, egész ajtólapján üveg beltéri ajtók elterjedésükkel egyre nagyobb teret hódítanak. A beltéri üvegajtók lehetnek float (átlátszó), homokfúvott, savmart, opálosan áttetsző, igény szerint színezett ill. sokféle technikával elkészített különféle mintás is. Az üveg beltéri ajtók kialakításának ma már csak  a képzeletünk  szab határt. Az edzett üveg beltéri ajtók  egyedi gyártással készülnek, ezért marásuk hasonló lehet a padlólap mintájával vagy akár a lakás textíliák mintázatával is. Üveg beltéri ajtóink mintázata lehet a berendezés megjelenésével azonos, feltűnő, közismert vagy ismeretlen (egyedi)  stílusos motívumrendszer is.
Exkluzív üveg ajtó típusainkat alkalmazhatják reprezentatív helyiségek díszítő elemeként, irodákban, tárgyalóhelyiségeken, exkluzív üzletekben, magas színvonalú vendéglátóhelyeken, megjelenésére adó galériákban és nem utolsó sorban otthonunkban is. Hatása egyedi megjelenést kölcsönöz a tereknek, helyiségeknek, a beltéri ajtó üvegének színével és mintájával különféle hangulati elemeket építhetünk be. Szerelvényeit, pántjait, fogantyúit alap esetben nemesacélból készítjük. Az üveg beltéri ajtók nemesacél vasalatának  kiválasztása szintén nagyban befolyásolja az üvegajtó esztétikai megjelenését. Lehet magas fényű, matt vagy szálcsiszolt acél felületű (ezek a leginkább elterjedtek), alumínium, réz vagy bármilyen antikolt rézötvözet. A mozgatását segítő beltéri ajtó kilincs nem csak fémből készülhet, lehet üveggomb vagy üvegfogantyú is.  Találja ki edzett üveges beltéri ajtó mintáját mi pedig megvalósítjuk az álmát.

Edzett üveges beltéri ajtó rendelése esetén kollegáink szakszrűen felmérik az ajtó fogadónyílását. Az edzett üveges beltéri ajtók rendelhetőek egyedi méretben is. Az ajtók gyártása 4-6 hetet vesz igénybe. Ha a beltéri ajtók hamarabb kellenének kérjük jelezze azt, és találunk rá megoldást! Az ajtó elkészülte után beltéri ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik azokat (helyszíntől és mennyiségtől függően), és hosszú- hosszú éveken keresztül használhatóak a megálmodott beltéri ajtók.  Kérje ingyenes beltéri ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettségel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: Halász Attila telefon: 06-30-278-8844 , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901


Króm csíkos beltéri ajtók

Juhar króm csíkos beltéri ajtó

Króm csikos ajtó

Amerikai dió króm csíkos beltéri ajtó Debrecen

Króm csikos ajtó

Dió króm csíkos beltéri ajtó

Króm csikos ajtó

Fehér tölgy króm csíkos beltéri ajtó

Króm csikos ajtó

Venge króm csíkos beltéri ajtó

Króm csikos ajtó

Tovább>>> Még több Króm csíkos Tisza beltéri ajtó

Króm csíkos beltéri ajtók: Napjainkban a nyílászárók, s különösen a beltéri ajtók egyre jobban megbecsült berendezési tárgyai otthonunknak. A beltéri ajtók esztétikailag legalább olyan fontosak, mint a lakóhelyiségeink bútorai. Ám ezekkel szemben szeretnénk, hogy egy életre szóljanak, így nem mindegy, hogy minőségileg mennyire tartósak és esztétikailag mennyire igényesek.  A beltéri ajtók a funkciójukon felül ugyanis alapvetően meghatározzák a lakótér arculatának egységességét, stílusos jellegét, emellett évtizedeken keresztül még funkcionálisan is jól kell a feladatukat ellátniuk. Megfelelő választás lehet egy elegáns krómcsíkos beltéri ajtó a modernebb stílust kedvelőknek. Az általunk gyártott és forgalmazott összes beltéri ajtó típusa alkalmas krómcsíkos formavilág kialakítására. Igény szerint az összes beltéri ajtó típus  készíthető magyar szabvány vagy akár egyedi méretekben is.

