• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Beltéri ajtók napjainkban

2017.11.09.

Beltéri ajtók napjainkban

Napjainkban, a beltéri ajtók kisebb hadából választhat kedve szerint a kedves vásárló. Ez annak köszönhető, hogy minden gyártó az évek folyamán mindig jobb és jobb terméket próbált előállítani, ami megfelel nem csak a rendeltetésének, de kielégít minden további plusz igényt is kortól és nemtől függetlenül. Mégis milyen lehetőségek közül választhat jelenleg egy vásárló?


A beltéri ajtók típusai

Alapvetően mikor a beltéri ajtók kerülnek szóba, négy típus tartozik ide: dekor-, CPL-, festett és vákuumfóliás. Ami pedig mind a négy típusban közös, az nem más, mint az anyag, ugyanis a korábban felsoroltak mindegyike MDF nyílászáró. Hogy mi is az MDF pontosan?

Az MDF alapvetően egy mesterséges faanyag, melyet különböző szemcseméretű faőrleményekből raknak össze. Ahhoz, hogy össze tudják állítani ezeket a lapokat, egy igen sűrű műgyantával keverik össze és ezt táblásítják. Előnye a felületben, hogy a fa különböző hibáit kikerüli, nincs benne semmiféle görcs és igen minimális az esély arra, hogy a jövőben elvetemedjen. Alapvetően a felmosás nem árt neki, de ha mondjuk egész nap vízben áll, akkor az anyag könnyen sérülhet. Mivel igen nehezek lennének ezek a nyílászárók, ezért keretes szerkezettel alakítják ki, és a belsejét papírráccsal vagy faforgáccsal töltik ki.

A korábban említett beltéri ajtók közül lehet választani cégünknél. De annak érdekében, hogy megtalálja a közülük azt, ami leginkább passzol az ön egyéniségéhez, ideje jobban megismernie őket.


Dekor

A cégünk által készített nyílászárók közül ez az a darab, ami leginkább pénztárcabarátnak mondható. Méretet tekintve csak szabványméretben kaphatóak. Összesen 7-8 szín közül lehet választani. Felületét egy dekorfólia képzi, ahogy azt a nevéből sejteni is lehet. Minták tekintetében elég kevés áll a vásárló rendelkezésére, de különböző krómcsíkokkal könnyedén feldobható, valamint üveges nyílászáróvá is könnyedén ki lehet alakítani. Ez a fajta termék azoknak való leginkább, akik szeretnének egy egyszerű darabot, a lehető legolcsóbban vásárolni.


CPL

Ennél a darabnál már valamivel több lehetőségünk akad, már csak abból kiindulva, hogy a felülete egy melamin-akril réteg. Ez azt jelenti, hogy a levegőben lévő pára ellen védi a felületet. Különböző színek közül lehet választani, ami körülbelül 40-50 árnyalatot jelent jelen esetben. Ezenkívül CPL ajtók esetében rengeteg minta közül lehet választani, lehet intarziás is - vízszintes és függőleges kombinációja. Ha ez nem lenne elég, kérheti krómcsíkkal és üveggel is. Valamivel többe kerül, mint a korábban említett darab, de igen kemény és szinte bárhol használható.


Festett

Az egyik legnépszerűbb darab, ami jelenleg a piacon elérhető. Azért, hiszen bárhol használható és igen sokféle kialakításban kérhető. Vegyük példának a színeket. Bármilyen árnyalat kikeverhető, hiszen az egész RAL-színskála rendelkezésre áll. Ezen kívül, több mint 100 marásminta közül lehet választani, mindemellett, ahogy a korábbi termékeknél is, itt is kérhető krómcsík. A felületéről annyit, hogy igen gondos munkával kerül a piacra. Többszöri csiszolás és festés biztosítja, hogy soha ne kelljen újrafesteni, és a lehető legjobb minőséget kapja a vásárló.


Vákuumfóliás

A beltéri ajtók felsorolásának végén egy olyan nyílászárót kapunk, amely anyagilag kicsit többe kerül, mint társai, de a lehető legjobb darab. Belsejében styrofoam betét található, aminek köszönhetően egy igen kemény, erős és szigetelő nyílászárót kapunk. Színek tekintetében közel 50-60 árnyalat közül lehet választani, és rengeteg marásminta, dekorcsík és üvegezési kombináció alakítható ki, hogy igazán egyedi beltéri ajtónk lehessen.

Amennyiben úgy érzi, hogy valamely felkeltette érdeklődését, izgatottan várjuk kérdéseit telefonon, emailen vagy szeretettel látjuk személyesen is bemutatótermeinkben.

vissza