Beltéri ajtó tudástár

Karácsonyi üdvözlet

2017.12.24. Karácsonyi üdvözlet

Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

A beltéri ajtó egy külső szemlélődő nézőpontjából

2017.12.17. A beltéri ajtó egy külső szemlélődő nézőpontjából

Amikor végre befejeződött az építkezés vagy a felújítás, a tulajdonosok számára elérkezik a használatbavétel, be- vagy visszarendezkednek, és elkezdik élni mindennapi életüket. Nagy valószínűséggel felhőtlen a boldogságuk, hiszen azokat a bútorokat, nyílászárókat és falszíneket használták fel, amit közösen megbeszéltek. Kompromisszumra jutottak, úgy érezték, minden harmonikusan és gördülékenyen halad a maga útján.

tovább

A festett MDF ajtó szépsége

2017.12.10. A festett MDF ajtó szépsége

A köztudatban mind a mai napig elég nagy homály fedi a festett MDF ajtó nevű terméket. Hogy miért? Jó kérdés, hiszen ugyanolyan nyílászáró, mint bármely más társa. A neve eléggé beszédes, bár leginkább a felhasznált anyag cseng ismeretlenül az embernek. Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, először azt kell megismernünk, hiszen megfelelő alapok nélkül házat építeni se lehet...

tovább

A dekorfóliás beltéri ajtó szépségei

2017.12.07. A dekorfóliás beltéri ajtó szépségei

A dekorfóliás beltéri ajtó azon nyílászárók közé tartozik, amelyet sokan nem tudnak kellően megbecsülni. Hogy miért? Nehéz kérdés, hiszen hasonlóan a többi termékhez, ugyanolyan erős, szép és igen kreatív kialakítására van lehetőség. Így hát az elkövetkező sorokat annak fogom szentelni, hogy elhitessem a kételkedőkkel, hogy szegény darab igenis megállja a helyét a piacon.

tovább

Miből állnak a modern ajtók?

2017.12.03. Miből állnak a modern ajtók?

Kevés fogalom van a szótárban, ami jelentése annyit változott volna az elmúlt években, mint az ajtó. Ami kezdetben mindössze egy masszív lemez volt, ami megvédett minket és lakunk belső tereit a külvilág fenyegetéseitől és hatásaitól, mára lehet az önmagunk kifejezése, egy állítás, egy jelkép is, amelyet bárki láthat. De milyenek is a modern ajtók? Miből áll össze, és mire való ebben az új korban?

tovább

MDF-fel könnyebb a beltéri ajtó csere

2017.11.30. MDF-fel könnyebb a beltéri ajtó csere

A beltéri ajtó csere ma korántsem olyan bonyolult, mint régen volt. Az újfajta megoldásoknak köszönhetően egyszerűen, rövid idő alatt és olcsón elintézhető a beszerelés. A fal sem sérül, és kőművesre sincs szükség hozzá. A lehetőségeink tárháza óriási, ha újakkal szeretnénk otthonunkat feldobni. Lássuk, minek köszönhető mindez, és hogyan érdemes a vásárlást megfontolni!

tovább

Vajon mennyire bírja a megpróbáltatást a CPL ajtó?

2017.11.26. Vajon mennyire bírja a megpróbáltatást a CPL ajtó?

Mikor újonnan vásárol az ember egy új nyílászárót, jobb esetben próbál minél több mindenre odafigyelni. Olyan szempontok szerint igyekszik válogatni, hogy ahonnan vásárolni tervez, az például mennyire megbízható, milyen kínálata van, mennyire minőségi az, amit a vásárlóknak szán. Mindezek tetejében, milyen jó lenne, ha vásárlás előtt, akár tesztelhetné is őket, ugye?

tovább

Engedje be a fényt - az üveges ajtó

2017.11.23. Engedje be a fényt - az üveges ajtó

Az üveges ajtó nem mai találmány. Még nagyszüleink otthonában is találkozhattunk régies, többféleképpen felosztott ablakokkal. Régóta díszítjük nyílászáróinkat különféle mintázatú és színű berakásokkal, és ez alól a modern fajták sem kivételek. Ez egy praktikus és szép dizájn, mely átengedi a fényt. Nézzük, hogyan készülnek, és milyen darabok közül választhatunk!

tovább

Hogyan kerül házunkba az utólag beépíthető ajtó?

2017.11.19. Hogyan kerül házunkba az utólag beépíthető ajtó?

Kész az építkezés? Állnak a falak, tart a tető, esetleg már ki is vannak festve a helyiségek? Talán már évek óta így áll, és már volt benne másik nyílászáró, ami nem vált be? Szüksége van egy cserére, de tart attól, hogy ez mekkora erőfeszítést, és áldozatot fog követelni? Ez a cikk akkor önnek íródott, ugyanis létezik fájdalommentesen utólag beépíthető ajtó, nem valóságtól elrugaszkodott az elképzelés.

tovább

Temérdek lehetőség kedvező áron: a panel beltéri ajtó

2017.11.16. Temérdek lehetőség kedvező áron: a panel beltéri ajtó

Egy nyílászáró cseréje nagy dilemma tud lenni. Nincs ez másképp a panelházakban sem. Szerencsére nem kell megijedni, ugyanis létezik egyszerű megoldás is, ami tökéletesen megfelel egy lakásban. A panel beltéri ajtó is lehet egyszerre szép és olcsó, sőt strapabíró is, ha úgy érezzük, szükségünk van extra védelemre.

tovább