Króm csíkos beltéri ajtó rendelése esetén kollegáink szakszrűen felmérik az ajtó fogadónyílását. A króm csíkos beltéri ajtók rendelhetőek egyedi méretben is. Az ajtók gyártása 3-5 hetet vesz igénybe. Ha a beltéri ajtók hamarabb kellenének kérjük jelezze, és találunk rá megoldást! Az ajtó elkészülte után beltéri ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik azokat (helyszíntől és mennyiségtől függően), és hosszú éveken keresztül használhatóak a megálmodott beltéri ajtók. Kérje ingyenes beltéri ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettségel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: Halász Attila telefon: 06-30-278-8844 , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901


KÉRJE INGYENES BELTÉRI AJTÓ FELMÉRÉSÜNKET, ÁRAJÁNLATUNKAT


Műanyag bejárati ajtók

Aranytölgy műanyag bejárati ajtó

Műanyag bej. ajtó

Fehér műanyag bejárati ajtó akció, Debrecen

Műanyag bej. ajtó

Fehér díszüveges műanyag bejárati ajtó Debrecen

Műanyag bej. ajtó

Fehér katedrál üveges műanyag bejárati ajtó

Műanyag bej. ajtó

Fehér katedrál üveges műanyag bejárati ajtó

Műanyag bej. ajtó

Tovább>>> Még több Műanyag bejárati ajtó

 

Műanyag bejárati ajtók: Műanyag bejárati ajtóink 5-légkamrás, "A"-osztályos profilból készülnek 3 mm-es külső főfalvastagsággal. Beépítési mélység: 75 mm. A kimagasló lég-, hang- és hőszigetelésért kétsoros fekete vagy szürke gumitömítést tartalmaznak. Megnövelt inerciájú tűzi horganyzott acélmerevítést ill. hő híd mentes kimondottan bejárati ajtókhoz kiképzett (nagy kopásállóságú) alumínium küszöböt alkalmazunk. Továbbá rendelhető 6-7 kamrás profilból készített műanyag bejárati ajtó is. Illetve passzív ház építőknek passzív ház minősítéssel ellátott bejárati ajtó.

Az előre gyártott, hőszigetelt bejárati ajtó paneleket fehér, vagy standard színekben gyártjuk, a megrendelő igénye szerint összeállított üveges vagy tömör felületekkel. A bejárati ajtók rendelhetők fix vagy nyitható oldalvilágítóval, ill. egy- vagy kétszárnyú kivitelben. A vasalat a MABISZ minősítésű 5 ponton záródó ún. acélcsapos biztonsági ajtó zár.  Az ajtók igény szerint pót-cilinderrel is rendelhetőek.

 

Műanyag bejárati ajtó rendelése esetén kollegáink szakszrűen felmérik a kívánt bejárati ajtó káváját. A műanyag beltéri ajtók rendelhetőek egyedi méretben is, amiért külön összeget nem számolunk fel. A műanyag ajtók gyártása 2-3 hetet vesz igénybe. Ha a műanyag bejárati ajtó hamarabb kellene kérjük jelezze azt, és a gyárral való egyeztetés után hamarabb is megkaphatja azt! A műanyag ajtó elkészülte után bejárati ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik.  Kérje ingyenes bejárati ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettségel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: Halász Attila telefon: 06-30-278-8844 , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901


Acél biztonsági bejárati ajtók

Acél tele biztonsági bejárati ajtó Debrecen
Acél bejárati ajtó

Acél edzett üveges biztonsági bejárati ajtó Debrecen
Acél bejárati ajtó

Acél Mart mintás biztonsági bejárati ajtó
Acél bejárati ajtó

Acél edzett üveges biztonsági bejárati ajtó
Acél bejárati ajtó

Acél tele mart biztonsági bejárati ajtó
Acél bejárati ajtó

 Tovább>>> Még több Acél biztonsági bejárati ajtó

 

Acél biztonsági ajtó: A MABISZ minősítő bizottságának egységes állásfoglalása alapján az általunk forgalmazott és beszerelt üveges és tele kivitelű biztonsági ajtók tökéletesen eleget tesznek a MABISZ bejárati ajtókkal szemben meghatározott előírásoknak. Alkatrészei ugyanakkor megfelelnek a bejárati ajtók minden egyes alkotóelemeivel szemben támasztott  elvárásoknak.

