• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

A beltéri ajtó csere

2017.05.07.

A beltéri ajtó csere

Az egyik ismerősömék tavaly újították fel a házukat. Kívül-belül szigetelés, festés, burkolás, gyönyörűen megújult a ház. Úgy gondolták, hogy a régi belső nyílászáróik tökéletesen fognak passzolni a felújított lakáshoz, de tévedtek. Ott álltak a szép otthonukban és nézték az immár ronda vénségnek tűnő ajtókat.

Az egyik ismerősömék tavaly újították fel a házukat. Kívül-belül szigetelés, festés, burkolás, gyönyörűen megújult a ház. Úgy gondolták, hogy a régi belső nyílászáróik tökéletesen fognak passzolni a felújított lakáshoz, de tévedtek. Ott álltak a szép otthonukban és nézték az immár ronda vénségnek tűnő ajtókat.

Először arra gondoltak, hogy azokat is felújíttatják, beszéltek is egy mesterrel, aki elmondta a menentét és összeírták a költségeket. A nyílókról és a tokokról is el kell távolítani a régi festéket, ami nagy munka, kaparás, vegyszerek, esetleg égetés és végül csiszolás, ami a tokok esetében a lakásban nagy kosszal is fog járni, hiszen azok a helyükön maradnak. Csiszolás után a sérülések és a repedések kijavítása következik fatapasszal, amit szintén meg kell csiszolni száradás után. Pácolni biztos, hogy nem lehet a fát, mert javítva lesz, tapaszolva, így csak egyszínűre festhető és nem fog látszani az erezet. Ez több napos munka lenne és nyilván az anyagköltség mellett a munkadíj sem lenne kevés, így a végösszeg tetemesre rúghat.

Elkeseredve beszélgettek, hogy mitévők legyenek és felmerült bennük a beltéri ajtó csere gondolata. Na de lehet, hogy az sem fog kevesebb időbe telni, árban sem lesz kevesebb és a kosz sem. Tanácsért felkeresték a Tisza ajtó debreceni bemutatótermét. Az ott dolgozó fiatalember készségesen állt a szolgálatukra. Minden kérdésükre megadta a választ a beltéri ajtó csere tekintetében:

  • Ki méri le a méretet?

Kollegáink ingyenesen felmérik a kicserélendő nyílókat és akkor sem kell aggódniuk, ha nem felel meg a méret a Magyar Szabványnak, mert egyedi méretű beltéri ajtó is megrendelhető a cégünknél.

  • Mennyi időt vesz igénybe a csere?

Egy-két nap, attól függően, hogy hány darabot kell kicserélni.

  • Mekkora kosszal jár a lakásban? Most festettünk ki.

Kollegáink profi szakemberek, akik a bontást és a beépítést is a lehető legkisebb rombolással és koszolással végzik, illetve a tok utólag szerelhető, így a régi által hagyott ronda falrész sem fog látszani, továbbá a hulladékot kérésre ingyenesen elszállítjuk.

  • Mi szerettük volna, ha fa hatása van a felületnek. Megoldható?

Természetesen. Nem csak egyszínű termékeink vannak. A gyönyörű, strapabíró vákuumfóliás felületűek már 3D-s dombornyomott fóliával is megrendelhetőek, így a fának az erezetmintája tökéletesen megjeleníthető. Ha ennél természetesebbet szeretnének, választhatnak furnér termékeink közül, amelyek valódi faburkolattal vannak ellátva.

Miután megvoltak a méretek és kiválasztották a számukra megfelelő típust, rá kellett, hogy jöjjenek, hogy bizony árban is jól járnak. Döntöttek és nem bánták meg. Fantasztikusan érzik magukat az immár teljesen felújított lakásukban. Így zajlott a kedves ismerősöméknél a beltéri ajtó csere, aki azóta is nyugodt szívvel és lelkesen ajánlják a Tisza Ajtó Kft-t!

vissza