• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

  Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

  Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

 • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

  Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

  Minden elképzelését valóra váltjuk!

Minőségi beltéri ajtók Budapesten és Debrecenben

A Tisza Ajtó Kft. Debrecenben több mint egy évtizede gyárt és forgalmaz minőségi vákuumfóliás, CPL és festett beltéri nyílászárókat. Budapesti üzletünket a debreceni üzlet megalakulása után három évvel nyitottuk.

A több tízezer ajtó legyártása alatt a technológiánkat folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük a mai napig, hogy az általunk készített ajtók a prémium kategóriában is megállják a helyüket.

 

FELMÉRJÜK - GYÁRTJUK - BONTJUK - BEÉPÍTJÜK - EGYEDI MÉRETBEN IS!

 

Kíváncsi, hogyan is készül egy Tisza ajtó? Az alábbi videón megtekintheti:

 

A Tisza Ajtó Kft. által forgalmazott termék kategóriák:

 

BELTÉRI VÁKUUMFÓLIÁS AJTÓK

vákuumfóliás belső ajtó

üveges vákuumfóliás ajtó Debrecen

laminált vákuumfóliás ajtó

vákuumfóliás ajtó beltéri

beltéri ajtó Budapest

Lássuk az összes vákuumfóliás Tisza ajtót!

A vákuumfóliás ajtó felszínén egy 0,4 mm vastag műanyag fólia található, ami rendkívül erős és időtálló anyag. Közel 50 féle színből választhatja ki az Önnek tetsző vákuumfóliás ajtó felületét. Beltéri ajtó típusaink egyik kiemelkedően fontos előnye, hogy utólag szerelhető tokkal készülnek, így az építkezés, felújítás utolsó fázisában szerelhetőek be. A vákuumfóliás ajtó mind műszakilag, mind szerkezetileg tökéletesen megfelel azoknak, akik hosszú távra szeretnék pénzüket befektetni egy minőségi és akár teljesen egyedi kinézetű ajtóba. Az általunk gyártott és forgalmazott vákuumfóliás ajtó egyedi méretben is rendelhető, változatlan áron.

A vákuumfóliás ajtó 42 mm-es vastagsága, MDF alapanyaga, styrofoam anyaggal történő hőszigetelése ideális választássá teszi szinte minden felhasználási körülmény közé. Az utólag egyénileg is könnyen állítható táskás pánt, a minőségi zártest és zárfogadó, a cserélhető gumitömítés mind a vákuumfóliás ajtó tartozéka. Ezek segítségével válnak a Tisza ajtók az Önök legnagyobb elvárásainak is teljes mértékben megfelelő beltéri nyílászárókká.

Nincs is már más dolga, mint megálmodni esztétikai szempontok szerint otthona belső harmóniáját, majd eljönnie bemutatótermünkbe. Rutinos értékesítőink segítenek Önnek a színben, illetve stílusban legmegfelelőbb vákuumfóliás ajtó típust megtalálni. A beltéri ajtók felületének kiválasztásánál széles sínskála áll rendelkezésére, kezdve az olyan alapvetőektől, mint pédául a dió, juhar, wenge, körte, bükk, tölgy, fenyő, alma, cseresznye. éger, zebránó, bambusz, mahagóni, aranytölgy vagy a körte calvados. Ha különlegességre vágyik, a vákuumfóliás ajtó akkor is tökéletes megoldás, mivel az olyan exkluzív beltéri ajtó kivitelek közül tud választani, mint például a hófehér erezett, a szálcsiszolt beige, a kígyóbőr vagy a szálcsiszolt ezüst.

Az ár és érték, mint fontos szempontok figyelembe vételével ajánljuk Tisza vákuumfóliás ajtó választékunkat mindazon igényes ügyfeleinknek, akiknek meghatározó a stílus, az egyediség, a maradandó minőség és garancia. Vákuumfóliás ajtó megrendelése esetén kollegáink szakszerűen felmérik otthonában a beépítendő ajtók falnyílásait. A vákuumfóliás ajtó gyártása 3-8 hetet vesz igénybe. Elkészültük után tapasztalt beépítő csapatunk pár óra leforgása alatt beszereli vadonatúj nyílászáróit.