Az acél biztonsági ajtó 6 mobilis és 3 fix csapozatát 3 különálló, betörésbiztos zár működteti, így tökéletes védelmet biztosít! Az ajtó tokszerkezete körkörös masszív zártszelvény, mely ellenáll a feszítésnek ezért biztonsági betörésvédelmi szempontból ez a biztonsági bejárati ajtó garantáltan tökéletes betö rés és elleni védelmet biztosít!

Acél biztonsági bejárati ajtó rendelése esetén kollegáink szakszrűen felmérik a kívánt bejárati ajtó káváját. Az acél biztonsági bejárati ajtók rendelhetőek egyedi méretben is, amiért külön összeget nem számolunk fel. Az acél bejárati ajtók gyártása 2-3 hetet vesz igénybe. Ha az acél biztonsági bejárati ajtó valami okból kifolyólag (PL. feltörték a régi ajtót)hamarabb kellene kérjük jelezze azt, mi pedig megoldjuk, hogy pár napon belül zárható legyen lakása! Az acél bejárati ajtó elkészülte után bejárati ajtó beépítésre szakosodott kollegáink pár óra leforgása alatt beszerelik.  Kérje ingyenes bejárati ajtó felmérésünket ( az ajtó felmérés semmiféle kötelezettségel nem jár és teljesen ingyenes).

Felmérést kérhet a következő telefonszámokon: Debrecen: nem rendelhető , Budapest Glasz Tamás 06-30-321-3901

 

Miért válassza a Tisza Ajtó Kft. beltéri ajtóit?

Cégünk üzletpolitikája: minőség és megbízhatóság megfizethető áron

Beltéri ajtóikat helyszíni felmérés alapján gyártjuk. Debrecen és Budapest városokban a helyszíni felmérés díjtalan. Személyes felmérés alkalmával szakemberünk hasznos és szakszerű tanácsokkal szolgálhat Önöknek, hogy minden folyamat zökkenőmentesen, gyorsan és pontosan történjen. A régi ajtókat kiszereljük, és beépítjük helyére a pontosan arra a falnyílásra legyártott újat.

A Tisza Ajtó Kft. termékei minőségi garanciáját a Magyarországon gyártott és minősített ún. „magyar minőség” szavatolja a piacon megjelent más cégeknél külföldről megrendelt ajtókkal szemben.

 

Egy kis segítség, ha a falnyílásokat önmaga szeretné felmérni majd szerelni az ajtókat

A falnyílások mérésekor az a szabály érvényesül  miszerint”egy mérés nem mérés!”

Ezért a szélességnél, a magasságnál és a falvastagságnál is több helyen szükséges mérnünk

.A felmért méretek alapján minden paraméterből a legkisebb mért értéket kell figyelembe venni. 1,5cm eltérés felett a falnyílást igazítani kell.
Az ajtók felmérésekor figyelni kell a facsonk kialakításokra. Minimális falcsonk 5cm-es amennyiben a meglévő falnyílás mérete már nem engedi meg, hogy a falcsonk kialakítást elvégezzük, a szegőléceket kell megvágni.

 

Beltéri ajtó felmérési segédlet

 

A méretek felméréséhez:

 • falnyílás szélességét minimum 3 ponton mérje meg.
 • falnyílás magasságát minimum 2 ponton burkolat felső síkjától kell mérni. Ha még a végleges burkolat nem került elhelyezésre a magassági méretet az aljzatbetontól kell megmérni. A burkolat és a ragasztóanyagok anyagvastagságát az így mért magassági méretből le kell vonni
 •  a falvastagságot érdemes oldalanként 2-3 méréssel ellenőrizni. Nem ritka, hogy a falvastagság 1-1,5 cm-es eltérést mutat. Ezt a különbséget az utólag szerelhető tok még könnyedén átfogja.

Tisza ajtótok méret elnevezések:

 

 

 

 

Ajtólap és ajtótok információk

A 42 mm vastag ajtó és a hozzá tartozó tok MDF alapanyagból készülnek, egyszerű és műszakilag tökéletes megoldásaival megfelel az általános lakásépítési követelményeknek. Az ajtók belső váza távtarós, illetve styrofoam betéttel rendelhető.

Az MDF tokok utólag szerelhetők, állítható és nem állítható takaróléccel rendelhetők. A tokhoz gumitömítő profil tartozik. A tokok szélességi, magassági és vastagsági mérete igény szerint bármekkora lehet. A felület lehet natúr, festett, vagy laminált. Mivel az ajtókat egyedileg készítjük , így a tokszerkezet is lehet teljesen egyedi méretű. Bármilyen falvastagsághoz le tudjuk gyártani őket. Legyen az 4-5 cm vastag panel lakás fala , vagy legyen az 46cm vastag tégla falazat. A tokszerkezet 2 cm es állítási lehetőséggel rendelkezik. Így a fal egyenlőtlenségeit, hibáit ki lehet vele küszöbölni. Természetesen a falban lévő hullámokat nem tudunk a szegőléccel teljesen felvenni. Ezeket a hézagokat amik a fal hibájából vannak, a tok és a fal között, festhető sziloplaszttal kell kihúzni. Miután kihúztuk azután pedig lefesteni.


Nyitásirányok

A nyitásirányt úgy határozzuk meg, hogy amikor az ajtót magunkra nyitjuk (tehát látjuk a zsanért) melyik oldalon helyezkedik el a zsanér. Ha a bal oldalon látjuk akkor a nyílászáró balos, ha jobb oldalon látjuk akkor pedig jobbos nyílászáróról beszélünk. Kétszárnyú nyílászárónál mindig az először nyíló szárny nyitásiránya a nyílászáró nyitásirányának.

A Tisza beltéri és bejárati ajtó kínálatunk megtekinthető és kipróbálható bemutató termeinkben:

4028 Debrecen Laktanya u. 8. (Botond utca sarok) Tel.: 06-52-537-158

1141 Budapest Gvadányi u. 87. ( Nótárius u. sarok, a Rákos patak parton )  Tel.: 06-1-273-1528Minőségi beltéri ajtók a Tisza Ajtó Kft-től

Amikor lakást veszünk, házat építünk, vagy felújítunk, a falak építésével egy időben megálmodjuk azt is milyen stílusúak és színűek legyenek beltéri ajtóink. Aki igényli a kulturált, elegáns, dizájnos otthont, a lakberendezéssel egyenértékű elemként tervezi meg a beltéri ajtókat is. Összhangban kell lennie a bútorzattal a burkolatokkal, a falakkal. Például nem mindegy, hogy a beltéri ajtó fa, fa hatású, vagy éppen festett, üveges vagy tömör stb. El kell döntenünk jó előre azt is, hogy milyen szerepet szánunk lakásunkban a beltéri ajtónak. Azt szeretnénk, hogy hangsúlyos, vagy inkább csak egy semleges, diszkrét tartozéka legyen a lakásnak? Tartós, időtálló darabjai kell, hogy legyenek otthonunknak, ezért a minőségi és funkcionális szempontokat sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Természetesen a beltéri ajtó esetében is igaz, hogy a minőségnek ára van.

Bizonyára anyagi áldozatot kell hozni érte, különösen, ha sokféle igényt támasztunk vele szembe. Komoly befektetésként kezeljük a beltéri ajtóinkat, melyek hosszú évekig, évtizedekig szolgálnak bennünket. Olcsó húsnak híg a leve”, tartja a közmondás. Így van ez az olcsó, silány beltéri ajtó esetében is. Csak pillanatnyilag tűnik olcsónak, de idővel, rossz esetben már a beépítéskor költeni kell rá, és megjelenésében sem nyújt esetleg maradandó élményét.

