Nem okoz gondot az egyedi méretű beltéri ajtó

2018.01.21.

Nem okoz gondot az egyedi méretű beltéri ajtó

Egy építkezés során a főfalak felhúzása után kialakítják a helyiségeket. Amennyiben ügyes mesterekkel dolgoztat, és azok megfelelően használják a mérőszalagot, a tervrajzon szereplő szélességű falnyílást fog kapni. Ebben az esetben a szabványméretű nyílászárókat egyszerűen és gyorsan beépíthetik. Amikor mindez nem következik be, akkor kerül sor az egyedi méretű beltéri ajtó beépítésére.

Szerencsére a nyílászárók gyártásával foglalkozó vállalkozásunk már jó ideje fel vannak készülve az ilyen esetekre, és olyan megoldást kínálunk, amellyel elkerülhető a bontás, ezáltal a házban sem lesz rendetlenség, s ami talán még fontosabb, tartani lehet a határidőt.

Cégünk a szabványméretek gyártása mellett vállalja egyedi méretű beltéri ajtó előállítását is, ezáltal segítve a félig-meddig pórul járt leendő háztulajdonosokat is. A legmegfelelőbb céget találták meg, még felárat sem kérünk érte egy bizonyos mérethatárig. Számítani kell azonban arra, hogy a gyártási idő ilyen esetben legalább egy-két héttel kitolódik.

Természetesen olyan eset is előfordul, amikor az egyedi méretű beltéri ajtó iránti igényt nem a véletlen vagy az elrontott kivitelezés támasztja. Sokan vannak, akik szándékosan szélesebb falnyílással terveznek. Ennek magyarázata lehet például, hogy könnyebben tudják pakolni a bútorokat.

Kevésbé szerencsés esetben a lakók között található egy mozgássérült, akinek a közlekedéshez mankókra, vagy kerekesszékre van szüksége. Az akadálymentesítés folyamán valószínűleg sor kerül a falnyílások kiszélesítésére is. Ilyenkor esztétikai szempontból is megfontolandó az ilyen termék alkalmazása, mert így a lakás nem fog egy átjáróházra hasonlítani, minden szoba és helyiség teljes értékű marad.

Összegzésként elmondható, hogy a vásárlói igények döntő többsége kielégíthető a szabványostól eltérő méretben, tehát a vásárló által eredetileg kinézett beltéri ajtó beépítésére kerül sor. Igaz, ennek esetlegesen meg kell fizetni az árát, valamint egy kicsivel nagyobb türelemre van szükség a vásárló részéről. Egy biztos: cégünk mindent megtesz azért, hogy a vevőink által támasztott különleges igényeknek is megfeleljen.

vissza