• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

A beltéri ajtók beépítése rutinfeladat a szakemberek számára

2016.03.30.

A beltéri ajtók beépítése rutinfeladat a szakemberek számára

A beltéri ajtók szerepe nem elhanyagolható. Temérdek típus és modell közül lehet választani, melyek mindegyike más és más előnyökkel rendelkezik. A beltéri ajtók beépítése nem nehéz azok számára, akiknek van tapasztaltuk ebben. Ezért ajánlott szakemberekre bízni ezt a feladatot, mert csak így lehetünk biztosak benne, hogy minden beállítás alaposan el lesz végezve, és az ajtó teljes mértékben ellátja funkcióját.

Az ajtók nem csak védelmet nyújtanak, de a lakás hangulatát is meghatározzák. A beltéri ajtóknak szerepe van a szigetelésben is. Kismértékű hő és akár nagymértékű hangszigetelést is biztosíthatnak. Akár mindkét funkció egyaránt fontos lehet a lakók számára. Ezek csak akkor működnek megfelelően, ha a beltéri ajtók beépítése során minden apró részletre figyelmet fordítunk. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így számukra a beltéri ajtók beépítése már rutineljárásnak számít. A legapróbb beállításokat is precízen elvégzik. Így az ajtó könnyen nyílik, nem szorul, tökéletesen zár és a beltéri ajtókkal kapcsolatos szigetelési feladatokat is maradéktalanul ellátja.

Az általunk forgalmazott modern nyílászárók nagy előnye, hogy utólag is beépíthetők, amikor már minden egyéb munka el van végezve. Beleértve a burkolást és a festést is. Így a beltéri ajtók beépítése is az utolsó mozzanatok egyike. Ez azért előnyös, mert elkerülhető az, hogy az építkezési munkálatok során megsérüljön a nyílászáró. A felújítást vagy építést végzőknek is egyszerűbb ezáltal a feladatuk, hiszen nem kell állandóan nyitogatni az ajtót, vagy kerülgetni azt. A beltéri ajtók beépítése után nincs szükség javító munkákra sem, mert a fal nem szenved semmilyen sérülést. Az utólag szerelhető kialakításnak hála a szakemberek nem zavarják egymás munkáját. A telepítő kollegáink után már nem jönnek újabb és újabb mesterek. El lehet kezdeni a lakást belakni. Lehet kezdeni az első nagytakarítást.

vissza