 

Cpl beltéri ajtó
üveges kialakítás 

Cpl beltéri ajtó
Két színű intarziás 

Cpl beltéri ajtó
króm csíkkal 

Cpl beltéri ajtó
betétes kialakítás 

Cpl beltéri ajtó
  edzett üveggel 

A minőségi beltéri ajtó szerkezete

Legfontosabb cél, hogy a kész ajtó ne tekeregjen, ne csavarodjon, összességében ne deformálódjon el, tartsa az eredeti formáját. Ehhez elengedhetetlen, hogy a szerkezetében kiválóan szárított, alacsony nedvességtartalmú anyagok legyenek felhasználva. A beltéri ajtólapok készülhetnek tömörfából és különböző lap és lemezanyagok felhasználásával is. Ezek az ajtók igénylik, hogy csak magas minőségű alapanyagot használnak fel gyártásukhoz. Többnyire korszerű, modern asztalosipari gépekkel történik a beltéri ajtó gyártása, mely mára egyre kevesebb emberi munkát igényel. Az emberi munka csökkenésével pedig a hiba lehetőségek is jelentősen lecsökkennek, kevesebb a nem meg felelő ajtólap, ajtótok és esztétikai hibás ajtó felület. 

Szigorúan meghatározott technológiával, korszerű alapanyagok felhasználásával készülnek a beltéri ajtó betétrészei: ezek faforgácslapok, üreges forgácslapok, rétegelt lemezek, mdf táblák. Az ajtólap belsejében legtöbben a papírrácsos betétet alkalmazzák, ez a leggyengébb kitöltő anyag is egyben. Ezen kívül furatos és tömör forgácslapot és még számtalan más megoldást is lehet alkalmazni. A beltéri ajtó élei  tömör fából vagy mdf-ből készülnek. Lezáráshoz, megerősítéshez mdf vagy tömör, keményfa betétléceket használnak.

A beltéri ajtó külső felületéhez (amit látunk) szintén változatos, sok féle anyagokat használnak fel. A legelterjetebb ajtólap az MDF –lap. Mivel megfelelően kemény, nedvességtartalma tökéletes és nagyon pontosan szabható. Erre történik a különböző felületkezelés.  Ez lehet festés, cpl fóliával bevonás, dekor fóliával bevonás, vákuumfóliával bevonás esetleg antikolás. Ezeket a felületkezeléseket évek múlva sem kell újra kezelni. 

Összességében elmondhatjuk, hogy ezek a modern, időtálló anyagokkal felületkezelt ajtók a lekerekített éleivel, dizájnos vonalvezetésével, fautánzatú vagy UV-álló, festett felületével, minden igényt kielégítenek.

Minden ajtó gyártó cég nagy választékban kínál üvegezett beltéri ajtókat is. Ezek természetesen valamivel drágábbak mint a tele kivitelűek mivel több munkaidőt, anyagot és természetesen üveget használunk fel előállításuk során. Nagyon elterjedtek a, modern, egyszerű vonalvezetésű lakásokban. Különösen a fényáteresztő tulajdonsága miatt nincs olyan lakás vagy ház ahol ne lenne belőlük egy, két darab. Ezek vázszerkezetei szintén tömör fából vagy mdf-ből készülnek. Az üvegfogó lécek pedig a kiváló marhatósága, alakíthatósága miatt MDF anyagból készülnek.

Nagyon elterjedtek a furnérozott felületű beltéri ajtók is. Ezek hasonló mdf vagy olcsóbb fa vázból állnak, amit furrnér lemezzel vonnak be. Így az ajtó a külső szemlélő számára mindenhol természetes fából készült ajtónak tűnik. Ezek az ajtók ha jó gyártótól származnak, jó alapanyagokból készültek, nagyon mívesek, esztétikai értékük kimagasló. A furnér ajtó gyártási technológiája nagyon kifinomult. Tömörfa vagy mdf kerettel készülnek, erre jön a furnérborítás. A több rétegben felvitt lakk biztosítja a furnér ajtó nagy kopásállóságát. Ezek a minőségi beltéri ajtók változatos erezetűek, színűek és választékos stílusúak. Nem utolsó sorban, pedig természetes fa anyagból készülnek. Itt még arra is figyelni kell, hogy a fa minden ajtón hasonló erezetű legyen. Ez sajnos tovább drágítja a furnér ajtó árakat.

Készülnek olyan magas minőséget képviselő beltéri ajtók is, amelyek teljes egészében valódi fából készülnek. Alaktartóak, szerkezetük szilárd, megmunkálásuk rendkívül míves. Ezek az ajtók viszont a speciális, minőségi előírások, a ritka, egzotikus, válogatott faanyagok miatt eléggé borsos áron készülnek.

