Beltéri ajtó tudástár

Az MDF ajtó rejtett szépsége

2017.11.12. Az MDF ajtó rejtett szépsége

Saját tapasztalatból elmondhatom, hogy a számunkra tökéletes beltéri ajtó megtalálása piszkosul nehéz feladat. Rengeteg típus van, de vajon mi alapján válasszunk? Hallgassunk az ismerősökre vagy mi magunk nézelődjünk és ami az ár-érték arányban számunkra a legkedvezőbb, azt válasszuk? Ha esetleg nem tudna dönteni, olvasson tovább és megismerkedhet az MDF ajtókkal.

tovább

Beltéri ajtók napjainkban

2017.11.09. Beltéri ajtók napjainkban

Napjainkban, a beltéri ajtók kisebb hadából választhat kedve szerint a kedves vásárló. Ez annak köszönhető, hogy minden gyártó az évek folyamán mindig jobb és jobb terméket próbált előállítani, ami megfelel nem csak a rendeltetésének, de kielégít minden további plusz igényt is kortól és nemtől függetlenül. Mégis milyen lehetőségek közül választhat jelenleg egy vásárló?

tovább

A festett ajtó napjainkban

2017.11.05. A festett ajtó napjainkban

A beltéri ajtók világában négy különböző típust különböztetünk meg: dekorfóliás, CPL, festett, és vákuumfóliás ajtókat. Mindegyik másban egyedi és megkerülhetetlen piaci szereplő, azonban bővebben most a festett típussal fogunk foglalkozni.

tovább

Megéri a dekorfóliás beltéri ajtó?

2017.11.02. Megéri a dekorfóliás beltéri ajtó?

Amikor az ember szembenéz azzal a problémával, amit egy új nyílászáró kiválasztása okoz, sok kérdés felmerül a lehetséges termékekkel kapcsolatban, mielőtt még a vásárlás véglegessé válna: megéri e a pénzt?

tovább

Erő és stabilitás, azaz CPL ajtó

2017.10.29. Erő és stabilitás, azaz CPL ajtó

Lakásunk, házunk, irodánk fontos részeit képezik a beltéri ajtók. Nemcsak a térelválasztás, hangszigetelés miatt, hanem mert mindennapi életterünkben találhatók. Kinek ne lenne fontos, hogy olyan dolgokkal vegye körül magát, amelyekkel elégedett.

tovább

Praktikus megoldás otthonába: az utólag szerelhető beltéri ajtó

2017.10.26. Praktikus megoldás otthonába: az utólag szerelhető beltéri ajtó

Az utólag szerelhető beltéri ajtó egyik remek, bár kevésbé ismert találmánya a modern építőiparnak. Lényege, hogy nem kell a terméket a falba építeni, elég a tokszerkezetet megfelelően felszerelni, amely képes megtartani az szárny súlyát. Ez új lehetőségeket nyitott, hisz sokkal egyszerűbbé és olcsóbbá tette a nyílászárókat.

tovább

Szabványméretben a dekorfóliás beltéri ajtó ideális megoldás

2017.10.22. Szabványméretben a dekorfóliás beltéri ajtó ideális megoldás

Ha nyílászáró csere esetén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a falnyílásunk megfelel a szabványméretnek, és nincsenek extrém igényeink, valamint a vételárral is számolnunk kell, az ideális megoldást a dekorfóliás beltéri ajtó jelentheti számunkra. Nem kell attól tartanunk, hogy silány minőségű terméket veszünk, amit pár év használat után ismét cserélnünk kell. A mai gyártástechnológia ezeket az aggodalmakat feleslegessé teszi.

tovább

Fürdőszoba ajtó – teli vagy üveges?

2017.10.19. Fürdőszoba ajtó – teli vagy üveges?

Amikor lakásfelújításra kerül a sor, az ún. vizes helyiségek mindig kiemelt figyelmet kapnak. A tulajdonosok nagy gonddal választják ki a csempéket, a zuhanyzót vagy fürdőkádat, valamint a fürdőszobabútort. Aztán, amikor már azt gondolják, hogy összeállt a fejükben a teljes kép, akkor jön még egy nagyon fontos kérdés: Milyen beltéri ajtó legyen a helyiségekben, illetve ezek mekkora üvegfelülettel rendelkezzenek?

tovább

A beltéri ajtó csere szépségei

2017.10.15. A beltéri ajtó csere szépségei

Egy igazán okos ember, nem csak egyféleképpen tud spórolni. Az egyik lehetséges módja ennek, a beltéri ajtó csere. Hogy miért? Mert végül több pénz marad a zsebünkben, mint amennyit ráköltöttünk! Spórolhatunk az évenkénti felületkezelésén, de emellett kiélhetjük kreativitásunkat, házunk pedig korszerűbben fog kinézni, környezetünknek is példát mutathatunk. Kellhet még ennél is több?

tovább

Az MDF beltéri ajtó: öt gyakori tévhit!

2017.10.12. Az MDF beltéri ajtó: öt gyakori tévhit!

Sokféle tévhit terjed futótűzként az MDF beltéri ajtó tulajdonságairól, hasznáról. De lehet ezeknek valami igazságtartalma, vagy nem állnak meg a tények ismeretében? Vessünk erre egy körültekintőbb pillantást!

tovább