Fóliás ajtó vásár, a lehető legjobb helyen!

2019.02.03.

Fóliás ajtó vásár, a lehető legjobb helyen!

Lehetne merengeni, hogy vajon melyik nyílászárós cégnél tudunk elfogadható árú és minőségű ajtót, a kellő rugalmasság mellett beszerezni. Én osztom az általános véleményt, hogy a Tisza Ajtó Kft-nél a legjobb a szolgáltatás.

Nem csak ez az egy termékünk van, számtalan másfajta típussal is szolgálhatunk, amely garantáltan kielégíti az összes igényét. Nincs is jobb érzés, mikor egy kisebb-nagyobb kiadás után, hátra dőlve a karosszékben csodáljuk az új szerzeményt és az jár a fejünkben, hogy: Igen! Jól döntöttem. Nem találtam volna jobbat, sem olcsóbbat.

Kezdjük az alapoktól, hogy mégis miféle termék is a fóliás ajtó pontosan? Mivel napjainkban ugyanúgy elérhetőek a fából készült darabok, azonban áruk jóval magasabb, az elmúlt évek alatt az ipar létrehozta az MDF nyílászárót. Amit érdemes tudni róla, hogy mesterséges faanyagból készül, amit faőrlemény és műgyanta kombinációjával hoznak létre. Fontos, hogy nincsenek benne a fára jellemző hibák, görcsök és feszültség, nem kell aggódni amiatt, hogy elvetemedik a felület.

Azonban térjünk vissza a fóliás ajtó nagyszerű tulajdonságaira! Érdemes tudni, hogy maga a termék anyagi tekintetben nagyon kedvező. Szinte bárki meg tudja vásárolni. Hétféle színben áll a rendelkezésünkre, mely hiszik, vagy sem, sokaknál a bőség zavara hatás kelti. Minden szín igen tetszetős. A legnépszerűbbek a fa mintázatú árnyalatok. Érdemes megjegyezni, hogy miután megvette, a felületével nem kell foglalkoznia többé: nem kell külön lefestenie, semmiféle utókezelést nem kell rajta végrehajtania, hiszen, ahogy a nevéből is sejthető, egy ellenálló fólia van a felületen. Emiatt a minta tartós és változatlan marad az évek során.

Méretét tekintve, a Magyar Szabvány méreteiben elérhetőek, ami megfelel a Magyarországon fellelhető átlagos kialakítású otthonokba. Annak érdekében, hogy kicsit különlegesebb legyen a fóliás ajtó, kérhető krómcsík és intarziás minta is. Mindezek mellett üvegessé is lehet alakítatni. Az ember meseszép darabokat kaphat, ha szabadjára engedi a képzeletét.

Mintákért, árajánlatért vagy bővebb információért a beltéri ajtó vagy éppen a műanyag ablak esetében, keressen fel minket, segítőkész munkatársaink már várják a jelentkezését!

vissza