 

Króm csíkos cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
króm csíkkal 

Üveges cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
üveges kivitel 

Cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
intarziás felülettel 

kisüveges cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
 kis üvegcsíkkal 

Rátétléces cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
rátétléces kialakítás 

Beltéri ajtók tokjai

A modern beltéri ajtó elengedhetetlen részi az utólag szerelhető és állítható ajtótok. Ezáltal az ajtók nem sérülnek meg beépítés közben, és nem kell utólag épületasztalost fogadni beépítéskor, hogy illessze össze a beltéri ajtó tartozékait. Az utólag szerelhető ajtó tokokhoz szegőlég is tarozik, melyeket együtt gyártanak le, és azonos méretűek a falvastagsággal. Ezért nincs szükség külön szegőléc vásárlására. Ezeket a tokokat pofon egyszerűen össze kell szerelni és már csak helyükre kell beépíteni őket. Az utólag szerelhető tok anyaga forgácslap vagy mdf, amelyeket később befestenek, vagy bekasíroznak valamilyen természetes vagy mesterséges anyaggal. Ez a tömörfából készült beltéri ajtóhoz is kiváló választás, de ebben az esetben az utólag szerelhető tokszerkezet teljes egészében tömör fából készül. Egyébként egy forgácslap vagy mdf tokszerkezet furnérral bevonva tökéletes fa felületű biztosít.

 

Ajtók beépítést szolgáló anyagok, tömítések, vasalatok, ajtózárak

A mai modern beltéri ajtók  minőségi anyagokat követelnek meg.

A tömítő anyag, magyarán a gumi  az ajtó tokjában fut, mely a lég- és hanggátlásban játszik szerepet. Fontos, hogy hézagmentesen csatlakozzon az ajtólap és a tok egymással. Valamennyi beltéri ajtóhoz két vagy három darab standard táskás pánt, bevéső zár, zárfogadó lemez  tartozik. Új beltéri ajtóinkhoz kilincs nem tartozik, ezeket érdemes a nyílászáró kereskedőnél megvenni, hogy az egyszerre kerüljön beépítésre az ajtóval. A gazdag kilincsválasztékból igyekezzünk a beltéri ajtó stílusához illő, ízléses darabot kiválasztani. Ha túlságosan hivalkodó, vagy méretében elütő kilincset választunk, rontjuk az egyébként igényes beltéri ajtónk küllemét. Szintén szabadon választhatjuk meg ajtóinkba illő katedrál üveget is. Választhatjuk a gyártó által felajánlott üveget, vagy ha ez nekünk nem tetszik, üveg nélkül gyártassuk le beltéri ajtónkat, így az ajtó ára is csökkenni fog. Amikor túl vagyunk az ajtó beépítésén, akkor lehet belerakni a magunk által választott  díszüveges cég különféle díszüvegeit. Ezáltal egyedi alkotássá válnak a beltéri ajtóink.  Dekoratív funkciót tölthetnek be az üvegosztó lécek is. Típustól függően választhatunk üvegre ragasztható osztólécet, üveg előtti osztókeretet, üvegbe épített ál osztólécet stb. Hátrányuk, hogy az üveg esetleges törése esetén elképzelhető, hogy a léceket nem lehet újra felhasználni. Több év elteltével pedig lehet, hogy az üvegléc formája és színe már nincs forgalomban

 

Rátétléces cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
rátétléces 

üveges cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
üveges 

Intarziás cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
2 színű intarziás 

Edzett üveges cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
edzett üveggel 

cpl beltéri ajtó

Cpl beltéri ajtó
betétes kialakítás 

Az új beltéri ajtók beépítése

Újonnan gyártott ajtóink beépítése csak asztalosipari szerelő jellegű munkát igényel. Úgy kell kezelni őket mintha bútorok lennének. Ugyan olyan, vagy hasonló anyagokból készülnek  és utólagos takarításuk is hasonló anyagokkal történik. Az utólagos felületkezelést pedig el lehet felejteni. Falazási és egyéb kőműves javító  munkákra nincs szükség. Nem kell attól félni, hogy a falnyílást körbe kell esetleg javítani a beépítés után. Ezzel lehetővé válik, hogy az építkezés, felújítás utolsó fázisában kerüljön sor az új beltéri ajtó beépítésére. Így, a korábbi eljárással ellentétben nem sérülnek meg ajtóink. Nem használják a különböző mesterek , nem teszik tönkre az építkezésen használt nedves anyagok.  Beépítésük szerelőhabbal történik, vagy ismertebb nevén pur habbal, csavarozni a műanyag nyílászárókkal ellentétben nem kell. Ha beltéri ajtóink mérete megfelelő, akkor a tok  és a fal között pár cm  szerelési hézag van, amit pur habbal töltünk ki. Utólag az ajtókon finom beállításokat lehet végezni, hogy az ajtólap és tok a lehető legjobban zárjon egymásra.

