Szabványméretben a dekorfóliás beltéri ajtó ideális megoldás

2017.10.22.

Szabványméretben a dekorfóliás beltéri ajtó ideális megoldás

Ha nyílászáró csere esetén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a falnyílásunk megfelel a szabványméretnek, és nincsenek extrém igényeink, valamint a vételárral is számolnunk kell, az ideális megoldást a dekorfóliás beltéri ajtó jelentheti számunkra. Nem kell attól tartanunk, hogy silány minőségű terméket veszünk, amit pár év használat után ismét cserélnünk kell. A mai gyártástechnológia ezeket az aggodalmakat feleslegessé teszi.

Természetesen, mivel a dekorfóliás beltéri ajtó a piacon található típusok között a termékskálák elején található, kevesebb opciós lehetőség közül választhatunk, mint a drágább, jobban felszerelt modellek esetében. A kedvező vételárért azonban némi kompromisszumra is kényszerülhetünk, hiszen a választható színek száma jóval kevesebb, mint a magasabb kategóriás termékeknél.

Ha belegondolunk, a legtöbb vásárló fehér színben képzeli el a legtöbb nyílászárót, így ez a tényező nem befolyásolja feltétlenül a döntést.A másik, aggodalomra okot adó tényező, hogy sokan megrettennek, elbizonytalanodnak, amikor megtudják, hogy a dekorfóliás beltéri ajtó belső váza papírrácsból készül.

Azonban a kétségeket el lehet oszlatni, mivel a minőségi előírásoknak nem felelne meg egy olyan termék, amely megrongálódna, ha egy erősebb huzat becsapná, vagy valamilyen másféle fizikai behatás érné. Elég erősek ezek a termékek is, kiállják az idő próbáját.

Mivel a legkelendőbb termékek közé tartozik, emellett csak szabványméretben érhető el, így a gyártási folyamat is gyorsabb, illetve nagy eséllyel találhatunk a bemutatóteremben már egyből raktárkészleten is olyan terméket, amely számunkra megfelelő, így felgyorsíthatjuk az építkezési vagy felújítási munkálatokat.

Vannak olyan vásárlók, akik nagyon is szem előtt tartják, hogy az általuk megvásárolt beltéri ajtó egyedi legyen, nehogy még egy hasonló is felbukkanjon az ismerősöknél, vagy a környéken. Nekik sem kell aggódni, hiszen az alapterméket ők is tudják a különböző kiegészítőkkel variálni.

Ilyen például a kilincs, a zár, a zsanérozás, s máris elérték céljukat, egyedivé, különbözővé tették a frissen megvásárolt termékeket. Amennyiben az arany középút is megfelelő, nyugodt szívvel válogasson az ilyen termékek közül. Kívácsi rá élőben is? Jöjjön el bemutatótermeink egyikébe, és megnézheti, kipróbálhatja, sőt meg is rendelheti vadonatúj dekorfóliás beltéri ajtóját! Egyúttal, ha további kérdései vannak, szakértő kollégáink szívesen válaszolnak azokra.

vissza