Beltéri ajtó kérdések

» Egyedi méretben lehet -e rendelni beltéri ajtót?

Igen, a dekorfóliás beltéri ajtó kivételével mindegyik belső ajtó kérhető egyedi méretben is. Ezért egyedi ajtó felárat nem számolunk fel.  

» Mitől egyedi méretű a beltéri ajtó?

A beltéri ajtó egyedi méretű ha a magyar szabvány által meghatározott falnyílás méretekbe nem fér bele. A magyar szabvány méretű falnyílás 75x210cm, 90x210cm, 100x210cm, 150x210cm, 180x210cm, 200x210 cm. Ha a beltéri ajtót kisebbre vagy nagyobbra kell készíteni akkor egyedi méretű belső ajtóról beszélünk. 

» Miért jó az ingyenes beltéri ajtó felmérés?

A beltéri ajtók ingyenes felmérését azon kedves érdeklődőknek mindenképpen ajánljuk akik rövidesen valóban beltéri ajtót akarnak vásárolni. Ha nálunk vásárol és kér beépítést, egyébként is kimegyünk díjmentesen felmérni a helyszínt. Ezen felül ezt a szolgáltatásunkat azért érdemes még igénybe venni mert a kollegánk a helyszínen mindent látva, pontos "testre szabott" árajánlatot tud készíteni az Ön számára. Rengeteg ötletet, tippet tud adni amire lehet Ön nem is gondolna. Fel tudja hívni a figyelmét olyan dolgokra ami hatására az ajtó valóban szépen lesz elhelyezve, és nem kell semmiféle kompromisszumot kötnie.