Miben más az üveges beltéri ajtó?

2018.03.11.

Miben más az üveges beltéri ajtó?

Időről időre előfordulnak olyan kérdések, hogy egyes nyílászárók miben különböznek egymástól. Ilyen például az üveges beltéri ajtó esete is, hiszen nem mindegy, hogy milyen üvegről is beszélünk. Ja, hogy nem csak sima üveg van jelenleg a piacon? Van másféle is? Hát persze, hiszen az esztétikum és az emberi igények folyamatosan követelik az örökös újítást!

Először is kezdjük egy kis áttekintéssel, mielőtt konkrétan rátérünk az üveges beltéri ajtó tulajdonságaira. Ez a típusú nyílászáró 4 másikból is kialakítható: dekor-, CPL-, festett és vákuumfóliás ajtó. Mindegyikük a maguk módján a legjobb ár-érték arányt képviselik.

Abban az esetben, ha anyagilag kevésbé teheti meg, hogy egy drágább terméket vásároljon, akkor tökéletes választás lehet az ön számára a dekor nyílászáró. Ha pedig nem jelent problémát az ár, akkor bármelyik terméket nyugodt szívvel ajánlhatom. Szinte mindegyik esetében lehetősége van különböző színt, mintát, krómcsíkot vagy éppen marást kérnie. És van még itt egy kis plusz, mégpedig az üveg.

Milyen üvegbetét lehet az üveges beltéri ajtó belsejében? Nos, alapvetően van a sima és az edzett, valamilyen mintázott üveg. Az utóbbi azt jelenti, hogy különböző igen szépen megmunkált és esztétikus mintákat rejt számunkra a felület. Ezt a nyílászáróra különböző méretben és formában lehet kérni. Nem szabad elfelejteni, hogy habár üvegről van szó, igen erős, azonban, ha mégis eltörne, nem kell félni: nem éles szilánkokra törik el, hanem tompa darabokra esik szét.

Amennyiben csak egy kezdetleges elképzelése van arról, hogy milyet is szeretne, keressen fel minket, mivel különböző mintákat tudunk mutatni önnek, amit nyugodtan megfoghat a kezébe. Így sokkal könnyebben el tudja dönteni, hogy vajon milyen nyílászáró is az, amire vágyik valójában.

Amennyiben úgy dönt, hogy nálunk szeretné megrendelni termékét, akkor ne habozzon és tegye azt meg minél hamarabb. A rendelést követően általában 2-6 héten belül már be tudják szerelni a szakembereink az otthonába.

Mivel azonban ezt az időt nagyban befolyásolja, hogy éppen milyen időszak is van a piacon, érdemes folyamatosan érdeklődni, mert lehet, hogy sokkal hamarabb érkezik otthonába az újdonság, mint gondolná.

vissza