Elérhetőség


Beltéri ajtó - Halász Attila

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
(Nótárius utca sarok, a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Keressen minket a Facebook-on

Megosztás

Akciók, újdonságok

Ilyen Akció még nem volt!!! Az beltéri ajtók hihetetlen áron kaphatóak!!!

Ebben a hónapban a beltéri ajtó kínálatunk minden …

ÓRIÁSI BELTÉRI AJTÓ AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!!

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ HÓNAP VÉGÉIG!!! BOMBA ÁRAK!!!

SPÓROLJA MEG AZ ÁFÁT!!!!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK 27% KEDVEZMÉNNYEL HÓNAP …

A beltéri ajtó csere szépségei

2017.10.15.

A beltéri ajtó csere szépségei

Egy igazán okos ember, nem csak egyféleképpen tud spórolni. Az egyik lehetséges módja ennek, a beltéri ajtó csere. Hogy miért? Mert végül több pénz marad a zsebünkben, mint amennyit ráköltöttünk! Spórolhatunk az évenkénti felületkezelésén, de emellett kiélhetjük kreativitásunkat, házunk pedig korszerűbben fog kinézni, környezetünknek is példát mutathatunk. Kellhet még ennél is több?

Annak érdekében, hogy a későbbiekben ne merüljön fel semmilyen probléma, először mindenképpen fel kell méretnünk, pontosan mekkora terméket szeretnénk. Ezt szakemberek végzik, és ingyenes Debrecen területén. Ilyenkor megvizsgáljuk a falnyílás magasságát, szélességét, mélységét, a vakolat vastagságával együtt.

Nem árt tudni, hogy sok esetben ajtólap magassága nem feltétlenül következik a tok magasságágából, ugyanis, ha például előbb kerül beszerelésre a laminált padló, vagy csempe az építkezés során, akkor már a méretet is át kell gondolni. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy meg kell határozni a nyílási irányt is, tűnjön bármennyire is egyértelműnek.

Ezt követően indulhat a beltéri ajtó csere. Le kell akasztani a szárnyakat és a már meglévő régi tokot is el kell távoltani. Arra azonban nem árt felkészülni ilyenkor, hogy némi törmelék fog keletkezni, minden óvatos mozdulat ellenére.

A törmelék miatt viszont nem kell aggódnia, ha igényli, cégünk elszállítja őket a megfelelő helyre. A takarítást követően a következő lépés a tokok előkészítése. Ugyanúgy, mint a műanyag ablakok esetében, itt is lyukakat kell fúrni a tokokba, amiknek feladata szintúgy, a rögzítés lesz.

Ha megvan mindez, ekkor lehet a termék tokját a nyílásba helyezni. A behelyezést követően, csavarokkal rögzítik. Miután mindez megvan, a keletkező réseket mindig purhabbal szokás tömíteni, ami nem csak remekül helyén tartja a tokozást, de remek szigetelő funkciót is ellát.

Míg köt a purhap, addig a nyílászáróra felkerül a kilincs és a zár is. Utolsó lépésként pedig felakasztják a szárnyat és pontosan rögzítik a helyére. A beltéri ajtó csere után gyönyörködhetünk a vadonatúj nyílászárónkban.

vissza