Kedvező árú ajtó Budapest városában

2017.08.13.

Kedvező árú ajtó Budapest városában

Nyílászárót sok helyen, sok formában vásárolhatunk épülő, vagy felújítandó otthonunkba. Nem mindegy azonban, hogy milyet szeretnénk, milyen minőségben és mennyit fizetünk érte. Beltéri ajtó Budapest területén sok helyen beszerezhető, méghozzá sokféle áron. Lássuk, hogy milyen fajták közt válogathatunk a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig.

Egy panellakás szobáihoz gyakran elég a legegyszerűbb, ha nem vágyunk különlegességekre, de mégis tartós és esztétikus nyílászárót szeretnénk. A dekor ajtó Budapest lakásaiban egy gyakori látvány, hiszen ára igen kedvező. Természetesen ezek között is vannak látványosabb, szebb típusok, viszont be kell érnünk a katalógusban talált, viszonylag szerény kínálattal.

A CPL változat egy strapabíró, és igen tartós, magas minőségű laminált darab. Ára rendkívül széles skálán mozoghat, hisz szinte bármilyen igényt kielégít, mert sokféleképpen tehető egyedivé. A vákuumfóliás ajtó könnyebb, és kicsivel jobban szigetel, ezért valamivel drágább, viszont ugyanúgy testre szabható.

Ha nem a régies faerezettel díszítené otthonát, festett típusok is elérhetőek kedvező áron. Viszont minél több rétegben viszik fel a festéket, annál inkább emelkedik az ára, ezért általánosságban a sötétebbekért mélyebbre kell nyúlnunk a pénztárcánkba. Cserébe minőségi porfestést kapunk, ami nehezen sérül, és nem repedezik meg sohasem. A külsőségeket tekintve tehát rendkívül sokféle lehetőségünk van.

Persze nem csak a kinézet a fontos. Egy-egy ajtó sokféle szükségletnek felelhet meg. Valahol szélesebb kell kerekesszékes lakók számára, máshol küszöbre van szükség, megint máshol szellőzőnyílást szeretnének a vásárlók. Mindezek bármelyik fajtánál elérhetőek. Fontos tudnivaló még, hogy a modern változatok utólag is beépíthetők, így bármikor lecserélhetők, illetve leválthatják régi, csúnya, esetleg meghibásodott termékeinket.

Egyes hipermarketek is árusítanak különféle nyílászárókat, de ezek minősége általában nem ér fel egy kizárólag ilyen termékeket forgalmazó cégéhez. Az általunk, akár egyedi igények szerint gyártottak sokkal tovább maradnak velünk és otthonunkban anélkül, hogy csorbulna szépségük. Beltéri ajtó Budapest városában megtalálható a Tisza Ajtó és Ablaknál elérhető áron. Keressen minket bizalommal, nem fog csalódni!

vissza