Az egyik legnépszerűbb és legkedvezőbb árfekvésű ajtótípus, a dekorfóliás ajtó

2015.05.09.

Az egyik legnépszerűbb és legkedvezőbb árfekvésű ajtótípus, a dekorfóliás ajtó

Napjainkban a beltéri ajtók piacán egyfolytában jelennek meg újabbnál, újabb és jobbnál jobb termékek. Akár külföldről akár a hazai gyártóktól. Ha betérünk egy beltéri ajtókkal foglalkozó nyílászáró üzletbe, amit biztosan találni fogunk a terméklistán és a kiállító teremben, az a dekorfóliás ajtó. De mi is az a dekorfóliás ajtó?

Miért is ennyire népszerű a dekorfóliás ajtó?

Egyik legfőbb oka sikerének, hogy nagyon kedvező áron már elérhetőek, nagy a színválasztékuk, nem kell felület kezeli őket, utólag szerelhető tokkal kaphatóak, modern megjelenésűek. De a kedvező ár mellett, kifejezetten dekoratív részévé válhatnak a lakásnak. Igen sok lehetőség van a kialakításában. Számos acélcsíkozási és üvegezési lehetőség segítségével, lehet még jobban otthonunk stílusához igazítani, ezzel még otthonosabbá tenni azt.

 Egyéb tulajdonságai eltérnek a többi ajtótípusétól?

Nem, hasonlóan a többi típus kiválasztásakor, vagy elkészítése előtt, a vevő kiválaszthatja a leendő dekorfóliás ajtó méretét. Mely a magyar szabvány méreteink megfelelő méretezésű 75x210cm, 90x210cm, 100x210cm valamint 150 x 210cm. De ha a felsoroltak közül mégis valamennyivel eltérő méretűt szeretnénk, a szakember megkérdezése után, biztosan lehet találni megoldást, s mindenki megelégedettségére. Mivel napjainkban a dekorfóliás ajtó egyedi gyártása is megoldható. természetesen minimális felár felszámolása mellett.

A dekor ajtó kialakításai

Természetesen, ahogyan a nevében is benne van „dekor/dekorfóliás ajtó” dekor fóliával van bevonva. Ezzel egy mesterséges, de ugyanakkor nagyon valósághű fa erezett van az ajtólapon. Több laikus valódi faanyagnak is szokta gondolni, De ha közelebbről megvizsgálja az ember láthatja, hogy  ez csak egy dekorfólia az ajtón. Előnyös, hogy többféle üvegezési, illetve csíkozási opció van. Érdemes akár az interneten, felkeresni az üzlet weboldalát, ahol akár a képgallériéba feltöltött képek vagy ajtótervező segítségével, már az üzletbe érkezés előtt, ihletet kaphatunk és akkor már nincs is más dolgunk, csak a pontos méreteket megadva, az árakat leegyeztetve dönteni a termék mellett.

Cégünk a felmérést megrendelés esetén ingyenesen elvégzi. Ekkor kollegánk a helyszínen az összes falnyílást végigellenőrzi és pontosan rögzíti megrendelő igényeit.

 

Kérje ingyenes felmérésünket.

vissza