• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

A festett és a laminált MDF beltéri ajtó előnyei

2016.03.25.

A festett és a laminált MDF beltéri ajtó előnyei

Akár új lakás építésekor, akár a régi felújítása során szükség van megbízható, jó minőségű nyílászárókra. Az MDF beltéri ajtó minkét esetben megfelel a célnak.

Előnyei között megemlíthetjük a tartósságukat, valamint azt a tényt, hogy hosszú idő elteltével is megőrzik eredeti formájukat, vagyis nem vetemednek. Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy ezeket a nyílászárókat soha nem kell újra felület kezelni. Így hosszú évekig megbízható használhatóságot garantálnak, és a lakás díszei lehetnek.

Az MDF beltéri ajtók felületének karbantartása is rendkívül egyszerű. A tükörsima felület könnyen tisztítható, és tulajdonképpen másfajta karbantartási munkálatot, felületjavítást nem is igényel. A festett MDF beltéri ajtók két alapozó festés után két fedőréteget  kapnak, amelyek olyan tartósak, hogy többé nincs szükség újabb festésre.

A legelterjedtebb a fehér színű nyílászáró, de kérésre bármilyen színű terméket elkészítünk a vásárlók igényeinek megfelelően.

Ha fa hatású felületet szeretnénk lehetőség van laminált MDF beltéri ajtó választására is. Ilyen esetekben a nyílászárók felületkezelése más módszerrel történik. Festés helyett egy erős, vastag hőre lágyuló fólia kerül az ajtóra, amely tökéletes védelmet biztosít a terméknek. Ennek az eljárásnak az az egyik nagy előnye, hogy igen változatos mintázatú ajtók készíthetők így, mely hatására szintén nagy igénybevételeknek is könnyen ellenállnak. Ezek az anyagok szinte megszólalásig hasonlítanak a természetes fa felületéhez.

Az MDF beltéri ajtók beépíthetők panellakásokba és téglaépületekbe egyaránt. Lakásokban, irodákban és egyéb épületekben is kiváló megoldást jelentenek ezek a termékek.

Lehetősége van ingyenes ajánlatkérésre, sőt a szükséges felméréseket is térítésmentesen végezzük!

Ha Önnek is szüksége van egy ilyen praktikus LAMINÁLT vagy FESTETT nyílászáróra, forduljon hozzánk bizalommal!

vissza