• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Mit tehet az ember, ha a vágya egy teljesen egyedi ajtó?

2018.03.25.

Mit tehet az ember, ha a vágya egy teljesen egyedi ajtó?

Ön mire gondol, ha valaki beltéri ajtókról beszél önnek? Kicsit sem meglepő, de sok ember sokféle módon képzeli el. Vannak, akik egyszerű berendezési tárgyként, használati darabként írnák körül, azonban olyat is találhatunk, aki egyenesen lénye kiterjesztésének, egy önkifejezésre is alkalmas, már-már műalkotásként tekint ezekre a termékre. Esetleg ön is ebbe a csoportba sorolja magát, vagy nem akar olyan tucat terméket, amely bárki más házában is lehetne?

Amire szüksége van, az egy személyre szabható, egyedi ajtó. Ha egy kissé furcsának hat a fenti leírás, ne aggódjon: vannak középutak és kompromisszumok az emberek gondolkodásmódjában, így igyekeztünk a leggyakoribb ismertetőjegyeket összeszedni. Ha akár csak részben is magára ismer, talán hasznosnak fogja ítélni ezt a cikket.

De mitől is lesz egyedi az egyedi ajtó? Amikor ilyen nyílászárókról beszélünk, elsősorban a legújabb, modern technológiával készült, MDF alapanyagú termékekről van szó. Hogy miért? Mert ennél kihasználhatjuk az új technológiák minden előnyét és adományát ahhoz, hogy ténylegesen egyedi darabok születhessenek.

A termék milyenségét is az fogja meghatározni, hogy mi magunk mit várunk tőle: legyen szép, de kímélje a pénztárcát is? A dekorfóliás felületű nyílászárók pont erre valók, habár itt sajnos a mélyebb önkifejezésről is lemondunk. Hatféle szín közül válogathatunk, akár üvegbetétet is kérhetünk, de itt nagyjából kimerülnek a lehetőségeink.

Esetleg valami erősebbre, tartósabbra vágyunk, de még elérhető áron? A CPL fóliával burkolt terméket nekünk találták ki, ezeket ugyanis nem véletlen szokás arany középútként emlegetni. Több lehetőség, nagyobb szabadság jellemzi: több mint ötven féle szín érhető el, van lehetőség marásminták megjelenítésére is, a felület pedig rendkívül strapabíró.

Azonban ha nem akarunk számosított esélyeket, hanem inkább a szinte végtelen lehetőségek érdekelnek minket, akkor a festett felületű termék lesz a kedvence, minden korábbi előny mellett, ezúttal az egész RAL színskála által elérhető árnyalatok kérhetőek, szinte mi magunk keverhetjük ki a színt.

Ha önnek egy egyedi ajtó az álma, ami tényleg olyan, ahogyan elképzelte, felesleges haboznia. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és tapasztalja ki a lehetőségek határait!

vissza