Vajon mennyire bírja a megpróbáltatást a CPL ajtó?

2017.11.26.

Vajon mennyire bírja a megpróbáltatást a CPL ajtó?

Mikor újonnan vásárol az ember egy új nyílászárót, jobb esetben próbál minél több mindenre odafigyelni. Olyan szempontok szerint igyekszik válogatni, hogy ahonnan vásárolni tervez, az például mennyire megbízható, milyen kínálata van, mennyire minőségi az, amit a vásárlóknak szán. Mindezek tetejében, milyen jó lenne, ha vásárlás előtt, akár tesztelhetné is őket, ugye?

Nos, abban az esetben ha CPL ajtó vásárlásra adja a fejét, nem kell aggódnia amiatt, hogy gyenge, rossz minőségű terméket fog kapni. A CPL ajtók esetében, egy igazán strapabíró nyílászárót kap a vásárló. Nem számít otthonában milyenek a körülmények, bírni fogja a terhelést. Nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg a házi kedvencek kárt tesznek benne. De amiatt sem kell félnie, hogy a gyerekek zsírkrétával összefirkálják, mivel igen könnyedén lehet tisztítani.

Azonban néhány érdekes információ azon kívül, hogy mennyire család és állatbarát ez az ajtótípus. Minden egyes darab külsejét, egy melamin akril réteg fedi. Ez az egyik oka annak, hogy a beltéri ajtó ennyire erős és masszív lesz. A melamin akrilról még annyit, hogy védi a nyílászárót a levegőben lévő párától.

Belsejét tekintve, abban papírrács található, azonban ha úgy érzi, hogy ez ön számára nem elég, vagy valamiért nem bízik eléggé benne, kérheti lyukfaragott faforgáccsal is. Ami nagyon fontos információ önnek, hogy ezek a típusú nyílászárók, egyedi méretben is készülnek. Így nem kell amiatt aggódnia, ha otthonában nem a megszokott szabványméretű a falnyílás.

Azonban, azzal, hogy egyedi méretben kaphatóak, nem tudunk raktárunkból azonnal szállítani. Ezért érdemesebb minél előbb felkeresnie bennünket és egyeztetni, ugyanis akár két héten belül is megkaphatja az új CPL ajtót, szezontól függően.

Saját elképzeléseinek megfelelően, kérheti szinte bármilyen színben, hiszen közel több mint 50 árnyalat áll rendelkezésére. Ezen felül, lehetősége van egyedi mintázatot is kérni a megrendelése során. A mintázatok széles választékáról kérem, érdeklődjön bizalommal.

vissza