Használat során, takarításkor feltétlenül be kell tartani a gyártó  belső ajtókra vonatkozó útmutatását, így sokáig gyönyörködhetünk bútor minőségű beltéri ajtóinkban.


KÉRJE INGYENES BELTÉRI AJTÓ FELMÉRÉSÜNKET, ÁRAJÁNLATUNKAT


A beltéri ajtók gyártásának mozzanatai

Tekintse meg a képeken hogyan készülnek a minőségi belső ajtók. Minőségi belső ajtókat kiválóan képzett munkaerő, korszerű gépek felhasználásával, kiváló alapanyagokból tud készíteni.

Ha ezen feltételek közül valamelyik nem teljesül, ez a hiányosság az elkészített ajtók minőségének rovására mehet. 


beltéri ajtó tok szabása

belső ajtók gyártása 1-es kép

beltéri ajtó üvegszegő kalakítása

belső ajtók gyártása 2-es kép

beltéri ajtó kasírozása

belső ajtók gyártása 3-as kép

beltéri ajtó belső papírrács szerkezete

belső ajtók gyártása 4-es kép

beltéri ajtó üvegszegőléc beillesztése

belső ajtók gyártása 5-ös kép

beltéri ajtólap préselő gép

belső ajtók gyártása 6-os kép

zsanér szerelése beltéri ajtólapba

belső ajtók gyártása 7-es kép

beltéri ajtók tárolása

belső ajtók gyártása 8-as kép

beltéri ajtólap csiszolása

belső ajtók gyártása 9-es kép

beltéri ajtó laminálása

belső ajtók gyártása 10-es kép

beltéri ajtólap kellősítése

belső ajtók gyártása 11-es kép

mdf ajtólap marása

belső ajtók gyártása 12-es kép

mdf beltéri ajtó szegőlécek

belső ajtók gyártása 13-as kép

ajtólap élfóliázása

belső ajtók gyártása 14-es kép


Beltéri ajtó tudástár

Beltéri ajtó árak, avagy mennyire nehéz a spórolás?

Beltéri ajtó árak, avagy mennyire nehéz a spórolás?

Egy jó nyílászáró több tízezer forintba is kerül, ilyen beltéri ajtó árak mellett pedig érdemes informálódni arról, hogy mi is az amiért pénzt adunk ki. Ha spórolni szeretnénk, a leginkább az MDF termékek között nézelődjünk. Ezek között is van több kategória, de ár-érték arány szempontjából kétségtelen, hogy egyiknél sem találunk jobbat.

tovább

MDF ajtó – korunk környezetkímélő alapanyaga az ajtógyártásban

MDF ajtó – korunk környezetkímélő alapanyaga az ajtógyártásban

Az MDF a „Medium-density fibreboard” angol kifejezésből ered, amely közepes sűrűségű farostlemezt jelent. Manapság ez a speciális anyag modernnek számít a bútorgyártásban, szinte minden, a szekrényektől, a beltéri ajtókig ilyen, vagy hasonló anyagból készül.

tovább

Mit bír ki egy fürdőszoba ajtó?

Mit bír ki egy fürdőszoba ajtó?

