Beltéri ajtó tudástár

Üveges beltéri ajtó, a tágas terekért

2019.02.24. Üveges beltéri ajtó, a tágas terekért

Aki járt már kis alapterületű panelházi lakásban, annak bizonyára ismerős a következő jelenség: a beltéri nyílászárókba hatalmas méretű üveglapokat helyeztek a készítők, legalábbis azokba, amelyek nem a mellékhelyiségbe vagy a fürdőszobákba vezetnek.

tovább

A megfizethető MDF beltéri ajtók

2019.02.17. A megfizethető MDF beltéri ajtók

Új ház építésénél vagy a meglévő felújításánál előtérbe kerül az a kérdés, milyen belső kialakítást szeretnénk. Egy modernebb berendezés mellett jól nézhet ki egy tolóajtó, míg egy hagyományosnál jobb szeretik az emberek, ha nyitni és zárni tudják őket. Az MDF beltéri ajtók minden esetben kielégítik az igényeket.

tovább

Hogyan zajlik egy beltéri ajtó csere?

2019.02.10. Hogyan zajlik egy beltéri ajtó csere?

A lakásfelújítás sokak számára egyet jelent a felfordulással, a régi rend részleges felszámolásával, elpusztításával, hogy egy újat vezethessünk be. Ilyenkor átfestjük a mára talán színüket vesztett falakat, felcsiszoljuk, vagy lecseréljük a parkettát, esetleg felverjük a járólapokat és a csempét, hogy modernebbet ültessünk az elavultak helyére.

tovább

Fóliás ajtó vásár, a lehető legjobb helyen!

2019.02.03. Fóliás ajtó vásár, a lehető legjobb helyen!

Lehetne merengeni, hogy vajon melyik nyílászárós cégnél tudunk elfogadható árú és minőségű ajtót, a kellő rugalmasság mellett beszerezni. Én osztom az általános véleményt, hogy a Tisza Ajtó Kft-nél a legjobb a szolgáltatás.

tovább

Fehér beltéri ajtó - az egyik legkeresettebb típus

2019.01.27. Fehér beltéri ajtó - az egyik legkeresettebb típus

Óriási választék áll rendelkezésünkre, ha nyílászáró vásárlására adjuk fejünket. Lehet akár laminált, igazi fa, vagy olcsóbb fóliával ragasztott, de mindenekelőtt az egyik legnépszerűbb a fehér beltéri ajtó. Ez a festett típus nem hiába vált közkedvelté. Tekintsük hát meg közelebbről!

tovább

Minőségi beltéri ajtó Budapest városában

2019.01.20. Minőségi beltéri ajtó Budapest városában

Igazán jó beltéri ajtó Budapest területén is kedvezményes áron szerezhető be. Jó hír, hogy a régen külföldön hódító utólag szerelhető tokos darabokat már egy ideje Magyarországon is szép számmal árusítják. Ezeknek sok előnyük van a hagyományosan falba építettekhez képest, és bármilyen pesti lakásba betehetők. Lássuk, hogy miért is érdemes ilyenekben gondolkodni!

tovább

Az utólag szerelhető ajtók forradalma

2019.01.13. Az utólag szerelhető ajtók forradalma

Az egyik legfontosabb kérdés, ami felmerül az emberben akkor, ha új nyílászárót kell vennie, esetleg a régit kicserélni, általában az, hogy mennyire lesz könnyű bánni az új termékkel, és mennyiben fogja megváltoztatni a háza, élettere hangulatát. Esetleg ön is ilyen helyzetbe került? Érdeklik az utólag szerelhető ajtók? Akkor ez a cikk önnek szól!

tovább

Miért érdemes az MDF beltéri ajtót választani?

2019.01.06. Miért érdemes az MDF beltéri ajtót választani?

Mai fogyasztói társadalmunk egyik alappillére, hogy a vásárlók azt kapják a nehezen megszerzett pénzükért, ami az igényeiknek, speciális ízlésüknek legjobban megfelel. Ez természetes és elvárt jelenség, életünk minden területére beteszi a lábát, és nincs másképp a nyílászárók, épületasztalos-termékek piacán sem.

tovább

Újévi köszöntő 2019

2018.12.30. Újévi köszöntő 2019

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

Karácsonyi üdvözlet

2018.12.23. Karácsonyi üdvözlet

Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek!

tovább