 

BELTÉRI FESTETT AJTÓK

festett belső ajtó 031ü

fehér beltéri üvegezett ajtó

festett fehér beltéri ajtó Debrecen

fehér ajtó beltéri

festett ajtó belső Budapest

Lássuk az összes festett Tisza ajtót!

Az egyik legkeresettebb modellünk a mindig elegáns, minden kornak és igénynek megfelelő festett ajtó. A népszerűségéhez hűen tükröződik vissza a minőség és az ár megfelelő párosítása. A festett ajtó bútor minőségű felülettel készül, a lehető legmagasabb minőséget képviselve. A festés festékszóróval történik, melynek során több rétegben kerül a festett ajtó felszínére a gondos alapozás, csiszolás, festés ismétlődő folyamatával egy olyan nagy keménységű, selyemfényű, UV álló felület, amely újrafestést soha többé a jövőben nem igényel.

Miért a festett ajtó az egyik legjobb választás? Az MDF alapanyag, az utólag szerelhető tok, a választható marásminták, az acélcsíkozás, illetve az üvegezés széles tárháza kínál lehetőséget az Ön otthonába legmegfelelőbb festett ajtó kiválasztásában. Megrendelése esetén kollegáink szakszerűen felmérik otthonában a beépítendő ajtók falnyílásait. Az festett ajtók gyártása 3-8 hetet vesz igénybe. Elkészültük után tapasztalt beépítő csapatunk pár óra leforgása alatt beszereli vadonatúj nyílászáróit.

 

BELTÉRI CPL AJTÓK

Amerikai dió CPL ajtó beltéri

Két intarziás CPL belső ajtó

Calvados króm csíkos CPL ajtó Budapest

CPL ajtó beltéri dió színben Debrecen

Juhar edzett üveges CPL ajtó

Lássuk az összes CPL Tisza ajtót!


A prémium kategóriás CPL ajtó a mai modern kor forma- és színvilágát tükrözi, gyártása a legjobb minőségű CPL fólia felhasználásával történik. A CPL ajtó elkészítésénél karc-, hő- és vegyszerálló melamin-akril laminált lemezt készítünk, amit magas hőmérsékleten egy 5 mm vastag impregnált faerezetes papírmintás HDF-re préselünk rá. Szintén ezt a magas szilárdságú lemezt használjuk a CPL ajtó lapjának, valamint a CPL ajtó tokjának elkészítésénél.

A CPL ajtó típusunkat előszeretettel választják cégek, szállodák, illetve lakásuk belső dekorálására sokat adó magánszemélyek is. A CPL ajtó rendelhető egyedi méretben is! Megrendelése esetén kollégáink szakszerűen felmérik otthonában a beépítendő ajtók falnyílásait. Az CPL ajtó gyártása 3-8 hetet vesz igénybe. A CPL ajtó elkészülte után tapasztalt beépítő csapatunk pár óra leforgása alatt beszereli vadonatúj CPL nyílászáróit.

 

BELTÉRI DEKOR AJTÓK

Juhar dekor beltéri ajtó Budapest

Calvados dekor ajtó

Dió üveges beltéri dekor ajtó Debrecen

Calvados üveges dekor belső ajtó akció

Wenge belső dekor ajtó

Lássuk az összes dekor Tisza ajtót!

 

A dekor ajtó a legkedvezőbb árfekvésű beltéri ajtó típusunk. Letisztult vonalak, nemes egyszerűség jellemzi. A dekor ajtó 7 féle színben elérhető, több üvegtípussal készítjük a vásárlóink igényeinek és ízlésvilágának megfelelően. A dekor ajtó gyártható tele, üveges, illetve fémcsíkos kivitelben egyaránt.

A Tisza Ajtó Kft. ajánlja minőségi dekor ajtó választékát mindazoknak, akiknek fontos a kitűnő minőség megfizethető áron. A dekorfóliás ajtók standard méretekben gyárthatóak. vagyis ezek a beltéri ajtók kizárólag 75, 90, 100, 140 és 160 x 210-es méretekben rendelhetőek. Dekor ajtó megrendelése esetén kollegáink szakszerűen felmérik és ellenőrzik otthonában a beépítendő ajtók falnyílásait. A dekorfóliás ajtók gyártása 3-8 hetet vesz igénybe. Elkészültük után tapasztalt beépítő csapatunk pár óra leforgása alatt beszereli vadonatúj dekor nyílászáróit.

 

BELTÉRI ÜVEG AJTÓK

Edzett üveges belső ajtó Debrecen

Edzett savmart üveges ajtó

Edzett üveg belső ajtó

Üveges egyedi ajtó akciósan Budapest

Edzett üveges ajtó beltéri

Lássuk az összes üveg Tisza ajtót!

A hőkezelt, biztonsági síküvegből gyártott, egész ajtólapján üveg ajtók egyre nagyobb teret hódítanak. Az üveg ajtók lehetnek float (átlátszó), homokfúvott, savmart, opálosan áttetsző, igény szerint színezett, valamint sokféle technikával elkészített különféle mintás kivitelűek is. Az üveg ajtó kialakításának ma már csak a képzeletünk szab határt. Akár egyedi gyártással is készülhetnek ezek az üveg ajtók, ezért marásuk hasonló lehet a padlólap mintájával, vagy akár a lakástextíliák mintázatával is. Az üveg ajtók felszíne lehet a berendezés megjelenésével azonos, feltűnő, közismert vagy ismeretlen (egyedi) stílusos motívumrendszer is.

Exkluzív üveg ajtó típusainkat alkalmazhatják reprezentatív helyiségek díszítő elemeként, irodákban, tárgyalóhelyiségeken, üzletekben, magas színvonalú vendéglátóhelyeken, megjelenésükre adó galériákban és nem utolsó sorban akár otthonukban is. Az üveg ajtók egyedi megjelenést kölcsönöznek a tereknek, az ajtó üvegének színével és mintájával különféle hangulati elemeket építhetünk be.

Az üveg ajtók szerelvényeit, pántjait, fogantyúit alapesetben nemesacélból készítjük. Vasalatának kiválasztása szintén nagyban befolyásolja az üveg ajtó esztétikai megjelenését. Lehet magas fényű, matt vagy szálcsiszolt acél felületű (ezek a leginkább elterjedtek), alumínium, réz vagy bármilyen antikolt rézötvözet. Az üveg ajtók mozgatását segítő kilincs nem csak fémből készülhet, lehet üveggomb vagy üvegfogantyú is. Gondolja ki az üveg ajtó mintáját, mi pedig megvalósítjuk az álmát. Rendelhetőek egyedi méretben is!

Üveg ajtók megrendelése esetén kollegáink szakszerűen felmérik otthonában a beépítendő ajtók falnyílásait. Az üveg ajtók gyártása 4-8 hetet vesz igénybe. Elkészültük után tapasztalt beépítő csapatunk pár óra leforgása alatt beszereli vadonatúj nyílászáróit.


BELTÉRI KRÓMCSÍKOS AJTÓK

Juhar króm csíkos ajtó

Amerikai dió króm csíkos beltéri ajtó Debrecen

Dió króm csíkos belső ajtó

Fehér tölgy króm csíkos ajtó beltéri

Venge króm csíkos ajtó akció

Lássuk az összes króm csíkos Tisza ajtót!

Napjainkban a nyílászárók, s különösen a beltéri ajtók egyre jobban megbecsült berendezési tárgyai otthonunknak. Esztétikailag legalább olyan fontosak, mint a lakóhelyiségeink bútorai. Azt szeretnénk, hogy egy életre szóljanak, így nem mindegy, hogy minőségileg mennyire tartósak és esztétikailag mennyire igényesek. Funkciójukon felül ugyanis alapvetően meghatározzák a lakótér arculatának egységességét, stílusos jellegét, emellett évtizedeken keresztül még funkcionálisan is jól kell a feladatukat ellátniuk.

Megfelelő választás lehet egy elegáns krómcsíkos ajtó a modernebb stílust kedvelőknek. Az általunk gyártott és forgalmazott összes nyílászáró alkalmas egy krómcsíkos ajtó formavilágának a kialakítására. Igény szerint készíthető a krómcsíkos ajtó magyar szabvány- vagy egyedi méretekben is. Krómcsíkos ajtó megrendelése esetén kollegáink szakszerűen felmérik otthonában a beépítendő ajtók falnyílásait. Az ajtók gyártása 4-8 hetet vesz igénybe. Elkészültük után tapasztalt beépítő csapatunk pár óra leforgása alatt beszereli vadonatúj nyílászáróit.

 

Miért válassza a Tisza Ajtó Kft. hazai gyártású termékeit?

Cégünk üzletpolitikája: minőség és megbízhatóság megfizethető áron. Nyílászáróinkat helyszíni felmérés alapján gyártjuk. A felmérés során szakembereink hasznos tanácsokkal szolgálhatnak Önöknek, hogy minden folyamat zökkenőmentesen, gyorsan és pontosan történjen. A régi ajtókat kiszereljük, és beépítjük helyére a pontosan arra a falnyílásra legyártott újat. A Tisza Ajtó Kft. termékeinek a minőségi garanciáját a Magyarországon gyártott és minősített ún. „magyar minőség” szavatolja, szemben a piacon megjelent - külföldről megrendelt - ajtókkal.

 

Egy kis segítség, ha a falnyílásokat önmaga szeretné felmérni, majd beszerelni az ajtókat

A falnyílások mérésekor az a szabály érvényesül, miszerint ”egy mérés nem mérés!” Ezért a szélességnél, a magasságnál és a falvastagságnál is több helyen szükséges mérnünk. A felmért méretek alapján minden paraméterből a legkisebb mért értéket kell figyelembe venni. 1,5cm eltérés felett a falnyílást igazítani kell. Minimális falcsonk 5cm-es amennyiben a meglévő falnyílás mérete már nem engedi meg, hogy a falcsonk kialakítást elvégezzük, a szegőléceket kell megvágni.

 

A méretek felméréséhez:

 • a falnyílás szélességét minimum 3 ponton mérje meg.
 • a falnyílás magasságát minimum 2 ponton, a burkolat felső síkjától kell mérni. Ha még a végleges burkolat nem került elhelyezésre, akkor a magassági méretet az aljzatbetontól kell megmérni. A burkolat és a ragasztóanyagok vastagságát az így mért magassági méretből le kell vonni!
 • a falvastagságot érdemes oldalanként 2-3 méréssel ellenőrizni. Nem ritka, hogy a falvastagság 1-1,5 cm-es eltérést mutat. Ezt a különbséget az utólag szerelhető tok még könnyedén átfogja.

 

 

 

 

Ajtólap és ajtótok információk

A 42 mm vastag beltéri ajtók és a hozzá tartozó tok MDF alapanyagból készülnek, egyszerű és műszakilag tökéletes megoldásaival megfelel az általános lakásépítési követelményeknek. Az beltéri ajtók belső váza távtarós, illetve styrofoam betéttel rendelhető.

Az MDF tokok utólag szerelhetők, állítható és nem állítható takaróléccel is rendelhetők. A tokhoz gumitömítő profil tartozik. A tokok szélessége, magassága és vastagsága igény szerinti méretű lehet. A felület lehet natúr, festett, vagy laminált. Mivel a beltéri ajtók egyedi méretre készülnek, így a tokszerkezet is lehet teljesen egyedi méretű. Bármilyen falvastagsághoz le tudjuk gyártani őket, legyen az egy 4-5 cm vastag panellakás fala, vagy éppen egy 46cm vastag tégla falazat.

