Dekor ajtó - A gyors, praktikus megoldások kora

2017.05.25.

Dekor ajtó - A gyors, praktikus megoldások kora

Végre eljött az ajtócsere ideje? Nem tudja eldönteni mit is válasszon? Azt hallotta, hogy az olcsó, és az esztétikus jelzők nem férhetnek el egymás mellett, főleg ha modern termékre akar beruházni? Hihetetlennek tűnhet, de ez nem igaz! Lehetséges költséghatékonyan, mégis újszerű, szép ajtót találni! Hogyan? Ne menjen tovább! Beszélgessünk témája a dekor ajtó!

A dekor ajtó nem tekint vissza nagy múltra, hiszen újszerű, modern kor és gyártástechnológia hozománya. Ennek ellenére, jelentős szeletet mondhat magáénak a nagyközönség választásaiból, ennek pedig természetesen megvan az oka. Nem is egy, így vegyük őket sorra!

  • Elérhető ár

Egy ilyen típusú nyílászáró a legolcsóbb lehetőséget nyújtja az MDF anyagú beltéri ajtók között. Sokkal kevesebbe kerül, hasonló teherbírású egy fából készült társai, mégis azokéval teljes mértékben versenyképes lehetőséget nyújt.

  • Minőség

Biztosan gyenge, nem igaz? Ezt gondolhatnánk, hiszen az MDF nyílászárók legolcsóbbikáról van szó. Mindenkit ki kell ábrándítanom: könnyű súlya és ára ellenére, ez a nyílászáró roppant strapabíró lehet, persze extrém terheléseket nem áll ki, de a belsejében húzódó, keménypapírból készült szerkezeti rács miatt jól állja az ütést, nem szakad át, nem horpad be könnyedén. A lap felületére felkerülő dekorfólia pedig gondoskodik a termék esztétikájáról.

  • Esztétikum, lehetőségek

A tévhittel ellentétben, az hogy valami olcsó és egyszerű, nem jelenti azt, hogy nem lehet kellőképpen szemrevaló, nem kínálhat vonzó lehetőségeket. A dekor ajtó ezt teszi, ugyanis hatféle klasszikus, fa-hatású színben állnak rendelkezésre, sőt, igény szerint akár üvegbetétet, vagy krómcsíkozást is kérhetünk bele.

  • Gyorsaság

A többi típussal ellentétben, a dekorfóliás termék elérhető raktárkészletről, szabványméretekben, a lehető leggyorsabb beszerelés érdekében. Ha nyílászárója tönkrement, és szeretne azonnal, jó minőségű és esztétikus termékhez jutni, ezt önnek találták ki. Próbálja ki üzleteinkben, Debrecenben és Budapesten!

vissza