Erő és stabilitás, azaz CPL ajtó

2017.10.29.

Erő és stabilitás, azaz CPL ajtó

Lakásunk, házunk, irodánk fontos részeit képezik a beltéri ajtók. Nemcsak a térelválasztás, hangszigetelés miatt, hanem mert mindennapi életterünkben találhatók. Kinek ne lenne fontos, hogy olyan dolgokkal vegye körül magát, amelyekkel elégedett.

Ajtók esetében, vajon mi lehet számunkra a legjobb döntés, melyik termék? Igen nehéz lehet sokaknak a döntés, hiszen igen széles választék áll immár rendelkezésünkre. Egy remek lehetőség számunka a CPL ajtó, melynek rengeteg igen előnyös tulajdonsága van a megfizethető ára mellett.

A CPL nyílászáró hatalmas előnye, hogy többféle egyéni méretben is kérhető az előzetes felmérés után, így nem kell amiatt aggódnia, hogy nem kap az ön számára megfelelő méretűt.

Strapabírásának köszönhetően pedig nem kell amiatt félnie, hogy rövid időn belül, újabb cserére legyen szüksége. Masszivitását a speciális melamin-akril bevonatnak is köszönheti, ami egy nagyon vékony műanyag réteg. Nem kell aggódnunk azon, hogy, ha valami nekiütközik, vagy súrolja azt, bármilyen károsodást szenvedne. Nem utolsósorban a háziasszonyok nagy örömére, a lap tisztítása könnyedén megoldható, nem kell sok időt rászánni.

Alapvetően papírrács található a belsejében, de ha többre vágyik, lehetőség van lyukfaragott faforgácsra is, amely egy még nagyobb fokú stabilitást biztosít.

A CPL ajtó nem mondható drágának, akik valamiért mégis annak gondolják, és tartózkodnának a vásárlástól, gondoljanak arra, hogy a plusz pénzért többet is kapnak.

Személyiségünk megvalósítása pedig CPL ajtóknak köszönhetően, immár nem jelenthet akadályt. Ugyanis a színektől kezdve a mintákon át, rengeteg lehetőségünk van arra, hogy a személyiségünkhözálló nyílászárót kapjuk meg. Ha szeretnénk igényelhetünk gyönyörű intarziát a felületünkre, vagy krómcsíkot is, ha ezek nem nyerik a tetszését, különbözőféle edzett üveglapokat tudunk felajánlani.

Ha mindezek esetleg túl soknak hatnának ízlésének, akkor nyugodtan variálhat a termékek színeivel. Közel hatvan szín áll rendelkezésére, biztos vagyok benne, hogy meg fogja találni az önnek leginkább tetsző árnyalatot vagy éppen mintát.

Bármilyen kérdés merül fel önben a termékkel kapcsolatban, kérem keressen fel minket bizalommal személyesen, telefonon vagy e-mailen keresztül.

vissza