Beltéri ajtó tudástár

A magányos kilincs

2017.10.08. A magányos kilincs

Ha úgy döntünk, hogy eljött a beltéri ajtók cseréjének az ideje, valamit mindig egyértelműnek veszünk. Ez pedig nem más, mint a kilincs. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak nem jutna feltétlen eszébe vásárláskor, hogy erre is külön figyelmet illene szentelni. Annyira megszokottnak tekintjük, odamegyünk az ajtóhoz, lenyomjuk, belépünk, elengedjük, és kész. Pedig, ennek az egyszerű darabnak is igen sokféle típusa áll már rendelkezésünkre.

tovább

Üveges beltéri ajtó a változatosság kedvelőinek

2017.10.05. Üveges beltéri ajtó a változatosság kedvelőinek

Nézzen az a konyhába, az előtérbe vagy akár a nappaliba, egy üveges beltéri ajtó bármely helységet képes feldobni, és még rendkívül praktikus is. Persze anyagok és méretek tekintetében lehetőségeink között nem mindig találunk üveget. Kíváncsi, hogy miért is érdemes effélével díszítenie otthonát? Milyen típusok között válogathat, ha ilyenre vágyik? Megmutatjuk!

tovább

Kérdezz - felelek: A fehér beltéri ajtó

2017.10.01. Kérdezz - felelek: A fehér beltéri ajtó

Igazi, örök darab, amely bármilyen stílusú házban megállja a helyét. Színes falak, modern bútorok? Az általunk kiválasztott berendezési tárgyak közel állnak a szívünkhöz, és ha mindenképp hozzájuk illő nyílászárót szeretnénk, a legegyszerűbb választás, ha fehér beltéri ajtót választunk.

tovább

Színes ajtók

2017.09.28. Színes ajtók

A beltéri ajtó nem csak fából lehet! Még ha a manapság nagy népszerűségnek örvendő MDF darabok közül választunk is, azt is kérhetjük laminálás helyett színesen. A színes ajtók legnagyobb előnye a hagyományos, famintásokhoz képest, hogy különlegesek, színt visznek bármely lakásba, így egyedivé teszik a dizájnt. Persze nem mindegy milyen színeket választunk.

tovább

Modern beltéri ajtók Debrecen városában

2017.09.24. Modern beltéri ajtók Debrecen városában

A modern nyílászárók kereslete megnőtt az utóbbi években. Természetesen megoldhatók ezzel kapcsolatos igényeink egy-egy barkácsáruházban, azonban ha minőségre vágyunk, jobban tesszük, ha egy kifejezetten erre szakosodott céget keresünk. Beltéri ajtók Debrecen városában például a Tisza ablak és ajtónál elérhetők.

tovább

A modern nyílászárók hazai sztárja, a CPL beltéri ajtó!

2017.09.21. A modern nyílászárók hazai sztárja, a CPL beltéri ajtó!

Sok ember van, aki úgy gondolja, házára ráférne egy jelentős felújítás, esetleg arculatváltás. Sokféle lehetőség áll az ilyen emberek előtt, hogy valóra válthassák az álmukat: a falak kifesthetőek, a bútorok cserélhetőek, a berendezési tárgyak is leválthatóak másfélékre, azonban habár nehezen hihető, mégsem ez az emberek kedvenc módja a változtatásra. Sokan inkább a nyílászárócserét lépik meg, és választásuk általában egy CPL beltéri ajtó.

tovább

Hogyan változtatta meg az ipart az MDF ajtó?

2017.09.17. Hogyan változtatta meg az ipart az MDF ajtó?

Ahogy világunk folyamatosan változik, úgy alakul, fejlődik az asztalosipar is. Ami régen egy mestert jelentett pár szerszámmal és pár fadeszkával ellátva, ma már egy gyárat jelent, ahol szakemberek tömege végzi a munkáját különféle modern anyagokból, hogy olyasmit hozhasson létre, ami ugyanúgy megállja a helyét, mint a régi termékek oly sok éven át. Ezen folyamat egy rendkívül hasznos és érdekes fejleménye az MDF ajtó megjelenése.

tovább

Egyszerű, de nagyszerű: a beltéri ajtó

2017.09.14. Egyszerű, de nagyszerű: a beltéri ajtó

Amikor szóba kerül a beltéri ajtó, mindenki csak egy adott típusú nyílászáróra gondol, holott, ez közel sem ilyen egyszerű. Ilyenkor egy nagycsaládra kell gondolni, ami sok pici egészből áll össze. Jelen esetben ezek a dekor-, CPL-, vákumfóliás- és festett termékek. Egyformának tűnnek, holott egyáltalán nem azok. Mind más és más és mindegyikük a saját maga módján, egy igazi kincs.

tovább

Festett ajtó, házunk új dísze

2017.09.10. Festett ajtó, házunk új dísze

Eljött az ideje a beltéri ajtók cseréjének? Ha a válasz igen, akkor bizonyosan körülnézett már, melyik lehetőség lenne a legjobb. Műanyag nyílászárók? Fa? Esetleg valami, ami egyszerre modern, de mégsem annyira személytelen, mint a legtöbb modern termék? Valami, ami képes lehet arra, hogy az ön egyéni igényeit, személyiségét is megjelenítse? Ne keressen tovább, önnek festett ajtó kell.

tovább

Dekorfóliás beltéri ajtó – az egyszerű és gyors megoldás

2017.09.07. Dekorfóliás beltéri ajtó – az egyszerű és gyors megoldás

Mi is a dekorfóliás beltéri ajtó? Ahogy a nevéből is adódik, ez egy nyílászáró, amely a házaink, lakásaink helyiségeinek elválasztására szolgál. Nevét a felszínét borító anyagról kapta, amelyet egy MDF-nek nevezett anyagra visznek fel.

tovább