Beltéri ajtó árak, avagy mennyire nehéz a spórolás?

2018.04.29.

Beltéri ajtó árak, avagy mennyire nehéz a spórolás?

Egy jó nyílászáró több tízezer forintba is kerül, ilyen beltéri ajtó árak mellett pedig érdemes informálódni arról, hogy mi is az amiért pénzt adunk ki. Ha spórolni szeretnénk, a leginkább az MDF termékek között nézelődjünk. Ezek között is van több kategória, de ár-érték arány szempontjából kétségtelen, hogy egyiknél sem találunk jobbat.

A beltéri ajtó árak sok mindentől függhetnek. Az ajtólap anyaga valójában nem minden. Ha az egész tömör lenne, igen nehéz lenne a falon tartani. Ez különösen igaz a nem falba épített, utólag felszerelhető típusokra. Belül papír, egyszerű farostlemez, vagy Styrofoam hab található. Ezek közül az utóbbi valamivel jobban szigetel, de ad is olyan stabilitást, mint a furatolt farost. A papírrács olcsóbb, de egyébként tökéletesen megfelel egy átlagos lakásba, ahol nem éri szinte semmilyen káros hatás.

Ezen termékek a felszínük szerint vannak kategorizálva. A Dekor a legtakarékosabb megoldás a papírrács belsejével és a fóliával. Sajnos ezek esetén nincs lehetőségünk azonban nem szabványos méretűek beépítésére. A CPL már saját szájízünk szerint alakítható a külsejét tekintve. A minőségi laminálásnak, és a vastag MDF lapjának hála igen strapabíró darab, mely minden helyzetben helytáll. A Vákuumfóliás -- ahogy azt a neve is sejteti -- egy különleges vákuumos megoldásról kapta a nevét, amivel a fóliát felhelyezik. Erre épp a különleges Styrofoam betét miatt volt szükség. Ehhez valamivel mélyebbre kell nyúlnunk a pénztárcánkba, de ezért egy jól szigetelő, és igen tartós nyílászáróval gazdagodunk. Ezeken kívül még természetesen festett változatok is léteznek, amik minőséget tekintve semmivel nem maradnak le, viszont feldobják a modernebb külsejű otthonokat, és helyettesítik az egyébként sokak számára elavultnak tűnő fa külsőt.

Ha már említettük az esztétikai tényezőket, lássuk, hogyan alakíthatjuk ezeket! A beltéri ajtó árak kisebb mértékben, de változhatnak ennek függvényében is. Lehetőségek terén azonban van különbség a különféle típusok között. A Dekor esetén is sok változat közül választhatunk, melyeket a gyártók gyakorlott tervezői álmodtak meg, ezeket azonban mi magunk nem alakíthatjuk, úgy mint a teljesen személyre szabott többi esetén. Ez jó is, hisz ennek köszönhetően raktárról gyorsan elérhetőek. A CPL-t és a többit szinte bárhogy módosíthatjuk. Aki több fényt szeret, üveget rakat bele, aki egyedivé akarja tenni, mintát marat bele, és természetesen mindenki választhat több száz különféle kilincs közül. Az intarziás borítás is különlegességet kölcsönöz, ez viszont csak a CPL-nél elérhető.  Praktikusabb elemek is kérhetőek minimális felár ellenében. Ilyenek például a küszöb, a szellőzőnyílás, vagy a hőszigetelő betét.

A beltéri ajtó árak sajnos nem csak a mi döntéseinken múlnak: néhol a nagyobb méretű termékekre is felárat számolnak. Nálunk ez nem probléma, hisz akár 215 cm magas, és 110 cm széles darabokkal is szolgálunk extra költségek nélkül. Fontos számításba venni (vagy inkább kivonni) a fal helyreállításának költségeit, hisz ezektől megszabadulunk az utólag szerelhetőek esetén. Amennyiben további akciókra kíváncsi, látogasson bennünket rendszeresen!

A beltéri ajtó árak sokokat eltántorítanak a vásárlástól, de ha okosan állunk hozzá, és utána nézünk a választási lehetőségeinknek, rájövünk, hogy sokkal olcsóbban is megúszhatjuk, mint azt korábban gondoltuk. Ha cserére szánná magát, keressen fel bennünket árajánlatért, és az ingyenes felmérés után további tájékoztatással is szolgálhatunk.

vissza