Megkönnyíti a választást a fehér beltéri ajtó

2017.08.06.

Megkönnyíti a választást a fehér beltéri ajtó

Ön is került már abba a helyzetbe, hogy nehezére esett választani, amikor otthona berendezését tervezte? A nyílászárói tekintetében nem lesz erre gondja, ha a legegyszerűbb megoldást választja. A fehér beltéri ajtó ugyanabból az anyagból készül, mint manapság a legtöbb, viszont festett, ezért nem kell a fa ódon erezetével tarkítania a modern berendezést.

Ma a fehér beltéri ajtó a legnépszerűbb választásnak számít. Ezen termékek kedvező árú, mégis minőségi bútoroknak számítanak. Lapjuk MDF-ből, míg belsejük furatolt faforgácslapból áll, ezért rendkívül strapabíró, de még nem éri el sok más anyag, akár a valódi fa súlyát. Ezek akár egyedi méretben is kérhetők, és szinte bármilyen díszítéssel elláthatók, legyen az króm csík, vagy üveg. Elérhető természetesen toló- vagy kétszárnyú kivitelben, esetleg oldalvilágítókkal, hasonlóan a többi típushoz.

A termék porfestése több rétegben kerül fel a felületre, és rendkívül tartós. Nem sérül meg egykönnyen, de ha mégis, akkor sem repedezik meg a felület többi része, és nem is fog elsárgulni soha. Persze a teljes RAL színskála rendelkezésünkre áll, viszont sötétebb darabokért kicsivel mélyebbre kell nyúlnunk a pénztárcánkba, és az lehet nem is annyira mutatós, ha egyszerű dizájnban gondolkodunk. Ajtajaink bizony nem megkerülhetők, és nincs még egy kevésbé tolakodó szín, mint a fehér, ami szinte bármilyen stílushoz illik. Egy modernebb, akár minimalista külsőnek nem áll jól a túldíszítettség, vagy a változatos színkavalkád, viszont egy fehér beltéri ajtó általában megfelel, és kicsivel több fényt is vihet egy-egy szürkébb helységbe.

A nyílászárók manapság temérdek formában és minőségben léteznek, viszont nem csoda, hogy legtöbben maradnak a fehér változatnál. Amennyiben ön is olyan helyzetbe kerül, hogy le kell cserélnie térelválasztóit, gondolja át, hogy mi lenne az, ami a legkevésbé tolakodó az otthonába, de közben mégis ad annak esztétikai élményéhez. A fehér ajtó egyszerre látszik korszerűnek, praktikus, és mégis igen nagymértékben képes feldobni a berendezést.

vissza