• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Utólag szerelhető beltéri ajtók előnyei

2017.06.18.

Utólag szerelhető beltéri ajtók előnyei

Először is tisztázzuk, hogy mit is értünk az utólag szerelhető beltéri ajtók alatt. Cégünk a beltéri ajtókat utólag szerelhető MDF tokkal kínálja. A tokot akár az összes munkálat befejeztével is be lehet szerelni (gondolok itt az utolsó fázisra, a festésre), ami hatalmas előnyökkel jár. Nézzük ezeket az előnyöket:

Három oldala van a toknak: szemöldökfa és a két ajtófélfa, melyekben végig fut egy gumitömítés, ami biztosítja a csendesebb záródást és a szigetelést. A tokok küszöb nélküliek, de rendelhető hozzá igény szerint keményfa- illetve automata küszöb, ez esetben viszont előre kell gondolkoznunk.

Azt viszont nem kell előre kitalálnunk, hogy milyenek is lesznek a nyílóink, hiszen utólag szerelhető beltéri ajtókról van szó. Ha utólag, festés után kerülnek a helyükre, akkor biztos, hogy a szép, új nyílászárónk nem lesz összekenve festékkel.

Ha előre nem tudjuk elképzeni az otthonunk színvilágát, akkor így utólag már látjuk és biztosan megfelelő színű, dekorációjú, üvegezésűt választunk. Festett legyen vagy fóliázott? Egyszerű üveget szeretnénk bele vagy valami extrémebbet? Legyen esetleg intarziás vagy krómcsíkkal ellátott? Így már könnyebb választani és dönteni!

Előre nehéz tervezni a költségekkel, de ilyenkor, mikor már szinte minden készen van a szépséges lakásunkban, pontosan tudjuk mekkora anyagi keretünk maradt a térelválasztókra.

Könnyen és gyorsan beszerelhető mindenféle rombolás nélkül és ha esetleg pár 1-2 centiméterrel nagyobbra sikerült a falnyílás, mint kellett volna, akkor sincs probléma, hiszen a tok két centiméter állíthatósággal rendelkezik.

Utólag is eldönthetjük, hogy egy- vagy kétszárnyú szerkezetet szeretnénk – természetesen abban az esetben, ha a falnyílás mérete azt kívánja -, akár asszimetrikus méretben is. Például egy egyszárnyú, 100 centiméter helyett egy kétszárnyút választunk, 30 és 70 centiméteres elosztásban.

Utólag látjuk, hogy milyen méretű maradt a falnyílásunk az összes burkolat felhelyezése után, így biztos, nem veszünk rossz méretű terméket, mert egyedi méretben is elkészítjük az Ön számára.

Kollégáink minden kérdésben pontos felvilágosítást adnak Önöknek a bemutatótermeinkben és a kiállított termékeknél meg is tekinthetik élőben az utólag szerelés előnyeit!

vissza