Beltéri ajtó Budapest

Tisza beltéri ajtók Budapesten és Budapest vonzáskörzetében, valamint országszerte

A Tisza Ajtó Kft beltéri ajtói Budapesten

A Tisza Ajtó Kft 2002 megalakulását követően 2004-ben Budapesten is megnyitotta beltéri ajtó szakkereskedését. A cég fő profilja: minőségi bejárati és beltéri ajtók gyártása, illetve forgalmazása. Felkészült és fáradhatatlan csapatunk legfőbb célkitűzése, hogy szakmai tudásunkkal igyekezzünk megvalósítani az Önök elképzeléseit. Látogasson el budapesti üzletünkbe és válogasson kedvére a kiállított beltéri ajtóink között.

Cégünk jeligéje: MINŐSÉG-ÁR-RUGALMASSÁG.

A Tisza Ajtó Kft budapesti kollegáinak legfontosabb feladata az, hogy kiváló minőségű beltéri ajtókat, kedvező áron juttassunk el az Ön budapesti vagy az ország bármely pontján lévő otthonába.

Budapesten kapható beltéri ajtó választékunk a következő:

MDF beltéri ajtók, azon belül pedig a különböző felületkezelési eljárásnak köszönhetően vannak úgynevezett Vákuum fóliás és Festett beltéri nyílászárók,  Cpl típusú beltéri ajtók, Dekor beltéri ajtók, Üveges kivitelezésű beltéri ajtók, Krómcsíkos és Furnéros beltéri nyílászárók, valamint a helymegtakarítás szempontjából a legpraktikusabb Toló beltéri ajtók. Ezenfelül Cégünk Budapesten forgalmazz még különböző típusú és anyagú bejárati nyílászárókat is.

Milyen módon léphet velünk kapcsolatba Budapesten?

Budapesti üzletünk a XII. kerületben, a Tatai utca 50. szám alatt található, a Nótárius utca sarkán. Munkatársaink hétköznaponként 9-18 óráig, előzetes bejelentkezés alapján állnak rendelkezésükre. Természetesen interneten és telefonon keresztül is elérhetőek vagyunk. A kapcsolat menüpontban megtalálja budapesti elérhetőségeinket.

Akár árajánlatot is kérhet interneten keresztül, adja meg nevét, címét, elképzeléseit és mi az Önnek legkedvezőbb megoldásokat fogjuk elküldeni. Éljen bátran a helyszíni felmérés lehetőségével is. Mivel fővárosunkban elég nagy távolságokról beszélhetünk, így itt ennek a szolgáltatásunknak a költsége 3000 Ft, de a későbbiekben a végösszegből jóváírjuk a felmérés árát.

Munkatársaink nem csak a megfelelő ajtó kiválasztásában segítenek, de annak kiszállításában és helyszíni beszerelésében is legyen szó budapesti vagy vidéki címről egyaránt. A helyszíni felmérés után általunk ajánlott ár fix, egyéb rejtett költségek felmerülésétől nem kell tartaniuk. Ha esetleg még is plusz kiadás merül fel, azt mindig időben jelzik csapatunk tagjai. A szerelési munkálatokat mindig az Önökkel együtt közösen kiválasztott időpontban végezzük el. Teljes körű garanciát vállalunk mind a termékek minőségére, mind pedig szakembereink munkájára.