• Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Vákuumfóliás, CPL, festett és dekor ajtók

    Kiváló minőségben, olcsótól a prémiumig.

  • Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Üveges, krómcsíkos, mintás ajtó?

    Minden elképzelését valóra váltjuk!

Műanyag ablak választék

A Tisza Ajtó Kft kezdetben beltéri ajtó gyártással és forgalmazással vált ismerté hazánkban. Nagyon sok ügyfelünk jelezte, hogy szeretne ablakot is vásárolni nálunk, csak mivel beltéri ajtó volt a fő csapás nem tudtuk kiszolgálni őket. Ezért aztán 3 évvel a megalakulásunk után elkezdtük a műanyag ablakok forgalmazását és azok beszerelését. Pár év leforgása alatt a műanyag ablak forgalmunk elérte a beltéri ajtó eladásokat. 

műanyag ablak beépítése

műanyag ablak beépítése 2

műanyag ablak beépítése 3

műanyag ablak beépítése 4

 

Itt megtekintheti műanyag ablak választékunkat.


műanyag ablakok

műanyag ablak csere előtti takarítás

ablakcsere

ablak felrakása

Műanyag nyílászárók kiváló alternatívák lettek a fa ablakokkal szemben. Ugyan is óriási előnyük, hogy az időjárás viszontagságai nem viselik meg a felületüket. Nem kell felület kezelni őket, hosszú, hosszú időkön keresztül látják el hibátlanul feladatukat.  A műanyag ablakok nagy fejlődésen mentek keresztül az évek során. a leg jelentősebb fejlődés az üvegek területén történt. Még a kétezres évek elején kiválónak számító K (ma már U érték) = 2,8W/m2K kiválónak számított. Ma már a 3 rétegű üveg és nemes gáz töltésnek az U=0,5-0,6 W/m2K értékű hő átbocsátási tényezővel rendelkező üveg is kapható. Az üveg hőszigetelési képessége körülbelül 10 év leforgása alatt 5 szörösére nőt. Ez óriási fejlődést jelent a műanyag nyílászárók piacán. Az üveg mellett a profilok is óriási fejlődésen mentek keresztül. Eleinte a profilok anyaga még nem volt UV stabil. így a napfény idővel kisárgította ezeket a profilokat. Ez természetesen már régen nem így van. Másik fejlődés a profil vastagságának és kamraszámának növekedése volt, így a profilok is egyre jobban zártak és szigeteltek. A vasalatok terén annyira nagy változások nem történtek, de természetesen azok is egyre erősebbek és megbízhatóbbak lettek. 

Cégünk Debrecenben és Budapesten egyaránt, a felméréstől kezdve, a kivitelezésen keresztül az esetleges fal javításokkal bezárólag, minden ablak beépítéssel és ablakcserével kapcsolatos feladatot elvégez. Keresse bátran kollegáinkat és kérjen helyszíni felmérést.