Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

Beltéri ajtó Budapest városában

2017.05.14.

Beltéri ajtó Budapest városában

A fővárosról számtalanszor állították már, hogy minden tekintetben az ország központja. Nem csoda, hiszen kétmillió főt számláló lakosságával az ország kb. 20%-át magáénak tudhatja. A külföldi cégek is Budapestet jelölik meg először befektetési célterületnek, hiszen a többi városról, településről nem is nagyon hallanak. A vidéken lakó és dolgozó fiatalok is előszeretettel választják Budapestet új lakó- és munkahelyüknek, a jobb élet reményében.

Ennek a kétmillió embernek az igényeit kell ellátni napi szinten az itt lévő vállalkozásoknak, a kis- és középvállalkozóktól a nagy multikig. Mindenkinek az a célja, hogy megéljen a vállalkozásából, és elégedetten távozzanak tőle a vevők. A nyílászárók frontján is éles a verseny, mivel a leendő vásárló rengeteg céget talál, ha beüti a keresőbe a „beltéri ajtó Budapest” szavakat.

Mi alapján választják ki a vevők, hogy melyik cég bemutatótermét fogják felkeresni személyesen? Először is, fontos a jó weblap, hiszen a termékkínálatot ott láthatják először. Aztán szükséges egy hozzáértő csapat, amely készséggel áll a vevők rendelkezésére, és segít a kezdeti elképzelés konkretizálásában. Emellett a kiegészítő lehetőségek, színválaszték, díszítés, mind-mind fontos ismérve egy ajtók forgalmazásával foglalkozó cégnek.

A gyártási idő is számít, hiszen a vevő nem vár örökké, már a megrendelés pillanatában szeretné tudni, milyen gyártási határidővel készül el a beltéri ajtó Budapest környékén. Végül, de nem utolsósorban jöjjön az örök tényező, a versenyképes ár. A vételár sem mindegy, mivel a vevők egy részének ez lesz a legfontosabb tényező a felsoroltak közül.

Tehát milyen egy minden igényt kielégítő termék? Jó minőségű, igény szerint testre szabható, gyorsan elkészül és megfizethető árú.

Természetesen a gyártó cégnek sem mindegy, milyen árut ad ki a kezéből. Nincs jobb reklám egy válalkozásnak, mint amikor tőle származik több házban a beltéri ajtó Budapest egy-egy előkelőbb kerületében. Ez csak abban az esetben valósulhat meg, ha a korábbi vásárlók meg voltak elégedve a termékekkel, és jó szívvel ajánlották szomszédjaiknak, ismerőseiknek is azokat. Így érik be a jól elvégzett munka gyümölcse.

vissza