Beltéri ajtó tudástár

A fehér beltéri ajtók újra hódítanak

2013.10.26. A fehér beltéri ajtók újra hódítanak

Ki ne emlékezne a panellakások kultúrájára oly igen jellemző, standard fehér belső ajtók egyhangúságára? Tapasztalhattuk, hogy ezek a festett fehér belső ajtók milyen gyenge minőséget, és esztétikai értéket képviseltek. Ezek a kellemetlen élmények nagyban befolyásolták a vásárlói szokásokat. Csökkent azok száma, akik fehér festett beltéri ajtót választanak otthonukba.

tovább

Tolóajtók, kétszárnyú beltéri ajtók

2013.10.26. Tolóajtók, kétszárnyú beltéri ajtók

Lakásunk belsőépítészeti értékét nagyban meghatározza, mennyire korszerű, helyhez illő belső ajtót építünk be. A modern lakberendezés során előszeretettel alkalmazunk hagyományostól eltérő nyitásmódú beltéri ajtókat. Már a tervezés során látnunk kell, hogy szobáinkban mennyi hely áll rendelkezésre a belső ajtók számára. A piac mind nyíló-, mind tolóajtók tekintetében gazdag kínálattal áll a vásárló rendelkezésére.

tovább

Furnéros beltéri ajtó

2013.10.26. Furnéros beltéri ajtó

A klasszikus, valódi fából készült, furnéros beltéri ajtók - természetes szépségükkel - régóta jelen vannak otthonainkban. A modern ajtógyártásban azonban az eredeti fához hasonló, fahatású, un. laminált felületeket is előállítanak. Ezek a reprodukciók árban jóval olcsóbbak a furnéros belső ajtóknál, és megjelenésük esztétikai értéke sem marad el sokkal azokétól.

tovább

Beltéri ajtó a lakáskultúrában

2013.10.26. Beltéri ajtó a lakáskultúrában

Életünk során alig, ha van fontosabb kérdés otthonaink megteremtésénél. Építkezünk, felújítunk, alkotunk. Berendezzük lakásunkat, melynek fontos részét képezik a beltéri ajtók is. Bizonyára sokat segíthetnek a belsőépítészek, lakberendező szakemberek a tervezésben, a kivitelezésben. Így van ez a belső ajtók esetében is.

tovább