Elérhetőség

Halász Attila - Tisza Ajtó vezető értékesítő

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

A festett és a laminált MDF beltéri ajtó előnyei

2016.03.25.

A festett és a laminált MDF beltéri ajtó előnyei

Akár új lakás építésekor, akár a régi felújítása során szükség van megbízható, jó minőségű nyílászárókra. Az MDF beltéri ajtó minkét esetben megfelel a célnak.

Előnyei között megemlíthetjük a tartósságukat, valamint azt a tényt, hogy hosszú idő elteltével is megőrzik eredeti formájukat, vagyis nem vetemednek. Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy ezeket a nyílászárókat soha nem kell újra felület kezelni. Így hosszú évekig megbízható használhatóságot garantálnak, és a lakás díszei lehetnek.

Az MDF beltéri ajtók felületének karbantartása is rendkívül egyszerű. A tükörsima felület könnyen tisztítható, és tulajdonképpen másfajta karbantartási munkálatot, felületjavítást nem is igényel. A festett MDF beltéri ajtók két alapozó festés után két fedőréteget  kapnak, amelyek olyan tartósak, hogy többé nincs szükség újabb festésre.

A legelterjedtebb a fehér színű nyílászáró, de kérésre bármilyen színű terméket elkészítünk a vásárlók igényeinek megfelelően.

Ha fa hatású felületet szeretnénk lehetőség van laminált MDF beltéri ajtó választására is. Ilyen esetekben a nyílászárók felületkezelése más módszerrel történik. Festés helyett egy erős, vastag hőre lágyuló fólia kerül az ajtóra, amely tökéletes védelmet biztosít a terméknek. Ennek az eljárásnak az az egyik nagy előnye, hogy igen változatos mintázatú ajtók készíthetők így, mely hatására szintén nagy igénybevételeknek is könnyen ellenállnak. Ezek az anyagok szinte megszólalásig hasonlítanak a természetes fa felületéhez.

Az MDF beltéri ajtók beépíthetők panellakásokba és téglaépületekbe egyaránt. Lakásokban, irodákban és egyéb épületekben is kiváló megoldást jelentenek ezek a termékek.

Lehetősége van ingyenes ajánlatkérésre, sőt a szükséges felméréseket is térítésmentesen végezzük!

Ha Önnek is szüksége van egy ilyen praktikus LAMINÁLT vagy FESTETT nyílászáróra, forduljon hozzánk bizalommal!

vissza