• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Egyedi beltéri ajtók olcsón? Lehetséges!

2017.06.29.

Egyedi beltéri ajtók olcsón? Lehetséges!

Mostanában sok helyen láthatjuk, mennyire előretörtek az MDF anyagból készült nyílászárók. Sok ember vásárol ilyet, és még több gondolkozik rajta, hogy így tesz, de van valami, ami a legtöbb embert eltántorítja, vagy akár ismeretlenül is elijeszti. Mind tudjuk, mi lehet ez, hiszen talán mind kerültünk már szorult helyzetbe miatta. Természetesen az árról beszélek.

Ez persze teljesen érthető, a társadalmi helyzet csak keveseknek engedi meg, hogy minden félelem nélkül gondoljanak a költekezésre, azonban ha ön egyedi beltéri ajtók beszerzésén gondolkozik, nyugodjon meg! Elérhetőek ezek a termékek pénztárcabarát árakon is!

Ennek oka az asztalosipar fejlődése, és a piaci viszonyok átrendeződése. Az MDF nevű mesterséges faanyagból olcsóbb, sok esetben tartósabb és jobb minőségű egyedi beltéri ajtók készülhetnek, mint a hagyományos tömörfából. A legcsábítóbb, hogy típustól függően, akár a felére csökkenthetjük költségeinket, mind az ár, mind az utólagos pénzáldozatok terén – ezen típusú nyílászárók egyáltalán nem szorulnak utólagos felületkelésre, amíg csak használatban vannak.

De ne feledkezzünk meg a vevő akaratának teljes kiszolgálásáról sem! Rengeteg szempont van, amely alapján az egyedi beltéri ajtók testet ölthetnek, csak a mi igényeinkre, ízlésünkre kell szabni őket. Azonnal szükségünk van egy szabványméretű, egyszerűbb, de tartós darabra? A dekorfóliás termékek azonnal rendelkezésre állnak, hat színben, egyszerűbb díszítésekkel, vagy akár üvegbetéttel.

Esetleg egyedi méretek kellenek? Ez sem probléma! CPL, festett, vagy vákuumfóliás nyílászáróink is ezt az igényt is kielégítik, sőt, többet is adhatnak ennél: elérhetőek mutatós marásminták, esztétikus kilincsek, típustól függően pedig lehetőségeink száma exponenciálisan növekszik: a CPL felülettel ellátott termékek több, mint hatvan színben elérhetőek, a festett nyílászáró pedig a teljes RAL színskálát kínálja fel a vásárló számára.

Modern társadalmunkban minden tárgyunk és eszközünk türközi azt, akik vagyunk. Ez alól az nyílászárók sem kivételek. Így ha azt szeretné, hogy az ajtó önről meséljen a vendégeknek, ne habozzon! Keresse fel bemutatótermeinket, ahol megtekintheti, kipróbálhatja és meg is rendelheti az Önnek tetsző ajtókat álmai otthonába!

vissza