Elérhetőség

Halász Attila - Tisza Ajtó vezető értékesítő

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Beltéri toló ajtók

KÉRJE INGYENES BELTÉRI AJTÓ ÉS BELTÉRI TOLÓ AJTÓ FELMÉRÉSÜNKET, ÁRAJÁNLATUNKAT BUDAPEST ÉS DEBRECEN TERÜLETÉN!!

Fal síkja előtt és falban mozgó beltéri toló ajtó

Igen kedvelt ajtótípusok közé sorolhatjuk a beltéri tolóajtókat, hisz az igényes és esztétikus megjelenés mellett a helymegtakarítás és praktikusság is meghatározó szempont.  A normál beltéri ajtók nyitott állapotban viszonylag sok helyet foglalnak el a lakótérből, így szűkíthetik hasznos tereinket.

Meglehet, hogy a fürdőszobába befelé nyíló ajtót szeretnénk, de a kád vagy a mosdó miatt egyszerűen nincs ehhez elegendő hely. Megoldás lehet erre is a tolóajtó, mert a térből nem vész el területet.

A Tisza Ajtó Kft tolóajtói falban vagy fal előtt futó, ill. egy vagy kétszárnyú kivitelben készülnek.

Az alumínium sínek és a teflonos görgők biztosítják az ajtó nesztelen mozgását. Tolóajtóink laminált, ill. festett kivitelben is rendelhetőek az elképzeléseknek megfelelően egyedi méretekben és kialakítással.


Falsíkon futó tolóajtók  

Tok nélküli kialakítással 69.900.-ft+Áfa-tól  Tokkal kialakítva 99.900.-Ft+Áfa-tól

Nagy előny a falsíkon futó tolóajtóknak, hogy bárhová felszerelhetőek ezért kőműves munkára nincs szükség. A sín a felső él burkolatban helyezkedik el, így nincs szükség a földre helyezett vezető sínre. Alap esetben a tolóajtók tok nélkül készülnek , mivel nincs rá szükség a működéshez. Külön kérésre tok is készíthető hozzájuk. Ezeken felül amennyiben zárhatóvá is szeretnék tenni a helyiséget, ezt egy kampós zár segítségével tudjuk megoldani.

Fehér beltéri fal síkja előtt futó tolóajtó

Fal síkja előtt tolható tolóajtó
Kérjen árajánlatot!

Wenge fal síkja előtt futó beltéri tolóajtó

Fal síjka előtt tolható tolóajtó
Kérjen árajánlatot!

Bükk fal síkja előtt futó beltéri tolóajtó tokkal

Fal síkja előtt tolható tolóajtó tokkal
Kérjen árajánlatot!

Árajánlatot kérhet itt 

 

Falba rejtett tolóajtók  

Egy praktikus és elegáns megoldás lehet a falban futó tolóajtó elhelyezése lakásunkban. Ez esetben a sín nem látható egy ennek kialakított résben fut rejtve.

Ezen ajtóink beépítésénél egy Eclisse keretszerkezetet használunk melyeket gipszkartonnal borított vagy vakolt kivitelezéssel készítünk. Rendelhető a falnyílás körbeburolásával tokkal is.

Fehér festett fal síkjába futó beltéri tolóajtó tokkal

Falba rejtett tolóajtó tokkal
Kérjen árajánlatot!

Fehér festett fal síkjába futó beltéri kétszárnyú tolóajtó

Falba rejtett kétszárnyú tolóajtó tokkal
Kérjen árajánlatot!

Árajánlatot kérhet ittMiért válasszunk tolóajtót?

Nincs elegendő hely a lakásban, kinyitott állapotban az ajtó rátakar egy bútorra?

 A megoldásra talál egy az Ön igényeihez kialakított fal előtt vagy falban futó tolóajtó választásával. Amennyiben a falban futó tolóajtóra esik, a választásunk az építkezés során oda kell figyelnünk a megfelelő helykialakításra, ami készülhet gipszkartonból, tégla falazatból, ill. a kereskedelmi forgalomban beszerezhető speciálisan erre a célra kifejlesztett tolóajtó fogadó szerkezet.

Tolóajtóink szerkezeti felépítése:

Az ajtó egy megfelelően kialakított felső sínen fut alul egyetlen kis ún. vezető nyelvecske van elhelyezve, ami az esztétikai hatást nem rontván láthatatlan. Otthonunk lakóterének maximális kihasználhatósága, esztétikai megvalósítása érdekében válasszunk tolóajtót.

Falban futó tolóajtóinkhoz egy világszerte ismert és elismert ún. ECLISSE vasalatot használunk, ami közel negyed évszázada fejlesz, gyárt, bizonyítja és biztosítja tolóajtóink hosszú távú zökkenőmentes működését. Az ECLISSE garantált minőség és technológia, kopásállósága verhetetlen a piacon. Misem bizonyítja ezt jobban, mint a több mint 20 féle szabadalom, ami a cég dinamikus fejlődését igazolja. Ezek közül csupán egy az ajtó alatti tépőprofil, ami arra szolgál, hogy a beszerelés során keletkezett esetleges magasságbeli eltéréseket korrigáljuk vele. Az esztétikusan kialakított illesztő profil, ami megfelelő helyzetben tartja a tolóajtó tokszerkezetét kiküszöbölve a szerkezet deformációját.

Akiknek a kényelemnek ezen formája még mindig nem elég azok figyelmébe ajánljuk az ECLISSE által elsőként piacra dobott motorizált tolóajtó szerkezetet, a szinkronmozgatót az ajtólapok szinkronmozgását a korrózió és hőhatás elleni védelmet valamint az összeszerelhető gipszkarton készletet is.

Miben más még az ECLISSE a többi márkától?

Versenytársaiktól kb. 30%-al több vasalatot használnak fel a gyártás során biztosítva a tolóajtók megfelelő működését, hosszú élettartamát.

Ha íves tolóajtó szerkezetet szeretne vásárolni?

Az ECLISSE a piacon az első számú cég, aki egy vagy két középen szétnyíló ajtószárnyat képes elrejteni a vásárlók elképzeléséhez, igényeihez igazodva kivitelez, gyárt és szállít.

A munkafolyamatok melyik fázisában kell beépíteni tolóajtóinkat?

Az ECLISSE tolóajtók beépítése egyszerű, így a beépítés nem akadályozza meg a többi munkafolyamatot. Ha már meglévő téglafalról beszélünk fontos szempont, hogy miután eltávolítottuk az előző nyíló ajtót egy erre alkalmas célszerszámmal el kell távolítani a felesleges falrészeket ahová a vakolható tolóajtó szerkezeti tokprofil fog bekerülni. Ezután egy áthidalóval beépítjük, a profilt majd az teljes falrészt bevakoljuk és lefestjük. Következő lépés a rejtett tolóajtó felhelyezése az ajtókeretekkel együtt.

Amennyiben nem szeretne falat bontani, ill. nem lehetséges a falnyílás növelése a meglévő falunkra rá lehet helyezni egy gipszkarton tolóajtó szerkezetet és a megfelelő burkolólapokkal kell ellátni.Árajánlatot kérhet ittA toló beltéri ajtó kínálatunk megtekinthető és kipróbálható bemutató termeinkben:

4028 Debrecen Laktanya u. 8. Tel.: 06-52-537-158

1141 Budapest Gvadányi u. 87. Tel.: 06-1-273-1528