A laminált beltéri ajtó világa

2017.07.23.

A laminált beltéri ajtó világa

Sokak számára kicsit zavaros lehet, hogy pontosan mi is rejt magában a laminált beltéri ajtó kifejezés. Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy adott terméktípus, holott, ez közel sem igaz. Tekinthetjük akár úgyis, mint egy szép nagy családot, melyen belül különböző típusú beltéri ajtók közül válogathatunk. Éppen ezért, az elkövetkező percekben, megismerkedünk néhány ilyen típusú nyílászáróval!

A laminált beltéri ajtók esetében egy dolog mindenképpen közös, mégpedig a felület. Ugyanis, a nyílászárótól függetlenül mindegyik felszínén található egyfajta laminátum réteg. Erre a tekinthetünk úgyis, mint egy védőrétegre, ugyanis rengeteg sérüléstől tudja megvédeni nyílászáróinkat, bútorainkat. Olyan behatásoktól óvhatjuk így meg, mint például különböző karcolások, vegyszerek.

A cégünk által gyártott MDF alapanyagú termékek esetében is többféle laminált felületű termék közül választhatunk. Egyik ilyen például a dekor típus. Ezeknél a termékeknél különböző mintákat kérhet, krómcsíkot igényelhet bele, vagy ha úgy hozza kedve, üveges ajtóvá is alakítathatja. Árát tekintve az egyik legolcsóbb, amit a piacon jelenleg be lehet szerezni.

De ne feledkezzünk meg a CPL típusú termékekről sem. Annyiban különbözik a korábban említett darabtól, hogy itt jóval több lehetősége van az embernek a saját ízléséhez igazítani a megjelenést. Külsejét melamin-akril réteg fedi, ami a párától és a sérülésektől is véd. Rengeteg féle minta érhető el, a színek tekintetében pedig közel 50 árnyalat közül lehet válogatni.

Van még egy típus, ami nem maradhat ki: ez nem más, mint a vákuumfóliás. Annak ellenére, hogy viszonylag drágább, mint társai, nagyon népszerűnek számít a vásárlók körében. Kialakításának köszönhetően bárhol találkozhatunk velük, hiszen egy erős, masszív darab, ami remek hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Közel 60 árnyalat közül válogathat a vásárló.

Amennyiben úgy érzi, hogy ön számára egy laminált beltéri ajtó lenne a tökéletes választás, hogy kifejezze önmagát, érdeklődjön telefonon vagy személyen irodánkban.

vissza