A fürdőszoba ajtó két sorstárssal rendelkezik, ugyanis egy lakásban három kritikus pont található, ahol problémát okozhat a nedvesség: a konyha, a mellékhelyiség és a már említett fürdőszoba. Ezek közül a legveszélyeztetettebb az utolsó, bár a másik két helyen is érdemes szemmel tartani, milyen hatással van a pára az egyes helyiségekre.

tovább

A festett MDF ajtó szépségei

A festett MDF ajtó szépségei

A köztudatban mind a mai napig elég nagy homály fedi a festett MDF ajtó nevű terméket. Hogy miért? Jó kérdés, hiszen ugyanolyan nyílászáró, mint bármely más társa. A neve eléggé beszédes, bár leginkább a felhasznált anyag cseng ismeretlenül az embernek. Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, először azt kell megismernünk, hiszen a megfelelő alapok nélkül se lehet házat építeni.

tovább

Újat a nappaliba: hogyan zajlik egy beltéri ajtó csere?

Újat a nappaliba: hogyan zajlik egy beltéri ajtó csere?

Mostanában rengeteg ember dönt úgy, hogy lecseréli eddigi, öreg beltéri nyílászáróit. Ez a hullám, amely pár éve kezdődött, egyre több háztatást ér el, azonban hogy ennek mik lehetnek az okai, és mi az egyenes következménye, azt másik cikkre hagyjuk. A mi mostani témánk sokkal közelebbi ennél: Mire számíthatnak azok, akik arra szánják magukat, hogy meglévő belső nyílászáróikat lecseréljék?

tovább

Mit tehet az ember, ha a vágya egy teljesen egyedi ajtó?

Mit tehet az ember, ha a vágya egy teljesen egyedi ajtó?

Ön mire gondol, ha valaki beltéri ajtókról beszél önnek? Kicsit sem meglepő, de sok ember sokféle módon képzeli el. Vannak, akik egyszerű berendezési tárgyként, használati darabként írnák körül, azonban olyat is találhatunk, aki egyenesen lénye kiterjesztésének, egy önkifejezésre is alkalmas, már-már műalkotásként tekint ezekre a termékre. Esetleg ön is ebbe a csoportba sorolja magát, vagy nem akar olyan tucat terméket, amely bárki más házában is lehetne?

tovább

Az MDF beltéri ajtó népszerűsége még mindig töretlen

Az MDF beltéri ajtó népszerűsége még mindig töretlen

Az elmúlt éveknek köszönhetően az MDF beltéri ajtó népszerűsége nem csökkent, hanem egyre inkább nő. Mi lehet ennek az oka? Remek kérdés, de szerintem ha csak annyit említek, hogy örökké tartó, igazi minőség, mindent elmondtam. Éppen ennek a népszerűségnek köszönhető, hogy napjainkban már igen széles választék közül választhat a vásárló. Azonban mik is a pontos lehetőségek?

tovább

Miben más az üveges beltéri ajtó?

Miben más az üveges beltéri ajtó?

Időről időre előfordulnak olyan kérdések, hogy egyes nyílászárók miben különböznek egymástól. Ilyen például az üveges beltéri ajtó esete is, hiszen nem mindegy, hogy milyen üvegről is beszélünk. Ja, hogy nem csak sima üveg van jelenleg a piacon? Van másféle is? Hát persze, hiszen az esztétikum és az emberi igények folyamatosan követelik az örökös újítást!

tovább

Meglepően dekoratív a dekor ajtó

Meglepően dekoratív a dekor ajtó

Amikor eljön a nyílászárócsere ideje, sokan bizonytalanok abban, milyen terméket is vegyenek a nehezen megkeresett pénzükért. Talán megteszi egy tradícionális, de gyengébb minőségű, fából készült beltéri ajtó, vagy esetleg valami modernebb, időt állóbb a vágyunk? Érdemes jól elgondolkozni: egy valódi fa nyílászáró, ami már nem bóvli, elég komoly anyagi terhet róhat ránk, így nem árt mást is figyelembe venni a nosztalgikus jóérzésen kívül.

tovább

Még mindig népszerű a fehér ajtó

Még mindig népszerű a fehér ajtó

Talán meglepő dologra figyelhetünk fel, ha megnézzük a közelmúlt, vagy akár az elmúlt egy-két év nyílászáró vásárlási statisztikáit: most, a lehetőségek és a pompásan kinéző, mégis olcsó ajtók korában, a vásárlókat mégis egy típus érdekli a legjobban, mégpedig a fehér ajtó. Bizony, az egyszerű, egyszínű lap, amely tiszta megjelenésével olyan sok ember fejét csavarta el.

tovább
További bejegyzések

Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …