Beltéri ajtó tudástár

Meglepően dekoratív a dekor ajtó

2018.03.04. Meglepően dekoratív a dekor ajtó

Amikor eljön a nyílászárócsere ideje, sokan bizonytalanok abban, milyen terméket is vegyenek a nehezen megkeresett pénzükért. Talán megteszi egy tradícionális, de gyengébb minőségű, fából készült beltéri ajtó, vagy esetleg valami modernebb, időt állóbb a vágyunk? Érdemes jól elgondolkozni: egy valódi fa nyílászáró, ami már nem bóvli, elég komoly anyagi terhet róhat ránk, így nem árt mást is figyelembe venni a nosztalgikus jóérzésen kívül.

tovább

Még mindig népszerű a fehér ajtó

2018.02.25. Még mindig népszerű a fehér ajtó

Talán meglepő dologra figyelhetünk fel, ha megnézzük a közelmúlt, vagy akár az elmúlt egy-két év nyílászáró vásárlási statisztikáit: most, a lehetőségek és a pompásan kinéző, mégis olcsó ajtók korában, a vásárlókat mégis egy típus érdekli a legjobban, mégpedig a fehér ajtó. Bizony, az egyszerű, egyszínű lap, amely tiszta megjelenésével olyan sok ember fejét csavarta el.

tovább

Erő és szépség - a CPL ajtó

2018.02.18. Erő és szépség - a CPL ajtó

Sokakban, mikor a "CPL ajtó" kifejezéssel találkoznak, felmerül a kérdés, hogy ez mégis miben lehet más, mint a megszokott, régi nyílászáró. Hiszen mindegyik ugyanúgy néz ki, ugyanúgy van felépítve. Pedig ez így egyáltalán nem igaz.

tovább

Megérkeztek a modern beltéri nyílászárók!

2018.02.11. Megérkeztek a modern beltéri nyílászárók!

Megunta a régit? Esetleg valami okból újakra szorul, és nem akar olyat, mint ami eddig volt? Netalántán arra vágyik, hogy a házába beköltözzön a jövő egy prominens szelete? Ha bármelyik kérdésre a válasza igen, ne keresgéljen tovább! Ez a cikk pontosan önnek szól, ugyanis most a legmodernebb technológiákkal készített MDF beltéri ajtókkal fogunk foglalkozni!

tovább

MDF ajtó a házban

2018.02.04. MDF ajtó a házban

Napjaink egyik legkifinomultabb anyaga az MDF, amelyet egy házba be lehet építeni nyílászárói funkciókat ellátni. Természetesen ez nem nyers formában történik meg, hanem egy hosszú folyamat következtében nyeri el végső formáját.

tovább

Néha bezárul egy ajtó mögöttünk

2018.01.28. Néha bezárul egy ajtó mögöttünk

Életünk vélt vagy valós fordulópontjain jogosan érezhetjük úgy, hogy egy szakasz a végéhez érkezett, és valami új kezdődik. Ilyenkor friss lendülettel vágunk bele az ismeretlenbe, s abban bízunk, hogy több tévedés már nem fordul elő velünk. Erre a friss lendületre és egy adag megfontoltságra van szüksége az embernek akkor is, ha nyílászárót cserél lakásában. Pedig az egész olyan egyszerűnek látszik, nem?

tovább

Nem okoz gondot az egyedi méretű beltéri ajtó

2018.01.21. Nem okoz gondot az egyedi méretű beltéri ajtó

Egy építkezés során a főfalak felhúzása után kialakítják a helyiségeket. Amennyiben ügyes mesterekkel dolgoztat, és azok megfelelően használják a mérőszalagot, a tervrajzon szereplő szélességű falnyílást fog kapni. Ebben az esetben a szabványméretű nyílászárókat egyszerűen és gyorsan beépíthetik. Amikor mindez nem következik be, akkor kerül sor az egyedi méretű beltéri ajtó beépítésére.

tovább

Beltéri ajtók Budapest vonzáskörzetében

2018.01.14. Beltéri ajtók Budapest vonzáskörzetében

Bárkivel előfordulhat, hogy akaratán kívül nekikoccant valamit a falnak vagy a nyílászáróknak. Előbb-utóbb sok sérülés gyűlik össze ezeken a felületeken, amelyet valahogy korrigálni kell. A falak esetében ez a festés, míg az nyílászáróknál lehetőség van arra, hogy ne a felszínt kezdjük kezelni, hanem kicseréljük teljes egészében egy újra.

tovább

CPL beltéri ajtó – modern anyagokból, modern dizájn

2018.01.07. CPL beltéri ajtó – modern anyagokból, modern dizájn

Manapság a technológiai újítások világát, illetve a gondolkodás szabadságát éljünk. így van ez az informatikában, az autógyártásban és az építőiparban is. Nem más a helyzet a nyílászárókkal kapcsolatban sem. Megtanultunk a kevesebből többet kihozni, a mattból csillogót varázsolni, a megszokott formákat és színeket változatossá tenni, megtartva a fő funkcionalitással kapcsolatos dolgokat.

tovább

Újévi köszöntő 2018

2017.12.31. Újévi köszöntő 2018

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább