• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

A laminált ajtó típusai

2016.03.19.

A laminált ajtó típusai

A beltéri ajtóknak fontos szerep jut minden otthonban, hiszen nem csak lakás helyiségeit választja el egymástól, így garantálva a zavartalan magánéletet, hanem dekorációs funkciója is van. A laminált ajtó rendkívül jó választásnak bizonyul, hiszen tőlünk akár több mint 100 különböző mintázattal és színárnyalattal megvásárolhatja ezeket a termékeket. A lakás stílusához igazítható beltéri ajtók időtállóak, erősek és dekoratívak is egyben.

A laminált ajtó két típusát különböztetjük meg:

  • Az egyik a vákuumfóliás ajtó, amely teljes egészében nagytömörségű és szilárdságú MDF lapokból készül. Ezáltal erős, nem vetemedik és nem is igényel karbantartást. A laminálás során egy magas hőre lágyuló fólia kerül az ajtó felületére, amely maximumra fokozza az ellenálló képességét. A fólia hatására a laminált ajtó felülete sima lesz, ami megkönnyíti a tisztántartását. Elég egy nedves ruhával letörölgetni néha, és más felületápolási feladatokra nem is lesz szükség.

laminált ajtó

laminált beltéri ajtó

laminált ajtók

laminált nyílászáró

laminált beltéri ajtók

  • A CPL ajtók esetében a belső kialakítás hasonló a vákuumfóliás szerkezetéhez, a laminált felület valamivel vékonyabb, mint az előzőekben leírt ajtóknál, de ugyanolyan erős, ellenálló és könnyen tisztán tartható. Nagy előnye a kiváló ára, megfizethetősége. 

Termékeink között számtalan változatban fellelhető a laminált ajtó, így Önnek nem lesz nehéz dolga megtalálni azt a mintázatot, színt és típust, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek, valamint lakása stílusának. Ezek a nyílászárók utólag is beszerelhetők, így ez lehet az építkezés utolsó fázisa. Ez azért előnyös, mert így nem zavarja a mesterembereket a belső munkák elvégzésében. Ráérünk az összes mesterember levonulása után is beszerelni őket a végleges helyükre.

A laminált ajtó időtállósága és változatossága igazán népszerűvé teszi ezt a nyílászárót.

Kérjen árajánlatott laminált beltéri ajtóra ITT

vissza