A tokszerkezet 2 centiméteres állítási lehetőséggel rendelkezik, így a fal egyenlőtlenségeit, kisebb hibáit ki lehet vele küszöbölni. Természetesen a falban lévő nagyobb hullámokat nem tudjuk a szegőléccel teljesen felvenni. Ezeket a hézagokat - amik a fal hibájából vannak jelen a tok és a fal között - festhető sziloplaszttal érdemes kitölteni, majd száradása után lefesteni.


Nyitásirányok

A beltéri ajtók nyitásirányát úgy határozhatjuk meg, hogy amikor az ajtót magunkra nyitjuk (tehát látjuk a zsanért), akkor a beltéri ajtó melyik oldalon helyezkedik el a zsanér. Ha a bal oldalon látjuk akkor balos, ha jobb oldalon, akkor pedig jobbos nyílászáróról beszélünk. Kétszárnyú nyílászárónál mindig az először nyíló szárny nyitásirányát nevezzük a beltéri ajtó nyitásirányának.

 

A Tisza beltéri ajtó és bejárati ajtó kínálatunk megtekintheti és kipróbálhatja bemutató termeinkben:

4028 Debrecen, Laktanya utca 8. Telefon: +36 52 537 158, mobil: +36 30 278 8844

1135 Budapest, Tatai utca 50. Telefon: +36 30 321 3901

Ajtó blog

Üveges beltéri ajtó, a tágas terekért

Üveges beltéri ajtó, a tágas terekért

Aki járt már kis alapterületű panelházi lakásban, annak bizonyára ismerős a következő jelenség: a beltéri nyílászárókba hatalmas méretű üveglapokat helyeztek a készítők, legalábbis azokba, amelyek nem a mellékhelyiségbe vagy a fürdőszobákba vezetnek.

tovább

A megfizethető MDF beltéri ajtók

A megfizethető MDF beltéri ajtók

Új ház építésénél vagy a meglévő felújításánál előtérbe kerül az a kérdés, milyen belső kialakítást szeretnénk. Egy modernebb berendezés mellett jól nézhet ki egy tolóajtó, míg egy hagyományosnál jobb szeretik az emberek, ha nyitni és zárni tudják őket. Az MDF beltéri ajtók minden esetben kielégítik az igényeket.

tovább

Hogyan zajlik egy beltéri ajtó csere?

Hogyan zajlik egy beltéri ajtó csere?

A lakásfelújítás sokak számára egyet jelent a felfordulással, a régi rend részleges felszámolásával, elpusztításával, hogy egy újat vezethessünk be. Ilyenkor átfestjük a mára talán színüket vesztett falakat, felcsiszoljuk, vagy lecseréljük a parkettát, esetleg felverjük a járólapokat és a csempét, hogy modernebbet ültessünk az elavultak helyére.

tovább

Fóliás ajtó vásár, a lehető legjobb helyen!

Fóliás ajtó vásár, a lehető legjobb helyen!

Lehetne merengeni, hogy vajon melyik nyílászárós cégnél tudunk elfogadható árú és minőségű ajtót, a kellő rugalmasság mellett beszerezni. Én osztom az általános véleményt, hogy a Tisza Ajtó Kft-nél a legjobb a szolgáltatás.

tovább

Fehér beltéri ajtó - az egyik legkeresettebb típus

Fehér beltéri ajtó - az egyik legkeresettebb típus

Óriási választék áll rendelkezésünkre, ha nyílászáró vásárlására adjuk fejünket. Lehet akár laminált, igazi fa, vagy olcsóbb fóliával ragasztott, de mindenekelőtt az egyik legnépszerűbb a fehér beltéri ajtó. Ez a festett típus nem hiába vált közkedvelté. Tekintsük hát meg közelebbről!

tovább
További bejegyzések