• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Minőségi beltéri ajtó Budapest városában

2019.01.20.

Minőségi beltéri ajtó Budapest városában

Igazán jó beltéri ajtó Budapest területén is kedvezményes áron szerezhető be. Jó hír, hogy a régen külföldön hódító utólag szerelhető tokos darabokat már egy ideje Magyarországon is szép számmal árusítják. Ezeknek sok előnyük van a hagyományosan falba építettekhez képest, és bármilyen pesti lakásba betehetők. Lássuk, hogy miért is érdemes ilyenekben gondolkodni!

Az MDF-ből készült, utólag beszerelhető beltéri nyílászárók nem igényelnek nagy fejtörést. Bármikor úgy döntünk, hogy a régi megérett a cserére, nyugodtan böngészhet a weblapunkon, hogy megismerje a régi darab helyére szerelhető ajtó választékunkat.

Ezek szinte bármilyen lakásba, bármilyen falhoz illeszthetők, és természetesen attól sem kell félnünk, hogy valamilyen oknál fogva kiesnek a helyükről. Igen tartósak, és még felületi sérülésektől sem kell féltenünk őket, valamint nem is vetemednek el, mint a régi, fából készült típusok.

Ez a beltéri ajtó Budapest körzetében is sok formában elérhető, melyek között nagy különbségek lehetnek. Nagyon sok helyen találkozhatunk a dekor elnevezésűvel, mely egy olcsó és egyszerű megoldás, és sokféle sablon áll rendelkezésre ahhoz, hogy kellemes külsőt kölcsönözzön az otthonunknak.

A CPL kivitel sokkal többféleképpen alakítható külső és méret szempontjából. Ugyanez igaz a vákuumfóliás termékekre, viszont ezek más technológiával készülnek és ezért valamivel drágábbak is. Styrofoam betétjüknek köszönhetően könnyebbek és valamivel hatékonyabban tartják bent a hőt.

Gyakran értékesítünk festett változatokat is, amik természetesen sima felületű, színes darabokat takarnak. Mindegyik képes nagymértékben hozzájárulni otthonunk kellemes hangulatához, ezért érdemes nagy figyelmet fordítani külsejük megválasztására.

Az MDF beltéri ajtó Budapest területén biztosan megtalálható bármilyen formájára legyen szükségünk. Mint látható: beépítése nem vesz sok időt igénybe, és egyedivé képes varázsolni a leggyakoribb panellakást is.

További cikkeket találhat ezen az oldalon velük kapcsolatban, de ha inkább személyes segítségre vágyik, akkor is szívesen állunk rendelkezésére. Ha a fővárosban keres ilyet, nálunk, a Tisza Ajtó és Ablak bemutatótermeiben biztosan talál megfelelőt.

vissza