Beltéri ajtók Budapest vonzáskörzetében

2018.01.14.

Beltéri ajtók Budapest vonzáskörzetében

Bárkivel előfordulhat, hogy akaratán kívül nekikoccant valamit a falnak vagy a nyílászáróknak. Előbb-utóbb sok sérülés gyűlik össze ezeken a felületeken, amelyet valahogy korrigálni kell. A falak esetében ez a festés, míg az nyílászáróknál lehetőség van arra, hogy ne a felszínt kezdjük kezelni, hanem kicseréljük teljes egészében egy újra.

Az MDF-ből készült különböző változatok felszíne egy kemény és időtálló réteggel van kezelve, amely a legtöbb, hétköznapokban előforduló kihívással szemben ellenálló. Ha beruházunk rá, számíthatunk arra, hogy egy megbízható, dekoratív társsal egészül ki a lakás.

A beltéri ajtók Budapesten hatalmas választékban elérhetőek, akárcsak vidéken. Cégünknél árban nincs különbség a budapesti és a debreceni kínálat között. Egyetlen apróság figyelhető csak meg: a fővárosban a falnyílások méretének felmérése 3000 forintba kerül, míg vidéken ez ingyenes. Azonban ezt a díjat megrendelés esetén beleszámítjuk a végösszegbe.

Melyek a legnépszerűbb beltéri ajtók Budapesten? Az első helyen a CPL felületű típus áll, amely a legsokszínűbb és legjobban variálható a fellelhető termékek közül. Legalább hatvan féle szín közül van lehetőség választani, és az is eldönthető, hogy függőleges vagy vízszintes szálirányú legyen a mesterséges fa erezet.

Lehetőség van ennek a kombinációjára, amellyel optikailag szűkebbnek tűnhet a nyílászáró, vagy, ha kétféle mintát választunk (például fekete és fehér), lehetőség van a sakkminta szerű elrendezésére. Üveges változatot is kérhetünk belőle, vagy mart mintával rendelkezőt, esetleg ezek kombinációját.

A második helyen nagyjából hasonló vásárlói érdeklődés a dekorfóliás és a festett darabok iránt. Előbbi olcsóbb, kész termék, amely általában a raktárban várja a vásárlókat. Idő szempontjából ezt lehet a leghamarabb kézhez kapni, míg a CPL és festett változatok is kettő-négy hét között készülnek el. A festett verzió kerül a legtöbbe ezek közül, mivel a felület kezelése másféle módon történik.

A beltéri ajtók Budapesten elérhető közelségben és megfizethető áron találhatóak meg cégünknél. Amennyiben érdeklődik termékeink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink mindenben állnak a rendelkezésére.

vissza