Beltéri ajtó tudástár

A modern ajtók forradalma

2017.07.30. A modern ajtók forradalma

Belegondolt már, hogy akár csak napi szinten mennyit változik, mennyit fejlődik társadalmunk, nézetrendszerünk, véleményünk, és eszközeink is? A folyamat elkerülhetetlen, az újdonságok folyamatos ostroma pedig van, akit megrémít, van, akit végtelen elégedettséggel tölt el. Mindkét álláspont megérthető, de most koncentráljunk a pozitív oldalra, és vessünk egy pillantást az új, fejlett, modern ajtókra!

tovább

Átlátszik-e az üveges ajtó?

2017.07.27. Átlátszik-e az üveges ajtó?

Ha a kérdésre röviden, csupán néhány szóban szeretnénk választ adni, akkor a következő homályos kijelentéssel kellene élnünk: nem minden esetben. A téma megér egy kis további eszmefuttatást, ezért vegyük végig azokat az eseteket, akikor a beltéri ajtó üvegbetéttel rendelkezik, s vizsgáljuk meg, mely esetekben előnyös, és melyekben hátrányos, ha átlátszó a nyílászáró, illetve mennyire kell ódzkodni beszerelésétől, használatától.

tovább

A laminált beltéri ajtó világa

2017.07.23. A laminált beltéri ajtó világa

Sokak számára kicsit zavaros lehet, hogy pontosan mi is rejt magában a laminált beltéri ajtó kifejezés. Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy adott terméktípus, holott, ez közel sem igaz. Tekinthetjük akár úgyis, mint egy szép nagy családot, melyen belül különböző típusú beltéri ajtók közül válogathatunk. Éppen ezért, az elkövetkező percekben, megismerkedünk néhány ilyen típusú nyílászáróval!

tovább

Milyen egy valódi beltéri ajtók árlista?

2017.07.20. Milyen egy valódi beltéri ajtók árlista?

A jelenlegi piacot tekintve, számtalan oldalt találhatunk, ahol beltéri ajtók áraival foglalkoznak. Azonban ahány cég és ahány oldal, annyiféle összeggel fogunk szembetalálkozni. Habár sokaknak egyértelmű lehet, de nem szabad egyből bedőlnünk minden olyan árnak, amit az interneten találunk. Hogy miért nem szabad? Mert sok esetben csak a nettó árakat közlik és megfeledkeznek az egyéb költségekről.

tovább

Színt visz otthonába a festett MDF beltéri ajtó

2017.07.16. Színt visz otthonába a festett MDF beltéri ajtó

Nyílászáróink világa már önmagában is rendkívül változatos: legyen az régi, új, műanyag, vagy üvegezett, az ajtó meghatározhatja egy-egy helység hangulatát. Egy fénnyel teli, színkavalkádban úszó szobában pedig van, hogy nem mutat olyan jól a fa, mely inkább klasszikus vonalvezetést képviseli. Ehelyett a modern típusokat egyre gyakrabban festve kérik a vásárlók, ami amellett, hogy jól mutat, olykor pénzt is spórolhatnak vele.

tovább

Kedvező árú és modern nyílászáró: a fóliás beltéri ajtó

2017.07.13. Kedvező árú és modern nyílászáró: a fóliás beltéri ajtó

Egy jó minőségű bevonat nyílászáróinkon nagyon sokat jelent. Nem is hinnénk, mennyire meghatározzák manapság a választásunkat. A legtöbb MDF termék erről kapja típusának a nevét. A fóliás beltéri ajtó a legelterjedtebb, és szinte mindenki számára a legtöbb lehetőséget hordozza magában. Lássuk, melyek is ezek.

tovább

Milyen egy igényes ajtó Debrecen környékén?

2017.07.09. Milyen egy igényes ajtó Debrecen környékén?

Természetesen olyan, amilyennek a vevő megálmodta. S hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő változatot, ezért a gyártók többsége igyekszik az alapkivitelek mellett különböző variációs lehetőségeket biztosítani, amivel egy kicsit fel lehet dobni, személyre lehet szabni már az egyszerűbb, olcsóbb modelleket is. Egy kicsit olyan ez, mint az autóvásárlás, a szériafelszereltség mellé lehet kérni számos extrát is.

tovább

A lehetőségek tárháza, olcsón? CPL ajtó!

2017.07.06. A lehetőségek tárháza, olcsón? CPL ajtó!

Indítsunk egy találós kérdéssel! Melyik az a beltéri ajtó, ami rengeteg lehetőséget biztosít a vásárlók számára, de ezzel arányosan a legolcsóbb is? Segítek: a válasz megegyezik a manapság legnépszerűbb nyílászáró típusának nevével. Még ez sem elég? Elárulom, a megoldás: CPL ajtó.

tovább

Fehér beltéri ajtó - a kortalan elegancia

2017.07.02. Fehér beltéri ajtó - a kortalan elegancia

A 21. században már számtalan választási lehetőséget kínálnak azok a cégek, melyek nyílászárók forgalmazásával foglalkoznak. Azonban amíg világ a világ a fehér szín – különösen a beltéri ajtó tekintetében – sohasem fog kimenni a divatból. S vajon miért is van ez így? Talán azért, mert leginkább ilyen nyílászárókkal találkozunk a mindennapi életünk során. Vessünk egy pillantást az ilyen termékeinkre!

tovább

Egyedi beltéri ajtók olcsón? Lehetséges!

2017.06.29. Egyedi beltéri ajtók olcsón? Lehetséges!

Mostanában sok helyen láthatjuk, mennyire előretörtek az MDF anyagból készült nyílászárók. Sok ember vásárol ilyet, és még több gondolkozik rajta, hogy így tesz, de van valami, ami a legtöbb embert eltántorítja, vagy akár ismeretlenül is elijeszti. Mind tudjuk, mi lehet ez, hiszen talán mind kerültünk már szorult helyzetbe miatta. Természetesen az árról beszélek.

tovább