Milyen egy igényes ajtó Debrecen környékén?

2017.07.09.

Milyen egy igényes ajtó Debrecen környékén?

Természetesen olyan, amilyennek a vevő megálmodta. S hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő változatot, ezért a gyártók többsége igyekszik az alapkivitelek mellett különböző variációs lehetőségeket biztosítani, amivel egy kicsit fel lehet dobni, személyre lehet szabni már az egyszerűbb, olcsóbb modelleket is. Egy kicsit olyan ez, mint az autóvásárlás, a szériafelszereltség mellé lehet kérni számos extrát is.

Egy másik közös vonás az autóval, hogy az emberek nagy része hosszú távra tervez velük. Természetesen vannak olyanok, akik megengedhetik maguknak, hogy néhány évente lecseréljék a kocsijukat is, vagy a nyílászáróikat is, amennyiben egy újabb modell jelenik meg a piacon. Azért egy kocsi cseréje kevesebb nyűggel, és felfordulással jár, nem kell miatta a lakást kipakolni.

Egy nyílászáró cseréjét már jobban meg kell gondolni, mert esetlegesen felmerülhet egy kis kőműves- vagy festő munka. S ha tovább gondoljuk az autós párhuzamot, különbséget tudunk tenni az olcsóbb és a drágább modellek között. Azt azért leszögezhetjük, hogy minden ajtó Debrecen határain belül és kívül, megfelel a minőségi előírásoknak, a vásárló egy igényes termékkel fog távozni a bemutatóteremből. 

Akinek nincs pénze a legkorszerűbb technikával készített, mindennek ellenálló, szinte magától nyíló-záródó modell megvásárlására, még mindig számtalan lehetőség közül választhat, hogy a lakásában lévő ajtó Debrecen ékessége legyen. S ehhez elég csak egy kis mart minta, mely körbefut mindkét oldalon, esetleg egy kis üvegbetét, vagy a mindig klasszikusan elegáns krómcsík, melyet ízlésesen alkalmazva igényes végeredmény születhet. S ha a lakásba érkező vendégek megkérdezik, a tulajdonosok büszkén mondhatják, hogy ez az ajtó Debrecen városában lett vásárolva.

Egy dolog biztos. A beltéri ajtó piaca legalább olyan nagy változatosságot mutat, mint az autópiac. Szerencsére ezen a fronton még mindig az új termékek eladása vezet, míg az autókból jóval többet adnak el használtan, mint újonnan. S a vásárlók között vannak cégek és magánszemélyek is, akik igényes termékeket keresnek vásárlás előtt, s jó szerencsével meg is találják azokat.

vissza